• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ki hiçbir şey bilmiyorum. Hemşire demişti ki uyuyakalırsa gazını çıkarmadan yatağa bırakabilirsiniz, durmazsa sonra kaldırıp çıkarırsınız. Öyle yapıyorduk ama şimdi riske atamıyoruz. Bende öyle bir güç yok zaten. İki dk zor taşıyorum gaz çıkarmak için, dikişlerim de boynum kollarım da pert. Anneme veriyorum gaz çıkarsın diye. Eşim de sağ olsun gaz işinde beceriksiz
Benim doktor da öyle demişti gece uyuyakaldıysa 5 dakika kadar dik tut sırtını pıtpıtla çıkmazsa yatır gaz için uyandırma diye.hiçbir zaman uyandırmadım sabah çıkartıyordu.tabi gece sancı olsaydı çıkartmak için uğraşırdım
Cumartesi ilaçlara başladım yavrum. Çarşamba kontrole gidicem bakalım.

Nur haklı, ben de negatifi öğrenince ne tüp bebek sayfalarındaki arkadaşlarla konuştum ne de kendi arkadaşlarımla. İnsanı demoralize ediyor maalesef elinden bir şey gelmemesi ve başkalarının heyecanı 🥺 inş o da biz de artık muradımıza ereriz yaaa 🥺

Eklediğim görsele bakın, kadın daha bebek mikroskopikken ultrasonu sansürlemiş. Ne görünüyor da neyi sansürledin sen yaa 🤣
cukulatam cukulatam N Neal @Hemsirecik Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
Nazardan korkan hiç koymaz 🙈 12 haftalık falan mı acaba nokta kadar gözüküyorsa manasız 😅

günaydın kızlar :KK36::KK36::KK36::KK36:

@Nurzfr özledikk (kızlar nu bebek olayları yüzünden girmiyor..transfer o
cukulatam cukulatam regl olmadınmı gııııııııııııııııııı
Katre_g Katre_g sizde durumlar nasıl evde protestoalra devam mı :KK70:
@Balkiz94 cnm annen nasıl oldu sen ve bebek nasıl
Matmazella Matmazella canmmmm nasılsınız minnoşla
@Black Light kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
@Hemsirecik aşkoşşşşşşşşş sen nasılsın

ayy moral bozukluğundan herkesin konusundan uzak kaldım
İyiyiz canımm çok şükür sen nasılsın 😍

ayy tüpe başlayacak çoğu kişinin kronik sorunu reglin geç gelmesi zaten :KK70:
Haha aynen murphy iş başında 🤣
Bence de gelsin yaz artık hatta eylül gelsin ben doğurayım 😀
Dur kız hele hamileliğin tadını çıkar çok para verdin sen o hamileliğe 🤣
Benim doktor da öyle demişti gece uyuyakaldıysa 5 dakika kadar dik tut sırtını pıtpıtla çıkmazsa yatır gaz için uyandırma diye.hiçbir zaman uyandırmadım sabah çıkartıyordu.tabi gece sancı olsaydı çıkartmak için uğraşırdım

Nazardan korkan hiç koymaz 🙈 12 haftalık falan mı acaba nokta kadar gözüküyorsa manasız 😅
Bebeğimin ilk resmi diye bu fotoyla duyurmuş hamileliğini. Bence burda olsa olsa 5-6 haftalık falandır ya o da maksimum yani 🤣

Haha aynen murphy iş başında 🤣

Bebeğimin ilk resmi diye bu fotoyla duyurmuş hamileliğini. Bence burda olsa olsa 5-6 haftalık falandır ya o da maksimum yani 🤣
5 6 haftalıkta nokta gözüküyor deli gız 🤣 ben nazardan öyle korkuyorum ki 5.ayda duyurmuştum 😅 ölümden daha kuvvetli bir şey olsaymış bu nazar olurmuş 😬

Çok acele etme, dur. Sonra erken gelmeye kalkışıyorlar. Cinsiyet öğrendiniz mi?
Kesin olmamakla birlikte doktor erkeğe benziyor dedi. 15 martta kontrolüm var o zaman kesin bişey söylermiş 😍
Valla ben henüz tadı çıkarılacak birşey yaşayamadım bulantılarım yeni yeni azalmaya başladı 😀

5 6 haftalıkta nokta gözüküyor deli gız 🤣 ben nazardan öyle korkuyorum ki 5.ayda duyurmuştum 😅 ölümden daha kuvvetli bir şey olsaymış bu nazar olurmuş 😬
Kız işte bence noktayı sansürlemiş o 🤣 sen bebeğinin ilk ultrason fotosunu ne zaman almıştın? Nokta olduğu zaman da vermiyor mu doktorlar ben öyle sandım 🤣
Kesin olmamakla birlikte doktor erkeğe benziyor dedi. 15 martta kontrolüm var o zaman kesin bişey söylermiş 😍

Valla ben henüz tadı çıkarılacak birşey yaşayamadım bulantılarım yeni yeni azalmaya başladı 😀
Allah başka dert vermesin 😏
Bize de bu derdi nasip etsin 😍

Karnın falan büyüyünce sıkıntılı bir hamilelik de yaşamazsan o zaman tadını çıkarırsın 🥳

Oo sen de mi altın büllüklü anası olacaksın 👸🏻 Hadi bakalım sağlıkla gelsin 🙏 Bize de yaz güncellemeler oldukça. İkili taramaya girdin mi?
Kız işte bence noktayı sansürlemiş o 🤣 sen bebeğinin ilk ultrason fotosunu ne zaman almıştın? Nokta olduğu zaman da vermiyor mu doktorlar ben öyle sandım 🤣
Ben mesela kalp atışını duymaya gittiğimde o noktayı bile göremediler çünkü fakir gibi herkesle aynı hafta mı gösterecekti kendini? Kolej parasını dünyaya gelmeden önce yiyen bir bebek 🙄
Biz burada bunların sözleşmesini yaparken bir mucizee bir mucizee miydi kimdi biri demişti ki bulantım kusmam olursa asla şikayet etmeyeceğim. Benim normal zamandaki bulantı ve kusmalarım beni hayattan kopma noktasına getirdiği için "Ben bulantım da kusmam da olursa şikayet ederim" dedim. Verdiğim sözü tuttum. 4.5 ay dolana kadar çektim, her gün şikayet ettim. Sabun kokusundan bile midem bulanıyordu. Darısı başına cnms

Oo sen de mi altın büllüklü anası olacaksın 👸🏻 Hadi bakalım sağlıkla gelsin 🙏 Bize de yaz güncellemeler oldukça. İkili taramaya girdin mi?

Ben mesela kalp atışını duymaya gittiğimde o noktayı bile göremediler çünkü fakir gibi herkesle aynı hafta mı gösterecekti kendini? Kolej parasını dünyaya gelmeden önce yiyen bir bebek 🙄

Biz burada bunların sözleşmesini yaparken bir mucizee bir mucizee miydi kimdi biri demişti ki bulantım kusmam olursa asla şikayet etmeyeceğim. Benim normal zamandaki bulantı ve kusmalarım beni hayattan kopma noktasına getirdiği için "Ben bulantım da kusmam da olursa şikayet ederim" dedim. Verdiğim sözü tuttum. 4.5 ay dolana kadar çektim, her gün şikayet ettim. Sabun kokusundan bile midem bulanıyordu. Darısı başına cnms
Evet kuzum canm ben de demiştim hala da diyorum kusa kusa içim dışıma çıksa Bi lokma yiyemesem de şikayet etmeyeceğim yeterki hayırlı sağlıklı olsun da
Çünkühi
Ben mide bulantısı dahi yaşamadım ben ya
Hep TV lerde de böyle görmedik mi önce midesi bulanıyor sonra başı dönüyor sonra kusuyo bum hamile
Hem de tek ilişkide
Hep kandırıldık😏
Ancak yine de Rabbim kolay hamilelik versin herkese bana da tabi nasip olursa 😍

Evet kuzum canm ben de demiştim hala da diyorum kusa kusa içim dışıma çıksa Bi lokma yiyemesem de şikayet etmeyeceğim yeterki hayırlı sağlıklı olsun da
Çünkühi
Ben mide bulantısı dahi yaşamadım ben ya
Hep TV lerde de böyle görmedik mi önce midesi bulanıyor sonra başı dönüyor sonra kusuyo bum hamile
Hem de tek ilişkide
Hep kandırıldık😏
Ancak yine de Rabbim kolay hamilelik versin herkese bana da tabi nasip olursa 😍
Çok kandırıldık ya o tek ilişkiyle onlarca belirtiyle hamileliğini öğrenen kadınları izlerken. Yalan dolan. Bende hiçbir belirti olmadı keseyi görmeden önce. Amin amin Allah isteyen ve layığıyla bakabilecek herkese sağlıklı hamilelik, sağlıklı evlat nasip etsin 🙏😍

Karnın falan büyüyünce sıkıntılı bir hamilelik de
Şakası bi tarafa en kısa zamanda darısı sizin başınıza canım 😍
13. Hafta için cok erken bi isyan :KK70:
Ben şu an en çok son aylarımı düşünüyorum ağustos sıcağında napcam bakalım 😀
Oo sen de mi altın büllüklü anası olacaksın 👸🏻 Hadi bakalım sağlıkla gelsin 🙏 Bize de yaz güncellemeler
Evet altın büllüklü geliyor bir tane daha sanırım 😀 tarama testlerini yaptırmayacağım çünkü embriyoyu genetik taramaya göndermiştik ama yine de doktorum 12. Haftada ölçtü ense kalınlığını burun kemiğine baktı. Bi sıkıntı yok çok şükür

Evet altın büllüklü geliyor bir tane daha sanırım 😀 tarama testlerini yaptırmayacağım çünkü embriyoyu genetik taramaya göndermiştik ama yine de doktorum 12. Haftada ölçtü ense kalınlığını burun kemiğine baktı. Bi sıkıntı yok çok şükür
Oh çok şüküür 🙏 Gözün aydın. Hep iyi haberlerle, sağlıkla ilerlesin. Günleri haftaları sayma hiç. Zaman at gibi koşuyor zaten

Şakası bi tarafa en kısa zamanda darısı sizin başınıza canım 😍

Ben şu an en çok son aylarımı düşünüyorum ağustos sıcağında napcam bakalım 😀

Temuz ayında doğurmuş biri olarak seslemiorm
Cok zor :D

Karnın falan büyüyünce sıkıntılı bir hamilelik de yaşamazsan o zaman tadını çıkarırsın 🥳
😅 o nokta yokken bile veriyorlar 🙈 ilk gebelikte erken öğrenip düşük yapmıştım bu sefer bekliyim deyip 5+4 de gitmiştim.ne kadar geç öğrenirsen o kadar iyi katrem.hemen test yapma inşallah hayırlısı ile güzel haberleri alırsın 🤲 meryem suresi ve yusuf suresi oku ya da dinle 🤲🏻

Back