- Konu Sahibi Paresilaaa
- #215.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olum duaları düzgün yapalım. Hiç olmaması gibi bir ihtimal olmasın mesela. Tekiz tekiz iki taaağne yaparsın o şekilde. Sipariş alıyor musun? Gür saçlı isterim ben
Benim saçlar fırça gibi bu siparişini karşılayabilirimOlum duaları düzgün yapalım. Hiç olmaması gibi bir ihtimal olmasın mesela. Tekiz tekiz iki taaağne yaparsın o şekilde. Sipariş alıyor musun? Gür saçlı isterim ben
Bana da mıgünaydın gençler
yök sen hariçBana da mı
Yaş yetmiş, iş bitmemişyök sen hariç
senin için geçmiş
sen git bez değiş bezYaş yetmiş, iş bitmemiş
Asıl sizin içiniz geçmiş beeeh
Üç tane beze yazık etti biraz önce. Üç kişi zaptedemiyoruz ya ben böyle bebek görmedim ki elimden bayağı bebek geçti, hem yeğenlerim hem kuzenlerim. Hepsinin bezini tek başıma değiştiriyordum. Tek seferde en fazla ikinci beze sışıyorlardısen git bez değiş bez
Iyiyim askosum kpss ye hazirlaniyorum pek girmiyorum o yüzden buralaragünaydın kızlar
@Nurzfr özledikk (kızlar nu bebek olayları yüzünden girmiyor..transfer o
@cukulatam regl olmadınmı gııııııııııııııııııı
Katre_g sizde durumlar nasıl evde protestoalra devam mı
Balkiz94 cnm annen nasıl oldu sen ve bebek nasıl
@Matmazella canmmmm nasılsınız minnoşla
@Black Light kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hemsirecik aşkoşşşşşşşşş sen nasılsın
ayy moral bozukluğundan herkesin konusundan uzak kaldım
Görgüsüzlugun kacinci seviyesi buCumartesi ilaçlara başladım yavrum. Çarşamba kontrole gidicem bakalım.
Nur haklı, ben de negatifi öğrenince ne tüp bebek sayfalarındaki arkadaşlarla konuştum ne de kendi arkadaşlarımla. İnsanı demoralize ediyor maalesef elinden bir şey gelmemesi ve başkalarının heyecanı inş o da biz de artık muradımıza ereriz yaaa
Eklediğim görsele bakın, kadın daha bebek mikroskopikken ultrasonu sansürlemiş. Ne görünüyor da neyi sansürledin sen yaa
@cukulatam N Neal Hemsirecik Bal0ncuk
Ne yapayım canım çok yogundum ancak kendime gelebiliyorumVays! Bundan bizim neden haberimiz yok? Ne ettiniz, gidiyor musunuz yarın?
Benim tüpçünün karşısı da sıra sıra eczane. Orada da tüp ilaçları var. İsimlerini yazam internetten numaralarını bulur ararsın. Ben kriz yokken bile Prolutex'i zor buluyordum mesela
Biz burada bostan korkuluğu muyuz? Tööbeee
@Miss Bride
Hemsirecik
@Black Light
Balkiz94
@Saron
Alo alo alo ses deneme birki nöörüyonuz?
Canım annemin durumu aynı ayın 14 ünde tekrar pet çekilecek ilerleme var mı diye. Bebek de bende iyiyim şükür biraz yogundum sadece yeni idari izne çıktım. Sen nasılsıngünaydın kızlar
@Nurzfr özledikk (kızlar nu bebek olayları yüzünden girmiyor..transfer o
@cukulatam regl olmadınmı gııııııııııııııııııı
Katre_g sizde durumlar nasıl evde protestoalra devam mı
Balkiz94 cnm annen nasıl oldu sen ve bebek nasıl
@Matmazella canmmmm nasılsınız minnoşla
@Black Light kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hemsirecik aşkoşşşşşşşşş sen nasılsın
ayy moral bozukluğundan herkesin konusundan uzak kaldım
Ben 3 ay çalıştım.tam kadroya alınacağım sırada,düşük riskimden dolayı bir hafta rapor aldım.hamile olduğumu öğrendikleri gibi kadroya geçirmediler.DusunceBulutu Doğum yaptığında çalışmıyordun değil mi? Şu emzirme ödeneği ve doğum yardımı muhabbeti var ya onları ne yaptın, aldın mı?
Alt tarafı 300 tl yi yatırmaları 6 ay mı sürüyormuşBen 3 ay çalıştım.tam kadroya alınacağım sırada,düşük riskimden dolayı bir hafta rapor aldım.hamile olduğumu öğrendikleri gibi kadroya geçirmediler.
Eşin sigortalı çalışıyor ise bir şey yapmadan ssk otomatik olarak onun hesabına 230 TL gibi bir şey yatırıyor.ilk haftada ya da 2.haftada yatırmışlardı.
Diğer emzirme parası için sosyal hizmetlere gidip başvurduk.yanlış hatırlamıyorsam eşimin benim çocuğun kimlik fotokopisi ve doğum belgesi lazımdı.dilekçe doldurduk 6 ay içinde yatıyormuş PTT’den gidip alcakmışız.300 tl
şimdi e devletten sorguladım da yatmamış gözüküyor
Değil mi yurtdışında çocuk başına ne yardımlar yapılıyor biz de 300 liranın peşine düşüyoruz ekonomimiz ne zaman düzelecek acabaAlt tarafı 300 tl yi yatırmaları 6 ay mı sürüyormuş
Hadi inşallah iiiinşallaah Baş ağrısı kötü olmuş. Sonraki kontrol ne zaan?Kızlarrr günaydın, kontrole gittim bugün. Geçen tedavide yanlış hatırlamıyorsam 4 tane yumurta görmüştü ve biri geriden geliyordu. Sonuç olarak 2 yumurta toplanabilmişti, 1i olgun çıkmamıştı. Bugün sağda hiç yumurta göremedi. Solda 4 tane iyi gelişmiş yumurta gördü. 4 yumurtanın gelişimi gayet güzel dedi doktor. Bugün çatlama önleyici iğneye de başladım. Sanki bu sefer toplama sonucu daha iyi olabilir diye düşünüyorum
İnşallah güzel haberler alırsınızNe yapayım canım çok yogundum ancak kendime gelebiliyorum
Canım annemin durumu aynı ayın 14 ünde tekrar pet çekilecek ilerleme var mı diye. Bebek de bende iyiyim şükür biraz yogundum sadece yeni idari izne çıktım. Sen nasılsın
Eşin kamu bankasında hesabı olması mı lazım peki? Yani onun hesap bilgilerine nasıl ulaşıyor ki SGK? Senin kadroya geçirilmemen de tam bir şey örneği neyse demeyeyimBen 3 ay çalıştım.tam kadroya alınacağım sırada,düşük riskimden dolayı bir hafta rapor aldım.hamile olduğumu öğrendikleri gibi kadroya geçirmediler.
Eşin sigortalı çalışıyor ise bir şey yapmadan ssk otomatik olarak onun hesabına 230 TL gibi bir şey yatırıyor.ilk haftada ya da 2.haftada yatırmışlardı.
Diğer emzirme parası için sosyal hizmetlere gidip başvurduk.yanlış hatırlamıyorsam eşimin benim çocuğun kimlik fotokopisi ve doğum belgesi lazımdı.dilekçe doldurduk 6 ay içinde yatıyormuş PTT’den gidip alcakmışız.300 tl
şimdi e devletten sorguladım da yatmamış gözüküyor
Bizi bu hale getirenler düşünsünDeğil mi yurtdışında çocuk başına ne yardımlar yapılıyor biz de 300 liranın peşine düşüyoruz ekonomimiz ne zaman düzelecek acaba
Bizi bu hale getirenler düşünür mü sanmam…Eşin ya da senin sigortalı bir işte çalışman yeterli nasıl ulaşıpta yolluyorlar bilmiyorum Aynen tam bir karakterszlk örneği ama 10 saat sabit ayakta kalmam gerekti zor olurdu yine düşük yapabilirdim belkide hayırlısı buydu.saçmalık şu ki tekrar çalışmak istersen doğumdan sonra gel dedilerHadi inşallah iiiinşallaah Baş ağrısı kötü olmuş. Sonraki kontrol ne zaan?
İnşallah güzel haberler alırsınız
Eşin kamu bankasında hesabı olması mı lazım peki? Yani onun hesap bilgilerine nasıl ulaşıyor ki SGK? Senin kadroya geçirilmemen de tam bir şey örneği neyse demeyeyim
Bizi bu hale getirenler düşünsün
Herkes ne güzel delirmiş ya Rabbim. Tertemiz kafalar. "Hamileysen güle güle, doğurduktan sonra buyur gel" Ancak bu ülkede yaşanabilecek bir fıkraBizi bu hale getirenler düşünür mü sanmam…Eşin ya da senin sigortalı bir işte çalışman yeterli nasıl ulaşıpta yolluyorlar bilmiyorum Aynen tam bir karakterszlk örneği ama 10 saat sabit ayakta kalmam gerekti zor olurdu yine düşük yapabilirdim belkide hayırlısı buydu.saçmalık şu ki tekrar çalışmak istersen doğumdan sonra gel dediler