Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktor da öyle demişti gece uyuyakaldıysa 5 dakika kadar dik tut sırtını pıtpıtla çıkmazsa yatır gaz için uyandırma diye.hiçbir zaman uyandırmadım sabah çıkartıyordu.tabi gece sancı olsaydı çıkartmak için uğraşırdım
Nazardan korkan hiç koymaz 12 haftalık falan mı acaba nokta kadar gözüküyorsa manasız

İyiyiz canımm çok şükür sen nasılsın

ayy tüpe başlayacak çoğu kişinin kronik sorunu reglin geç gelmesi zaten
Haha aynen murphy iş başında
Bence de gelsin yaz artık hatta eylül gelsin ben doğurayım
Dur kız hele hamileliğin tadını çıkar çok para verdin sen o hamileliğe
Bebeğimin ilk resmi diye bu fotoyla duyurmuş hamileliğini. Bence burda olsa olsa 5-6 haftalık falandır ya o da maksimum yani

5 6 haftalıkta nokta gözüküyor deli gız ben nazardan öyle korkuyorum ki 5.ayda duyurmuştum ölümden daha kuvvetli bir şey olsaymış bu nazar olurmuş

Çok acele etme, dur. Sonra erken gelmeye kalkışıyorlar. Cinsiyet öğrendiniz mi?
Kesin olmamakla birlikte doktor erkeğe benziyor dedi. 15 martta kontrolüm var o zaman kesin bişey söylermiş
Dur kız hele hamileliğin tadını çıkar çok para verdin sen o hamileliğe
Valla ben henüz tadı çıkarılacak birşey yaşayamadım bulantılarım yeni yeni azalmaya başladı

5 6 haftalıkta nokta gözüküyor deli gız ben nazardan öyle korkuyorum ki 5.ayda duyurmuştum ölümden daha kuvvetli bir şey olsaymış bu nazar olurmuş
Kız işte bence noktayı sansürlemiş o sen bebeğinin ilk ultrason fotosunu ne zaman almıştın? Nokta olduğu zaman da vermiyor mu doktorlar ben öyle sandım
Allah başka dert vermesin
Bize de bu derdi nasip etsin

Karnın falan büyüyünce sıkıntılı bir hamilelik de yaşamazsan o zaman tadını çıkarırsın

Kesin olmamakla birlikte doktor erkeğe benziyor dedi. 15 martta kontrolüm var o zaman kesin bişey söylermiş
Oo sen de mi altın büllüklü anası olacaksın Hadi bakalım sağlıkla gelsin Bize de yaz güncellemeler oldukça. İkili taramaya girdin mi?
Kız işte bence noktayı sansürlemiş o sen bebeğinin ilk ultrason fotosunu ne zaman almıştın? Nokta olduğu zaman da vermiyor mu doktorlar ben öyle sandım
Ben mesela kalp atışını duymaya gittiğimde o noktayı bile göremediler çünkü fakir gibi herkesle aynı hafta mı gösterecekti kendini? Kolej parasını dünyaya gelmeden önce yiyen bir bebek
Biz burada bunların sözleşmesini yaparken bir mucizee miydi kimdi biri demişti ki bulantım kusmam olursa asla şikayet etmeyeceğim. Benim normal zamandaki bulantı ve kusmalarım beni hayattan kopma noktasına getirdiği için "Ben bulantım da kusmam da olursa şikayet ederim" dedim. Verdiğim sözü tuttum. 4.5 ay dolana kadar çektim, her gün şikayet ettim. Sabun kokusundan bile midem bulanıyordu. Darısı başına cnms

Evet kuzum canm ben de demiştim hala da diyorum kusa kusa içim dışıma çıksa Bi lokma yiyemesem de şikayet etmeyeceğim yeterki hayırlı sağlıklı olsun da
Çünkühi
Ben mide bulantısı dahi yaşamadım ben ya
Hep TV lerde de böyle görmedik mi önce midesi bulanıyor sonra başı dönüyor sonra kusuyo bum hamile
Hem de tek ilişkide
Hep kandırıldık
Ancak yine de Rabbim kolay hamilelik versin herkese bana da tabi nasip olursa

Çok kandırıldık ya o tek ilişkiyle onlarca belirtiyle hamileliğini öğrenen kadınları izlerken. Yalan dolan. Bende hiçbir belirti olmadı keseyi görmeden önce. Amin amin Allah isteyen ve layığıyla bakabilecek herkese sağlıklı hamilelik, sağlıklı evlat nasip etsin

Karnın falan büyüyünce sıkıntılı bir hamilelik de
Şakası bi tarafa en kısa zamanda darısı sizin başınıza canım
13. Hafta için cok erken bi isyan
Ben şu an en çok son aylarımı düşünüyorum ağustos sıcağında napcam bakalım
Oo sen de mi altın büllüklü anası olacaksın Hadi bakalım sağlıkla gelsin Bize de yaz güncellemeler
Evet altın büllüklü geliyor bir tane daha sanırım tarama testlerini yaptırmayacağım çünkü embriyoyu genetik taramaya göndermiştik ama yine de doktorum 12. Haftada ölçtü ense kalınlığını burun kemiğine baktı. Bi sıkıntı yok çok şükür

Oh çok şüküür Gözün aydın. Hep iyi haberlerle, sağlıkla ilerlesin. Günleri haftaları sayma hiç. Zaman at gibi koşuyor zaten

Temuz ayında doğurmuş biri olarak seslemiorm
Cok zor

o nokta yokken bile veriyorlar ilk gebelikte erken öğrenip düşük yapmıştım bu sefer bekliyim deyip 5+4 de gitmiştim.ne kadar geç öğrenirsen o kadar iyi katrem.hemen test yapma inşallah hayırlısı ile güzel haberleri alırsın meryem suresi ve yusuf suresi oku ya da dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…