Çok üzüldüm cnm ya ne desek ne söylesek boş teselli edecek bı söz bile bulamıyorum Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sanakizlar benim degerim 9 oldu kimyasal oldu maalesefcok uzgunum 4.denemeydi artik naapcagimi sasirdim ama uzulmekten baska elden hic birsey gelmiyor
amin canım maalesef nasip değilmiş inşallah sizin güzel haberlerinizle bende umutlanıp yeniden ayağa kalkarımÇok üzüldüm cnm ya ne desek ne söylesek boş teselli edecek bı söz bile bulamıyorum Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sana
doktor pzt gel detaylı konuşalım dedi sonuçta hamile kalabiliyorsun rahimden değil problem dedi muhtemelen embriyodan walla bu sefer başlarsam bende artık genetiğe yollatcam boşuna ümit etmektense neyse çıksın ortaya canım sende kolay birşey yaşamadın tam tedaviye başlarken hamilelik çıktı ama en azından tedavi sonucında olmadı sıfırdan başlıcaksın bence senin de benim de sorun embriyodan bi şekilde hamile kalabiliyoruz ama vücut atıyor bunun sebebi araştırılmalı
nerde canım barış hocacanım rabbim hayırlısıysa nasip etsin. Biran önce kucaklarımızı doldursun.
kızlar bir tavsiyem olacak. Benim arkadaşım 3 aşılama 2 tüp bebek denemesi yaptı olmadı. Sonra barış hocaya gittiler. İlk seferde tuttu.
bizim de ilk deneme de tuttu. Bilmiyorum iyi araştırın derim. Çok özel bir doktor
Canim cok uzuldum..bu degerleri gorebiliyosan..hamis olabilirsin..sakin yilma..doktorlarda bu sekilde konusuyo zaten cogu zaman..insallah dogal olur..bu sure zarfinda lutfen dogal yollada denemelere devam et..kizlar benim degerim 9 oldu kimyasal oldu maalesefcok uzgunum 4.denemeydi artik naapcagimi sasirdim ama uzulmekten baska elden hic birsey gelmiyor
canim tuplerim alindi maalesef tupten baska secenegim yokCanim cok uzuldum..bu degerleri gorebiliyosan..hamis olabilirsin..sakin yilma..doktorlarda bu sekilde konusuyo zaten cogu zaman..insallah dogal olur..bu sure zarfinda lutfen dogal yollada denemelere devam et..
Canim seni anlayabiliyorum..bende 3. Ye baslicam..aslinda bunu grip gibi gormek lazim..sanirim..bunu basarabilsek super olcak..maddi manevi cok yoran surecler..benimde cok umudum yok..ama umudum olmasa ne olcak diyorum pasa pasa denicem tekrar..en azindan yipratmadan yapmali..bu surecleri ole atlatmali..bu koronada biraz etkiledi ama sosyal cevreden bile kendimi artik soyutlamaya basladim..soru sormasinlar diye..ama kafam daha rahat tabi..canim tuplerim alindi maalesef tupten baska secenegim yoktoparlanip tedaviye baslicam ama 5. deneme kendimde o gucu bulamiyorum umutlarim tukendi
kesinlikle canim cevre cok etkiliyor zaten psikolojimiz iyi olmuyor yasanilanlardan allah yardimcimiz olsun insallah senin de son denemen olur canim denemeler arttikca insanin umudu azaliyor iyiceCanim seni anlayabiliyorum..bende 3. Ye baslicam..aslinda bunu grip gibi gormek lazim..sanirim..bunu basarabilsek super olcak..maddi manevi cok yoran surecler..benimde cok umudum yok..ama umudum olmasa ne olcak diyorum pasa pasa denicem tekrar..en azindan yipratmadan yapmali..bu surecleri ole atlatmali..bu koronada biraz etkiledi ama sosyal cevreden bile kendimi artik soyutlamaya basladim..soru sormasinlar diye..ama kafam daha rahat tabi..
Insallah kuzum ya..dilerim sende hamis kalirsin..biktik artik cunki bu sureclerden..allah bizlere sabir versinnnn....kesinlikle canim cevre cok etkiliyor zaten psikolojimiz iyi olmuyor yasanilanlardan allah yardimcimiz olsun insallah senin de son denemen olur canim denemeler arttikca insanin umudu azaliyor iyice
ay canim bir taraftan yas ilerliyor onun panigi var allah yardimcimiz olsun cok zorInsallah kuzum ya..dilerim sende hamis kalirsin..biktik artik cunki bu sureclerden..allah bizlere sabir versinnnn....
Allah sabrimizi mukafatlandiricak insallah..olmuyosada artik yapacak bisey yok..bundada hayir vardir diyecegimm...kuzum..herseyde bi hayir vardir tatlimm benim..inan..buna..ay canim bir taraftan yas ilerliyor onun panigi var allah yardimcimiz olsun cok zor
doktorum da sagliksiz olani vucut atiyor sukretmeliyiz diyor aslinda dogru tabi ama buyuk yikim oluyor yine de insallah cektigimiz sikintilarin karsiligini alirizAllah sabrimizi mukafatlandiricak insallah..olmuyosada artik yapacak bisey yok..bundada hayir vardir diyecegimm...kuzum..herseyde bi hayir vardir tatlimm benim..inan..buna..
Koç üniversitesi hastanesinerde canım barış hoca
canim cok tesekkurler ayrintili bilgi icin aklimda olsunKoç üniversitesi hastanesi
prof dr barış ata
ankarada doğmlu, istanbulda büyümüş, eğitimine kanada ve londrada devam etmiş. şu anda koç üniversitesi hastanesinde prof. dr. olarak görev yapmakta. "üreme endokrinolojisi ve infertilite derneği (tsrm) 2. başkanı, avrupa insan üremesi ve embryoloji derneği (eshre) yönetim kurulu üyesi, türk jinekoloji ve obstetrik derneği istanbul şubesi yönetim kurulu üyesi, dünya tüp bebek derneği (ınternational society for ın vitro fertilization) direktörler kurulu üyesidir"
Hayırlı olsun bu hamileliginiz doğal yollarla mi olduKızlar benim adetim gelmedi 2 negatif tüp bebek deneyimim var biliyorsunuz.. adetim i bekliyordum 3. Tüp bebek için gelmedi test yapıldı pozitif kanda da cıktı çok şükür hamileyim rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla..RABBİM sağlık lı hayırlı evlat versin Inşallah hepimize.. umut oluyorum hepinize hiç ihtimal vermiyordum bir gün hamile olacağıma.. tek tüpüm var 9 yıldır çok mücadele verdik çok şükür nasip oldu.. dualarım hepimiz için benide dualarınıza katarsanız sevinirim...
Hayırlı olsun bu hamileliginiz doğal yollarla mi oldu
Evet canım tam tüp bebek tedavisi için adetimi bekliyordum doğal yolla hamile kaldım malesef 6 haftalık kaybettik çok üzgünüm...
Çok uzuldum canim InşşAllah tez zamanda sağlıklı bir bebek nasib eder rabbim sanaEvet canım tam tüp bebek tedavisi için adetimi bekliyordum doğal yolla hamile kaldım malesef 6 haftalık kaybettik çok üzgünüm...
[/QUOTE]merhaba arkadaşlar. Dondrulmuş embriyo transferi yaptıranlar bir şey soracaktım. Adetin 2. günü rahim hazırlamaya başlanıyor ya. İlk o gün gidiliyor doktora. Sonraki kontrole kaç gün sonra çağırdı doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?