• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl ya :( kesin mi? Kaçtan düştü değerlerin? Çok üzgünüm 😢😢😢

Ilk değer 208 di... dün 99 oldu yarın tekrar bakılacak canım ama Benim bugün kanamam çoğaldı adet gibi... sanırım dahada düştü ki kanama başladı... bende çok çok üzgünüm RABBİM büyük hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.. yapacak birşey yok hayırlısı...😢

Ilk değer 208 di... dün 99 oldu yarın tekrar bakılacak canım ama Benim bugün kanamam çoğaldı adet gibi... sanırım dahada düştü ki kanama başladı... bende çok çok üzgünüm RABBİM büyük hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.. yapacak birşey yok hayırlısı...😢
Hadi ya 😢 hiç yükselme olmadan ikinci değerde mi düşüş oldu? Dr ne diyor? Kanaman çok mu 😢

Hadi ya 😢 hiç yükselme olmadan ikinci değerde mi düşüş oldu? Dr ne diyor? Kanaman çok mu 😢
Kanamam şuan normal canım.. doktor kimyasal gebelik dedi.. tutunma olmamış.. Sağlıksız embriyo olmuş olabilir dedi...
Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah..
Çok üzüldük çok yıkıldık..
Negatif den daha çok üzüldüm çok sevinmiştik mahvoldum üzüntüden...
8 yıllık evliyim Yıllardır çok yoruldum...
ALLAH hepimizin sonunu hayır etsin inşallah..

Kanamam şuan normal canım.. doktor kimyasal gebelik dedi.. tutunma olmamış.. Sağlıksız embriyo olmuş olabilir dedi...
Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah..
Çok üzüldük çok yıkıldık..
Negatif den daha çok üzüldüm çok sevinmiştik mahvoldum üzüntüden...
8 yıllık evliyim Yıllardır çok yoruldum...
ALLAH hepimizin sonunu hayır etsin inşallah..

amin 😢 nolur vazgeçme. Ol derse olur 🙏🏼 Hakkında hayırlısıböyleymiş demek 🙏🏼

Ayyy canım maşallah var gözün aydın çok sevindim 6.gun erken test yapmayı bende düşünüyorum 🙈
canım çok sağol sabah yine yaptım ama aynı çıktı koyulaşma yok umarım kimyasal değildir cumartesi kan vericem bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız

canım çok sağol sabah yine yaptım ama aynı çıktı koyulaşma yok umarım kimyasal değildir cumartesi kan vericem bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
Kan günün c.tesi mi?aklına kötü bişey getirme değer tamamen yükselene dek herkesin silik cikiyo

normalde pazar günü canım ama cmt sabah vericem inşallah kanda da çıkar sen ne zaman düşünğısun test yapmayı
Pazar günü idrar düşünüyorum erken test almıştım 🙈ama halim nolur bilmiyorum çok korkuyorum.Kan tahlilim 30 unda

Yok kiz ne dusugu 12.gune kadar yulselir insaAllah rabbim tamamini erdirsin
doktor gaza getirdi yaptir diye yoksa gununde yaptircaktim 5.gun embriyosu icin dusuk geldi bana ama doktor artis onemli diyor moralim cok bozuldu insallah artar

Back