2020 OCAK TÜP BEBEK TRANSFER olacaklar

Bende 14 ocakta muayene olucam. Transfer gününe karar verilecek. Ay sonu güzel haberi almayı nasip etsin rabbim.

Kızlar ben dondurulmuş transfere hazırlanıyorum. Adetin ilk günü estrofem tablete başladım hala devam ediyorum. Yumurtlama akıntısı gibi yoğun bi akıntım oluyo. Sizde de oluyo mu?

Var canım iğnelerim test gününe kadar.Hatta gebelik olursa inşallah devam edersin dedi.Progestan iğne,Oksapar iğne,Progestan fitil,esrofem tablet,coraspin,folbiol kullanıyorum sen neler kullanıyorsun
Aaa canim ayni seyleri kullaniyrz. Ya ben kalca ignesnden ne oturabiliyrum ne yatabiliyrum. Bide oksapar 1karis morluk yaptı gören şaşıriyo. Senin nasil

Aaa canim ayni seyleri kullaniyrz. Ya ben kalca ignesnden ne oturabiliyrum ne yatabiliyrum. Bide oksapar 1karis morluk yaptı gören şaşıriyo. Senin nasil
Kıyamam yaa ben alıştım ağrılara ilk günler çok zorlanmıştım.Bakıyorum hangi taraf daha az ağrıyorsa oraya yaptırıyorum iğneyi.Oksapar ilk gün göbekten yaptırmıştım şimdi her gün bir kola yaptırıyorum.Evet bu iğneler morartıyor maalesef.Olsun canım razıyım kullanmaya ödüm kopuyor negatifi görüpte ilaçları bırakın demelerinden

Bende her sabah diyrumki igneye gderken. ben kahvaltimi yaptım smdi sira bebegmde oda yemegni yesin :)) yavrum progesteronla besleniyo. Kuzum benim göbegme yapamiyolar anlatamadgm kadar mor asagdan göbek deligme kadar. Bende kola yaptirydum ama ordada yer bitti. Hersey güzel olcak üzülme. 12 hafta kullancaz onları bebegmz iyi olsunda

Ayy içim açıldı valla ne güzel düşünmüşsün ben de öyle düşünüp yaptırıcam iğneleri belki daha güçlü olurum.Evet bebişlerimiz beslensin.Canım ya sen çok önceden başladın ya iğnelere ondan yer kalmamıştır.Az daha dişimizi sıkıcaz.Sonucu güzel olsun inşallah.

Ne farkettim şuan biliyomusun rahimim kasılıyo 2,3saniye geciyo sonra. Cok tekrarladi bugün ya tutunuyo ya da embriyoyu atıyo of allahım bide ben düz hayatta yatamam ilk günden beri saga yada sola yattm diyorumki tüplere dogru ilerleyip kimyasal gebelik olurmu gdip tüplerde tutunurmu acaba. sen nasil uyuyosun canim

Hiç kötü düşünme canım tutunuyodur miniş.Ben de fazla düz yatamam ne zaman düz yatsam karabasan çöküyor Gündüz dinlenirken düz uzanmaya çalışıyorum.Genelde ben de yan dönüp yattım.Tutacağı varsa tutar kız sebep arayıp canını sıkma.Bence seninki çoktan tutundu bile.Ahh inşallah benim de tutunur.Biz ismini bile koyduk şimdiden.İnşallah hayallerimiz gerçekleşir artık

Canimm bende senin hakkında iyi düsünüyrum ilaclarimizda aynıya zaten tutması için ilaç dayıyoruz şuan tuttu seninde sorun şu ki insallah saglikli devam eder ben ondan korkuyrum. Benimde düz yatinca basim dönüyo tuhaf oluyo beynim hem cenin gibi yatarim. Smdi arastirdimda cenin gibi yatilmasi gerekiymus nasil mutlu oldum anlatamam :))

Bu arada ne düsünüyosunuz ismini kuzum

Bence hiç kendimizi sıkmayalım nasıl uykumuz geliyorsa öyle yatalım zaten heryerimiz mosmorİnşallah inşallah bizimle kalırlar.Biz 7 yıldır Yusuf istiyorduk erkek olursa.Eşim de K.vadisi dizisinden Elif istiyor doktorumda transfer sırasında bana hep Cansu dedi.Sonra neyse kızın olursa koyarsın dedi.Bu durumda ismi Elif Cansu

Haha ay ne tatlı kızınmi olcak acaba adamin icine dogmustr belki :) şu test günümüz bi gelseydide keseyi, kalp atisini bekleseydk allahm yarabbim nolursun. Bak bide ne gördm ya ben burdan baktm ananas ye ananas ye. Internette doktor diyoki kasılmayı arttırır yemeyin. Sen yiyomuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…