- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
- Konu Sahibi Gebelikaski
12. Günse yükselebilir canım olumsuz düşünme.bugün 12.günüm.8,300 cıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12. Günse yükselebilir canım olumsuz düşünme.bugün 12.günüm.8,300 cıktı
Bizim seninle aynı olacak galibaİçinizde taze embriyo transferi olan var mı arkadaşlar
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. İlk denemem olduğu için bir sürü endişem ve merakım var. İnşallah döllenirler ve kaliteli olurlar. Senin toplama ne zamanBizim seninle aynı olacak galiba
Zamanı gelmemistir lütfen üzülme hemen olacak diye bisey yok kac yasindaydin sorununz neydi tekrar denersn canim benim toparla kendinikanamam başladı zaten olmadi maalesef tutunmak istemedi bana
Ben Pazartesi gideceğim artık o zaman belli olur şuna 10 ya biri 18 iğne olursa Çarşamba iğne olurum Cuma toplanır tek yumurta ile belki kısmetHakkımızda hayırlısı olsun canım. İlk denemem olduğu için bir sürü endişem ve merakım var. İnşallah döllenirler ve kaliteli olurlar. Senin toplama ne zaman
Canim opu dönemi 15gün igne sonra 2 ay dinlendim sonra transfere 2hafta kala tekrar basladi ignelerm 3ay daha devam etcek. Ilk denememdi 10yumurta döllendi 2tanesi 5.gün 4tanesi 6.gún embriyosuZaman geçmiyor sen kaç gün iğne oldun ilk deneme mi allah razı olsun kaç yumurtan oldu
Özel mesaj yazıyorum gönderme yerini bulamadımSana özel mesaj atamadım sen bana bir atarmısın bizim hastane dinlenme falan yok direk transfer olacak
Bende 8.gün iğneleri bıraktım canım. Son kontrolde daha fazla yumurta görünmüştü. Ama demek hepsi olgun değilmil 7 tane çıktı canım. Dondurmayacaklar ilk transfer için. Şaşırdım ama sebebini söylemedilerSana özel mesaj atamadım sen bana bir atarmısın bizim hastane dinlenme falan yok direk transfer olacak
Niye bu kadar beklettiler canım. Yaşın kaçtı, ilk denemede tuttu mu?Canim opu dönemi 15gün igne sonra 2 ay dinlendim sonra transfere 2hafta kala tekrar basladi ignelerm 3ay daha devam etcek. Ilk denememdi 10yumurta döllendi 2tanesi 5.gün 4tanesi 6.gún embriyosu
Benim doktorum garantici canım o yedgmiz igneler rahimide yumurtaligda cok yoruyo anlicksin zaten opudan sonra duygularin,vücudun bi tuhaf olcak. Doktorum rahimin tutcagna inandgi zaman transfer yapiyor. 27yasindaym. Tuttu cok şükür ama daha 5haftalik. Kalp atisi falan duymadk bilemem saglikla mi devam edecekNiye bu kadar beklettiler canım. Yaşın kaçtı, ilk denemede tuttu mu?
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına. Taze transferin söylediğin olumsuzluklarını ben de okudum. Maalesef doktor ne derse o olacak. Benim yaşım da ileri 35.belki o yüzden beklemek istemiyordur.Benim doktorum garantici canım o yedgmiz igneler rahimide yumurtaligda cok yoruyo anlicksin zaten opudan sonra duygularin,vücudun bi tuhaf olcak. Doktorum rahimin tutcagna inandgi zaman transfer yapiyor. 27yasindaym. Tuttu cok şükür ama daha 5haftalik. Kalp atisi falan duymadk bilemem saglikla mi devam edecek
Canim benim doktorumun prensibi o 40yasindada olsan prosedür aynı. Dedigin gibi kendini doktoruna birak ama inan dondurulmus vücut acisindan daha saglikli rahimi hazrlamak icin bile 20gün gerek ilacla. Ama taze transferdede hamile kalan cok varİnşallah sağlıkla alırsın kucağına. Taze transferin söylediğin olumsuzluklarını ben de okudum. Maalesef doktor ne derse o olacak. Benim yaşım da ileri 35.belki o yüzden beklemek istemiyordur.
yıkımdım resmen ama hayırlısını en başından istemiştim yaşım 32 normalde sorunumuz yoktu ama demekki artık var çok tesekur ederim hepinize rabbim gönlünüze gore versin sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza alın insallahZamanı gelmemistir lütfen üzülme hemen olacak diye bisey yok kac yasindaydin sorununz neydi tekrar denersn canim benim toparla kendini
Bak benim doktorum dediki bu bir tedavi süreci. Ilkinde olmazsa bile umutszluk yok tekrar denicez. Ve rahimin hangi ay bebek istedgni bilemiyorlar. Bu ay istememştr kendini hazir hssetmemistir ama öteki ay kendini toparlar dogal yolla olur. Tüp bebekten sonraki ay dogal yolla kalan cokyıkımdım resmen ama hayırlısını en başından istemiştim yaşım 32 normalde sorunumuz yoktu ama demekki artık var çok tesekur ederim hepinize rabbim gönlünüze gore versin sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza alın insallah
Sen kaç gün transfer olacak beş gündemiİnşallah sağlıkla alırsın kucağına. Taze transferin söylediğin olumsuzluklarını ben de okudum. Maalesef doktor ne derse o olacak. Benim yaşım da ileri 35.belki o yüzden beklemek istemiyordur.
Evet canım. Son prolaktinim 31 çıktı. Onda da tereddütüm var.Sen kaç gün transfer olacak beş gündemi