2020 Ocak Ayında Transfer Yaptıracaklar/Yeni Yıl Yeni Umutlar

Toplamadan çıktım bulantı cok oldu şükür iyiyim ve yarın Arıcam nasipse hastaneyi
Yaradan yardımcımız ola yarısına geldik bu sürecin..
Ben de şimdi geldim eve opu dan. Biraz ağrım var benim yere bastikça agriyor. Yarın arayıp bilgi vereceklermiş. Yalnız döllenme olursa benim transfer 3 adet sonra olacakmış hormonlarım iğneleri kullanırken çok yükseldiği için vücut dinlenmeliymiş.Bir antibiyotik bir de ağrı kesici galiba hap verdiler. Inşaallah güzel haberlerini alırım en kısa sürede ml2020

Bugün ultrasonum vardı. Rahim kalınlığı gayet iyiymiş. Hoca pazartesi transferi yaparız dedi. 🥰 Sabahtan embriyoları çözdürüp takip ederiz öğleden sonrada transfer ederiz dedi. Yarın itibariyle progestanada başlıyorum. İnşallah bu kez tutar. 🤲 Rabbim hepimize nasip etsin.
Masaallah diyelim.Güzel haberlerini bekliyorum insaallah

Ben de şimdi geldim eve opu dan. Biraz ağrım var benim yere bastikça agriyor. Yarın arayıp bilgi vereceklermiş. Yalnız döllenme olursa benim transfer 3 adet sonra olacakmış hormonlarım iğneleri kullanırken çok yükseldiği için vücut dinlenmeliymiş.Bir antibiyotik bir de ağrı kesici galiba hap verdiler. Inşaallah güzel haberlerini alırım en kısa sürede ml2020
Yarın arayacağım bende, işe geldim mecburen öğle sonrasına yetiştim bir parol içtim ağrım var benimde. Bende döllenme Olurmu meraktayım sebepsiz infertılıte elimizden geleni yaptık Rabbim büyüktür

Selam kızlar hastaneden aradılar az önce. Opu da 10 yumurta toplanmış 7 tanesi olgunmuş. Bu 7 taneden 4 tanesi döllenmiş. Pazartesiye kadar gözlemleyeceklermiş. Pazartesi tekrar arayıp bilgi vereceklermiş. O zaman kadar duranları donduracaklarmış. Çok heyecanliyim insaallah 4 ü de dondurulur. Zaten benim transfer 3 ay sonra olacak insaallah. ml2020 sen ne yaptin canim?

5yumurtanın bır tanesi boş cıkmıs
Kalan 4ünün ıkısı olgun onunda bır adedi iyi dedi
Dier ikisini de tam göremedik yarın arayın dediler belli olurmuş ne zaman transfer olacağı.
Elimde bir adedi var su an
Allah büyüktür canım sıkıldı

Selam kızlar hastaneden aradılar az önce. Opu da 10 yumurta toplanmış 7 tanesi olgunmuş. Bu 7 taneden 4 tanesi döllenmiş. Pazartesiye kadar gözlemleyeceklermiş. Pazartesi tekrar arayıp bilgi vereceklermiş. O zaman kadar duranları donduracaklarmış. Çok heyecanliyim insaallah 4 ü de dondurulur. Zaten benim transfer 3 ay sonra olacak insaallah. ml2020 sen ne yaptin canim?
İşler yogun arada yazayım dedim sende yazmisin o arada
Bıraz canım sıkıldı ya, ne diyeyim ıkısınden bır tanesi olgun dedi dieride bakıcaz
Kalanıda yarın belli olur pek olumlu deıl sanırım

İşler yogun arada yazayım dedim sende yazmisin o arada
Bıraz canım sıkıldı ya, ne diyeyim ıkısınden bır tanesi olgun dedi dieride bakıcaz
Kalanıda yarın belli olur pek olumlu deıl sanırım
Sanırım bizim yaşımız ileri diye yumurtalar sayıca az oluyor. Ne yapalım hakkımızda hayırlısı. Bir tane olsa o da yeter Rabbim büyük.

Hayırlısı olsun hakkında. Dondurulmuş transfer daha iyi deniliyor hep. İnşallah güzel ilerler herşey.

5yumurtanın bır tanesi boş cıkmıs
Kalan 4ünün ıkısı olgun onunda bır adedi iyi dedi
Dier ikisini de tam göremedik yarın arayın dediler belli olurmuş ne zaman transfer olacağı.
Elimde bir adedi var su an
Allah büyüktür canım sıkıldı
Zaten sağlıklı tek bir embriyo lazım bizlere. Can sıkıcı olmuştur ama iyi düşün iyi olsun.

Benim hala ağrım var. Karnım şiş. Sanırım hormonlarım çok yükseldiği için. Inşaallah Yarın güzel haber alırsın hastaneden
Aynen benimde.. Güya cok agrı olmaz dediler karnım fena şiş ve adım attıkca inanılmaz agrı hissettim ve o halde işe gittim akşam eve gelince dun Hıc akşam yatamadım, bugun dune göre iyim ama sanki oymuslar gıbı hissediyorum zormuş toplama işlemi..
Sansıma bölüm başkanı topladı inşallah uğurlu gelir

benim de opu olali 7 gun oldu....4 yumurta dollendi, yuregim agzimde gecti 5 gun...cok sukur hepsi 3.gune cikti, 8 hucreli olan bi tane 3.gun donduruldu. Digerileri 5. gune bekletildi, biri 5. gun blast olarak, digeri de 6. gun blast olarak donduruldu. Sonuncusu malesef durdu. Simdi adet olup ikinci mini ivf e baslicaz. insallah hayrilsi olur...yas 37, ben daha once 2 negatif aldigim icin, 3 ivf ust uste olup havuz yapilacak. yoksa cok zor oluyo tekrar ayni surecleri yasamak...

Benim hala ağrım var. Karnım şiş. Sanırım hormonlarım çok yükseldiği için. Inşaallah Yarın güzel haber alırsın hastaneden
Aynen benimde.. Güya cok agrı olmaz dediler karnım fena şiş ve adım attıkca inanılmaz agrı hissettim ve o halde işe gittim akşam eve gelince dun Hıc akşam yatamadım, bugun dune göre iyim ama sanki oymuslar gıbı hissediyorum zormuş toplama işlemi..
Sansıma bölüm başkanı topladı inşallah uğurlu gelir
Hepimize kolay diyorlar sonra acıdan kıvranıyoruz. Bende acısı 5 gün sürmüştü. Sıvı birikmişti opudan sonra karnımda. Felaketti benim için opu.

benim de opu olali 7 gun oldu....4 yumurta dollendi, yuregim agzimde gecti 5 gun...cok sukur hepsi 3.gune cikti, 8 hucreli olan bi tane 3.gun donduruldu. Digerileri 5. gune bekletildi, biri 5. gun blast olarak, digeri de 6. gun blast olarak donduruldu. Sonuncusu malesef durdu. Simdi adet olup ikinci mini ivf e baslicaz. insallah hayrilsi olur...yas 37, ben daha once 2 negatif aldigim icin, 3 ivf ust uste olup havuz yapilacak. yoksa cok zor oluyo tekrar ayni surecleri yasamak...
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.
kızlar hastaneyi aradım güya 4 tanenin ikisi olgun çıkmıştı ve birisi bölünüyordu
bugün şimdi aradım meğer bölünmemiş (anormalmiş bölünümü) ve transfer iptal işyerindeyim şimdi.
canım nasıl sıkıldı nasıl üzgünüm

kızlar hastaneyi aradım güya 4 tanenin ikisi olgun çıkmıştı ve birisi bölünüyordu
bugün şimdi aradım meğer bölünmemiş (anormalmiş bölünümü) ve transfer iptal işyerindeyim şimdi.
Çok üzüldüm canım olsun Bi daha yaptirirsin belki daha çok cikar yumurta hem iyi düşün. En zor kısmı o ztn sonra hep transfer derdin olck.

Canim benim çok üzüldüm ama bunda da vardır hayır demekten başka care yok. Insaallah bir dahaki denemende her sey yolunda gider. Allah büyük her sey bir zamani var

Canim benim çok üzüldüm ama bunda da vardır hayır demekten başka care yok. Insaallah bir dahaki denemende her sey yolunda gider. Allah büyük her sey bir zamani var
Saol canım umarım sızden güzel haberler alırım
İşteyım ıcım buruk calısıorum ağlamamaya zor dayanıyorum
Neden döllenme olmadı ilk gun sorun yoktu o aklıma takıldı
Toplama durumunda asırı zor kolay deıl en cok o zorladı benı
Aciklama bile yapılmadı devlet hastanesi oldugu için.
Tekrar gelin dedıler onada gitmek istemıorım şimdilik.

gecmis olsun canim, biliyorumcok zor ama sakin ilk deneme sonucuna gore kendine karamsarliga itme. Burda benzer seyleri yasayip hamile kalanlari okudum, insallah bebegin de gelicek..

X