- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
canım çok sağol inşallah bakalım nasıl gidicek süreç.Hayırlı olsun. Güzel geçer inşallah opu.
güzel haberler almak hepimize nasip olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok sağol inşallah bakalım nasıl gidicek süreç.Hayırlı olsun. Güzel geçer inşallah opu.
çalışıyormuydunEvet ml2020 aynı gidiyoruz. Hayırlı olsun şimdiden. Benim de çatlatma iğnesini ne zaman yapacagimi öğleden sonra söyler doktorum. Muhtemelen bugün yaparım. Hiç stres yapma. Benim de ilk tüp bebek denemem. Heyecanlıyım ama stresli değilim
Evet ml2020 calisiyorum.çalışıyormuydun
bende çalışıyorum bakalım zor oluyor git gel hastaneyeEvet ml2020 calisiyorum.
Hastane benim işyerime 2 dakika mesafede yakın. Doktorum sağolsun benim izin aldığım zamanlara ayarlıyor muayeneyi. En fazla 15 dakika mi alıyor. Senin yaşın kaç? Ben 38 yaşındayım.bende çalışıyorum bakalım zor oluyor git gel hastaneye
Amin inşallahcanım çok sağol inşallah bakalım nasıl gidicek süreç.
güzel haberler almak hepimize nasip olsun.
bende 40 oluyorum 7 aya kadar :)Hastane benim işyerime 2 dakika mesafede yakın. Doktorum sağolsun benim izin aldığım zamanlara ayarlıyor muayeneyi. En fazla 15 dakika mi alıyor. Senin yaşın kaç? Ben 38 yaşındayım.
Ben de şimdi ciktim hastaneden. Bugün son kez gonal f 75 doz ve merional75 vurulacak son kez. Akşam 21.30 da çatlatma iğnesi vuracağım. Çarşamba sabah saat 8 de hastanede olacağım. Ikimizde ayni zamanlarda opu olacağız. Allah yardımcımız olsunbende 40 oluyorum 7 aya kadar :)
şanslısın vallahi
malesef 30 dk falan arabayla hastane iş arası. hastaneyle ev arası da 1 saat falan. hastaneye git ordan iş, bazen öğleden sonra tekrar çağırdılar öğle arasında da gittim zorlandım işle bu tedavi gitmiyor
çoğu gitti azı kaldı zaten
Inan hiç belli olmaz. Hiç yumurtası gelişmeyip tedaviyi yarıda kesenler de var. Her şey nasip.Benim de çok değil yumurtam. Ne yapalıme2 değeri 1450 çıkmış. 3-4 yumurta görünüyordu . neyse hayırla atlatayım da bu süreci biraz üzüldüm yumurta çok olmadı diye ama her ay zaten aynı sayıda olmuyormuş. nasip deyip artık bu süreci geçirmeye çalışıcam
Inşaallah olacak Allah'ın izniyle. Uyuma bu defa bir iki tanıdık arasin seni saat 22 ye doğru. Çok dua edeceğim senin için deevet çarşamba 8 de gel dediler. daha önceki aşılamamda bir kez çatlatma iğnesini saatini biraz geçirdiğim için baya gözyaşı dökmüştüm uyayakalmıştım malesef. ama şimdi saatimide 22 00 ye kurdum birkaç kişiye de anons geçtim saatini:)
bir evladım olacakmı ya içimi heyecan kapladı :) gözlerim doluyor içim dalga dalga
saol canım Allah razı olsun bilmukabele bende senin için ederim saati kurdum bu sefer :)) gereken tedbirleri aldık :)Inşaallah olacak Allah'ın izniyle. Uyuma bu defa bir iki tanıdık arasin seni saat 22 ye doğru. Çok dua edeceğim senin için de
Haydi bakalım rast gele bende yarın toplama işlemi olacak heyecanlıyım nasıl olacakprogestan iğnemi acabaBugün ultrasonum vardı. Rahim kalınlığı gayet iyiymiş. Hoca pazartesi transferi yaparız dedi. Sabahtan embriyoları çözdürüp takip ederiz öğleden sonrada transfer ederiz dedi. Yarın itibariyle progestanada başlıyorum. İnşallah bu kez tutar. Rabbim hepimize nasip etsin.
Teşekkür ederim. Rabbim kolaylık versin. Çok güzel geçer çok kaliteli embriyoların oluşur inşallah. Progestan fitil. Sabah öğle akşam kullanılacak. Birde iğne verdi doktorum pruloton depot o da transfer günü sabah yapılacak. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin.Haydi bakalım rast gele bende yarın toplama işlemi olacak heyecanlıyım nasıl olacakprogestan iğnemi acaba
İnşallah Bende bu ay başlıcaktım sil baştan tedaviye regl ilk günü randevu almıştım ama hazır hissetmiyordum sanki doğru zaman değilmiş gibi hissettim doktorumla konuştum diğer ay başlıcazBugün ultrasonum vardı. Rahim kalınlığı gayet iyiymiş. Hoca pazartesi transferi yaparız dedi. Sabahtan embriyoları çözdürüp takip ederiz öğleden sonrada transfer ederiz dedi. Yarın itibariyle progestanada başlıyorum. İnşallah bu kez tutar. Rabbim hepimize nasip etsin.
Bende dondurulmuş transfer için ilk kontrole çağırıldığımda o ay için hiç içimde aralıkta başlayacakmış hissi yoktu. Aralıkta bi iğne yapmam gerektiği ve ocakta transfer yapılacağı söylenince içim rahatlamıştı. Hisler önemli. İnşallah rabbim yanıltmaz.İnşallah Bende bu ay başlıcaktım sil baştan tedaviye regl ilk günü randevu almıştım ama hazır hissetmiyordum sanki doğru zaman değilmiş gibi hissettim doktorumla konuştum diğer ay başlıcaz