2020 Ocak Ayında Transfer Yaptıracaklar/Yeni Yıl Yeni Umutlar

turkiyede cok takip edilmiyor galiba, ben texas dayim burda ultrasoundla bereber E2 aliniyor duzenli olarak, hatta igneler ve ilaclar 2 gunde bir degisiyor
Banada ilaçlar iğneler eklendi her gittiğimde ama gittiğim hastanede sadece opu öncesi bakılıyor herkesin e2 değerine. Yumurta takibine her gittiğimizde e2 bakmadılar. Salı günü adetimin 16. günü ultrasonla rahim kalınlığına bakılacak. Bi problem çıkmazsa transfer gününe karar verilecek nasipse.

verdiler ama yine de catlamis, doktor da cok uzuldu ben de... tekrar bu ayda yumurta toplanicak havuz icin, tekrar bunu yasamamak icin 2 kez yumurta toplama yapabiliriz bu ay dedi, bakalim neye karar verecek...
Geç mi kalındı acaba cetrotide'a başlatmak için? Hayırlısı olsun tabi yapacak bişey yok artık. 2 kere üst üste opu gerekmez umarım.

Banada ilaçlar iğneler eklendi her gittiğimde ama gittiğim hastanede sadece opu öncesi bakılıyor herkesin e2 değerine. Yumurta takibine her gittiğimizde e2 bakmadılar. Salı günü adetimin 16. günü ultrasonla rahim kalınlığına bakılacak. Bi problem çıkmazsa transfer gününe karar verilecek nasipse.

tr ve burasi arasinda fark oluyor tr de bahcecide yapmistim ordan biliyorum... canim hayirlisi olsun insallah guzel gecer senin tedavin :anneadayı: :emir_bebek: ... benim transfer olmayacak, mini ivf ile havuz yapmaya devam edicez...

Geç mi kalındı acaba cetrotide'a başlatmak için? Hayırlısı olsun tabi yapacak bişey yok artık. 2 kere üst üste opu gerekmez umarım.

hayir canim, vaktide yapildi ama yumurtalar yeteli olgunlukta ise catla ignesi olsa bile yumurta salinabiliyor. bu risk herkesde var aslinda. o yuzden 20mm oldu mu catlama verilir mutlaka.

tr ve burasi arasinda fark oluyor tr de bahcecide yapmistim ordan biliyorum... canim hayirlisi olsun insallah guzel gecer senin tedavin :anneadayı: :emir_bebek: ... benim transfer olmayacak, mini ivf ile havuz yapmaya devam edicez...
hayir canim, vaktide yapildi ama yumurtalar yeteli olgunlukta ise catla ignesi olsa bile yumurta salinabiliyor. bu risk herkesde var aslinda. o yuzden 20mm oldu mu catlama verilir mutlaka.
Çok teşekkür ederim. Senin içinde güzel ilerler inşallah.

2günde bır ıkı katına mı cıkıyor bunu bilmiyordum, yumurtanın dolu yada boş olması

Allah razı olsun cok tesekkur ederim bende sizler ıcın diliyorum bütün bekleyişteki anne adayları için..
Kızlar geneli değil benimki 2 katına çikiyor. Normal değil sanırım bu. Yanlış bilgi olmasın. Benimki hızla artıyor. Neden bilmiyorum ama bu normal degil

Aynen insallah uygun sekilde artar.. zaten catlama ignesini bir kac gune vurusun insallah hayirlisi olur hakkinda..

benim de 6 yumurta vardi, E2 1500 olunca catlama ignesi oldum, benim 2 tane 20 mm vardi, onlar toplamdan once catlamis malesef, 4 toplandi, isleme alindi...
Diğer toplananlar kaç mm idi hatırlıyor musunuz?

Salı 85den cuma 500e cıkmıs benımde e2 değeri. Her gidişte kan da e2değeri bakılıyor ama yorum yapılmadı hiç

bugün akşam 10 da vuruyorum ovitrelle çatlatma iğnesini.
2 adet 19, 1 adet 18, 1 adet 17, 2 adet 12 mm çıktı ama sanırım 3-4 yumurta ancak toplanır bunada şükür.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin

Selam kızlar sabah kan verdim yine. e2 2700 çıkmış bu defa. Dün 2500 dü fazla artmamış bugün. Öğleden sonra muayeneye gideceğim. Bakalim yumurtalar ne kadar büyümüş?

bugün akşam 10 da vuruyorum ovitrelle çatlatma iğnesini.
2 adet 19, 1 adet 18, 1 adet 17, 2 adet 12 mm çıktı ama sanırım 3-4 yumurta ancak toplanır bunada şükür.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin
Masaallah diyeyim şimdiden. Inşaallah hepsi birinci kalite olur ve bebişine kavuşursun.

Benim sadece yumurta takibim yapılmıştı 2 günde 1. Estradiol için opu öncesi kan verdim sadece. Estrofem yüksek olunca transfer yapılmıyor galiba ama benimde 99 çıkan değerim az bulunup ilaç eklendi. Anlamadım gitti. Biz kafayı yemeden bi olsaydı şu çocuklar. :KK48:
Çok haklısın gerçekten ben de anlamadim. Rabbim isteyen herkese versin bebiş insaallah🙏🙏🙏

Ben her gittiğimde ki bazen her gün en geç 2 günde bir gidiyorum. E2, rahim duvarı kalınlığı ,yumurtalar kontrol ediliyor. Son birkaç gündür progesteron da bakıyorlar. Merkezden merkeze değişiyor demek ki. Ama e2 transfer zamanı çok önemli galiba çok yüksek olunca transferi taze yapmıyorlar. Zaten az yumurtada da fazla yükselmiyor diye de bakmamış olabilirler.

Seninkinde problem yok sanirim ondandir. 🤗
kan öğleden sonra çıkar. e2 değerime bakarım tekrar.
bugün çatlatma iğnesi vurulucam. ilaçları da aldım bu arada. çarşamba opu olacakmış.
bakalım yumurta toplamadan sonra döllenecekmi oda ayrı bir bekleyiş.
heyecanlıyım biraz ilk denemem.
beraber gidiyoruz seninle

bugün çatlatma iğnesi vurulucam. ilaçları da aldım bu arada. çarşamba opu olacakmış.
Hayırlı olsun. Güzel geçer inşallah opu.

Evet ml2020 aynı gidiyoruz. Hayırlı olsun şimdiden. Benim de çatlatma iğnesini ne zaman yapacagimi öğleden sonra söyler doktorum. Muhtemelen bugün yaparım. Hiç stres yapma. Benim de ilk tüp bebek denemem. Heyecanlıyım ama stresli değilim

X