2020 Ocak Ayında Transfer Yaptıracaklar/Yeni Yıl Yeni Umutlar

Saol canım umarım sızden güzel haberler alırım
İşteyım ıcım buruk calısıorum ağlamamaya zor dayanıyorum
Neden döllenme olmadı ilk gun sorun yoktu o aklıma takıldı
Toplama durumunda asırı zor kolay deıl en cok o zorladı benı
Aciklama bile yapılmadı devlet hastanesi oldugu için.
Tekrar gelin dedıler onada gitmek istemıorım şimdilik.
Benim anlamadığım bir şey var zaten dün sana döllenme olup olmadığını söylemeleri gerekiyordu. Döllenme zaten 16-18 saat arasında oluyomuş. Üzülme desem de faydası yok biliyorum üzüleceksin. Kendini toparla yeniden başla. Burdan da haber ver. Insaallah yeni denemende olur. Allah büyük

Merhaba topikler 4. Transferimi oldum donma cozme 3 adet embriyo vardi 3.gun doktor cozup 5 .gune getirelim dedi birtanesi gelemedi 1i blast oldu digeride 4bucuk gun oldu transferim olali 3 gun oldu dun aksam idrarimdan kan geldi adet olur gibi sakirsakir cocuk dusurur gibi parca dustu hemen hastahaneye gittim idrr ve kan vrdim onlarda kadin doguma gonderdi ordada alttan muane ettiler 2 kere ama ordan da birsey cikmadi tekrar acile gonderdiler en sonunda ogrendik idrar yollari efeksiyonu mesanede pirti varmis kan sulandiri kullandigim icin pirtilarda dokulmus serum ve sonda takildim sunu sormak icin yazdim acaba bu tutmasina engel olurmu dun aksamda betahcg baktilar 2.gunde 1.2 cikti arkadaslara sorarsaniz simdiden tesekkur ederim

Temizliğe vurdum kendimi. Günlerdir evin her köşesini temizledim. Yarın son bi silme süpürme yapıcam. Pazartesi içinde kendime çorba hoşaf filan yapıcam. İnzivaya çekilicem. İnşallah pazartesi günü transferim olacak. Rabbimin izniyle tutarsa uzun bi süre bişey yapamam diye derledim topladım heryeri. İnşallah tutar rabbim isteyen dileyen herkese ve bana nasip etsin. 🤲

Bugün transfer var kızlar. 🥰 Saat 2de. 3ü çözülmüş, durumları iyiymiş. İnşallah bana tutunur içlerinden biri..

Aaa kuzum nasilsin. Bende tüp bebege karar verdim ama haziranda yaptiricam. Ancak maddi açıdan toparlanicaz. Tup bebek sayfalarini okuyorum. Insallah rabbim meleklerini bu sefer saglikla sihatle nasip etsin.

Aaa kuzum nasilsin. Bende tüp bebege karar verdim ama haziranda yaptiricam. Ancak maddi açıdan toparlanicaz. Tup bebek sayfalarini okuyorum. Insallah rabbim meleklerini bu sefer saglikla sihatle nasip etsin.
İyi olmaya gayret ediyorum canım. Sen nasılsın? 2.tüp bebek denemem olcak benimde bu kez dondurulmuş transfer. Eylülde taze transfer tutmadı. Bu kez olur inşallah. Senin içinde en doğru zamanda olsun inşallah canım. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

İyi olmaya gayret ediyorum canım. Sen nasılsın? 2.tüp bebek denemem olcak benimde bu kez dondurulmuş transfer. Eylülde taze transfer tutmadı. Bu kez olur inşallah. Senin içinde en doğru zamanda olsun inşallah canım. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

Kac embriyo koyucaklar canim.bana doktorum 36 oldugumdan en fazla 2 embriyo dedi . Bende 3 asilama oldum 3 kimyasal oldu. Doktor zaman kaybetmeye gerek yok dedi. Haziranda kredi cekip yapicaz. Hadi bakalim bebis bu sefer gelsinde haziranda benide yönlendirirsin tecrubelerinden faydalanirim. Tüp bebek konusuna bir girdim oku oku kafam allak bullak oldu. Hadi Allah a emanet ol.

Kac embriyo koyucaklar canim.bana doktorum 36 oldugumdan en fazla 2 embriyo dedi . Bende 3 asilama oldum 3 kimyasal oldu. Doktor zaman kaybetmeye gerek yok dedi. Haziranda kredi cekip yapicaz. Hadi bakalim bebis bu sefer gelsinde haziranda benide yönlendirirsin tecrubelerinden faydalanirim. Tüp bebek konusuna bir girdim oku oku kafam allak bullak oldu. Hadi Allah a emanet ol.
Tek embriyo konuldu canım. Kalitesi çok güzel dediler. Yaştan dolayı yasak zaten ilk 2 denemede tek embriyo konulabiliyor sadece. İnşallah rabbim o günleri gösterir. Güzel haberler vermek nasip olur birbirimize.

Benim anlamadığım bir şey var zaten dün sana döllenme olup olmadığını söylemeleri gerekiyordu. Döllenme zaten 16-18 saat arasında oluyomuş. Üzülme desem de faydası yok biliyorum üzüleceksin. Kendini toparla yeniden başla. Burdan da haber ver. Insaallah yeni denemende olur. Allah büyük
bugün gittim konuşmaya. yaşla ilgili yumurta kalitesizliği varmış prowomen verdiler sabah akşam 3 ay kullanıp gelin dediler ama nisan ayına kalıyor yani. Duruma bakıcam artık.

Bugün akşam 6 7 gibi 2 3 milimlik ip gibi kahverengi bi uzantı geldi tuvalette. İlk kez oldu. 2 aşılama, 2 tüp bebek yaptırdım. Spekulumdan olabilir tabi ama önceden gelmemişti hiç.

bugün gittim konuşmaya. yaşla ilgili yumurta kalitesizliği varmış prowomen verdiler sabah akşam 3 ay kullanıp gelin dediler ama nisan ayına kalıyor yani. Duruma bakıcam artık.
Canim benim yaşla ilgili olabileceğini tahmin etmiştim. Biz biraz ileri yaşlarda olduğumuz için bu tür şeylerle karşılaşabiliriz. Moralini bozma. Bazen hiç yumurta elde edemeyip tedaviyi kesiyorlar. Şükret.Olsun nisan ayına kalsın yeter ki Rabbim sonunu güzel eylesin. Senin inancin ve moralin ilaçlardan daha etkili. Bu arada benim 4 yumurtayı da dondurdular. Nisan ayında olacak sanirim transfer. Benim de e2 çok yükseldi düşmüyor. Transfer yapamıyorlar. Herkes için zorlu bir süreç. Yine şükredelim, ya tedavi şansımız hiç olmasaydı? Ben seni çok iyi anliyorum.

Eve geldim dinleniyorum. Test günüm 31 ocak. Rabbim nasip etmiştir inşallah. ❤

Hayirlisi olsun canim. Bizde mayis gibi kontrollere baslicaz simdiden 2 mi tekmi embriyo isteyeceginize karar ver dediler. Bir yandan tek hakkim var tüp bebek icin 2.yi karsilayamayiz 2 tane konsun biri tutmazsa digeri tutar belki diyorum. Diger taraftanda ya cogul olursa diye korkuyorum. Ikiz veya ucüz kaldiramam.

X