Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canim.Merhaba arkadaşlar hepinizin gebeliği hayırlı olsun Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ..dün doktor kontrolüm vardı kese 7 haftalık bebek 6+1 haftalıkmış ve bebeğimin kalp atımı zayıfmış 100ün üstünde olması gerekiyormuş bizim 89 sağlıksız bi gebelik olabilir dedi doktorbenimle benzer durumu yaşayanlar var mı
Benımde 7 haftalık oldu bugün ama dün doktora gıttıgımde 6+2 bebek dedı kalp atışında bır sorun yoktu ama gayet ıyı atıyordu böyle olabılır bır kaç gün o onemlı degıl dedı benımkı sanırım döllenmeyle alakalı bır durumGeçmiş olsun canim.
Benimde 7 haftalık bir hafta arayla kırmızı kanama oldu geçen hafta gittim sorun yoktu ama bugünde oldu bir ped kirletecek kadar![]()
Geçen hafta bi sorun yok dedi bugğn gitmedim kanama bir saat önce filan oldu acil bişey anlamadığı için gitmedim canımNe dedi dr canm?
Çok geçmiş olsun canımarkadaşlar bugun 8 hafta olacaktı.
Dün kürtaj oldum bebek gelişmemiş alttan muayne ile 5+3 olmus gerilemiş gelişimi kalp de atmadıgı için aldılar malesef![]()
Gecmis olsun canim. Hayirlisi boyleymis demek ki. Benim de 2. Oyle olmustu. Kurtaj icin surundurdu resmen devlet hastanesi. Bir an once sağlığına kavusursun insallah.arkadaşlar bugun 8 hafta olacaktı.
Dün kürtaj oldum bebek gelişmemiş alttan muayne ile 5+3 olmus gerilemiş gelişimi kalp de atmadıgı için aldılar malesef![]()