Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede dün pembe akıntı şeklinde oldu doktorum yerleşme kanaması olabilir ama düşük riskin var dedi bende 5. Haftaya girdimMerhaba bende 5 haftalık hamileyim sol kasığında ağrı var ve hafif kahve lekenlemelerim var bu durumu yasayan varmi
bol bol uzan dinler Benim oğlumda kanamam oldu progeston ve iğne verdi geçti kendine dikkat et inşallah geçerKızlar merhaba ben 28 nisanda çatlama iğnesi oldum pazartesi günü 15. Günümde kan verdim bhcg 156 çıktı progeston basladım ve folik asit kullanıyorum dün 1 saat içinde hafif pembe akıntı şeklinde kanamam oldu doktor füşük riski var progestona devam sadece dinlen dedi bu sabah tekrar kan verdim 670 civarına yukselmiş hcg ama şimdi nokta kadar pembe akıntı oldu yine çok tedirginim yol gosterin lutfen
Ultrasonda kese göründü Ama bebek hala görünmedi sende göründü mu haftaya tekrar gideceğiz kalp atışı varmı diyeBendede dün pembe akıntı şeklinde oldu doktorum yerleşme kanaması olabilir ama düşük riskin var dedi bende 5. Haftaya girdim
Dinlen canim kalkma gecer korkma stres yapma rahat birak kendiniKızlar merhaba ben 28 nisanda çatlama iğnesi oldum pazartesi günü 15. Günümde kan verdim bhcg 156 çıktı progeston basladım ve folik asit kullanıyorum dün 1 saat içinde hafif pembe akıntı şeklinde kanamam oldu doktor füşük riski var progestona devam sadece dinlen dedi bu sabah tekrar kan verdim 670 civarına yukselmiş hcg ama şimdi nokta kadar pembe akıntı oldu yine çok tedirginim yol gosterin lutfen
ay çok güzel inşallah ikizdir inşallah benimde ikiz olur Çarşamba keseyi görmeye gidicez bizdeKizlar bende kese gormeye gittim bugun sanirim tek yumurta ikiziler sali netlescek hayrlisiyla insallah
Kizlar bende kese gormeye gittim bugun sanirim tek yumurta ikiziler sali netlescek hayrlisiyla insallah
[/QUOT sağlıkla al kucağına kaç haftalik