6 ocak görünüyorKIZLAR DOĞUM YAPACAGINIZ TARIHI YAZIN BANA LISTE OLUSTURMAYA CALISCM.SONRADAN GELENLERIDE KAYIDA ALIRIM ZATEN.
![]()
![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 ocak görünüyorKIZLAR DOĞUM YAPACAGINIZ TARIHI YAZIN BANA LISTE OLUSTURMAYA CALISCM.SONRADAN GELENLERIDE KAYIDA ALIRIM ZATEN.
![]()
![]()
![]()
![]()
İlk hamileligimde 6. hafta basladim ve 6 ay kustum. Gunde 9 kere. Yatagimin yaninda koltugun yaninda her yerde kusma kovalarim vardi. İlk 3 ay 5 kilo verdim. Midede bi sey olmayinca safra kustum artik. Hatta bogazim o kadar tahris oldu ki kanli kusuyordum. Tam kusmalar bitti dedim doguma 1 ay kala gebelik kolestazi gecirdim. Gece gunduz kulak iclerimden goz kapaklarima kadar vucudumun her yeri kasindi. Uyuyamiyordum kasinmaktan, oturup agliyodum, buz gibi suyun altinda dus aliyodum gecenin 3lerinde.. 1 ay erken dogum yaptim. Sütüm olmadi. Bi kez fototerapi gordu oglum sabaha kadar basinda agladim. Yeterli kilo alimi olmadigindan kuvoze alacagiz dediler diye gunlerce 1 gr uyumadan siringayla damla damla mama verdim.Bulantı, gaz, mide yanması, kusma kafayı yiycem meyve salata vb hiç yiyemiyorum hemen asite dönüşüyor, ekmek peynir bir tek o da durursa midede, zencefil çayı aldım bulantı bilekliği aldım daha fayda görmedim, doktor ilaç kullanma dedi ama acıya dayanamıyorum mide için rennie, gavisgon günde 2 kez içiyorum, lütfen Allahım çok uzun sürmesin bu hal, çalışıyorum ama eve gelince pil bitiyor misafir falan ağırlıyormuşsunuz ne güzel ben misafirliğe de gidemiyorum, işte de nasıl duruyorum bilmiyorum
Canım 12.haftaya kadar sürer.1 ay kadar daha dayan inşallah şikayetlerin git gide azalıp yemek yemeye başlarsın.tiksindiğin yemekler olacak.kokuda doğuma kadar rahatsız edebilir ama iştahın açılacak emin ol.sabırBulantı, gaz, mide yanması, kusma kafayı yiycem meyve salata vb hiç yiyemiyorum hemen asite dönüşüyor, ekmek peynir bir tek o da durursa midede, zencefil çayı aldım bulantı bilekliği aldım daha fayda görmedim, doktor ilaç kullanma dedi ama acıya dayanamıyorum mide için rennie, gavisgon günde 2 kez içiyorum, lütfen Allahım çok uzun sürmesin bu hal, çalışıyorum ama eve gelince pil bitiyor misafir falan ağırlıyormuşsunuz ne güzel ben misafirliğe de gidemiyorum, işte de nasıl duruyorum bilmiyorum
Sağol canım inşallah kızımda 16. Haftada bitmişti, bazılarının 9ay sürüyormuş inşallah öyle olmaz çünkü çalışmak zorundayımCanım 12.haftaya kadar sürer.1 ay kadar daha dayan inşallah şikayetlerin git gide azalıp yemek yemeye başlarsın.tiksindiğin yemekler olacak.kokuda doğuma kadar rahatsız edebilir ama iştahın açılacak emin ol.sabır![]()
Bende 4ay kovamla yattım kalktım yiyemediğim için safra kustum gaz kustum, onlar bitti reflü hemoraid huzursuz bacak idrar kesesi sarkması vb sana katılıyorum buna rağmen cesaret etmek delilik ya da annelik işte, bu sefer kolay olsun ama nolur kiİlk hamileligimde 6. hafta basladim ve 6 ay kustum. Gunde 9 kere. Yatagimin yaninda koltugun yaninda her yerde kusma kovalarim vardi. İlk 3 ay 5 kilo verdim. Midede bi sey olmayinca safra kustum artik. Hatta bogazim o kadar tahris oldu ki kanli kusuyordum. Tam kusmalar bitti dedim doguma 1 ay kala gebelik kolestazi gecirdim. Gece gunduz kulak iclerimden goz kapaklarima kadar vucudumun her yeri kasindi. Uyuyamiyordum kasinmaktan, oturup agliyodum, buz gibi suyun altinda dus aliyodum gecenin 3lerinde.. 1 ay erken dogum yaptim. Sütüm olmadi. Bi kez fototerapi gordu oglum sabaha kadar basinda agladim. Yeterli kilo alimi olmadigindan kuvoze alacagiz dediler diye gunlerce 1 gr uyumadan siringayla damla damla mama verdim.
Ve tekrarlama ihtimali cok yuksek olmasina ragmen ikinci çocuğu dusunebildim.
Resmen delilik bu annelik denen şey!![]()
Kedi bizde de var doktora belirtmeliyimMerhaba kızlar, dr. a gittim sadece keseyi gördük haftaya çağırdı, son regl tarihime göre 6+1 ama kese ufak diye dr 1 hafta ileri attı regl tarihini yani artık 5+1 olduk. Zaten ilişki tarihini bildiğimden tahmin etmiştim, beta ya göre de öyle çıkıyordu. Bu durumda beklenen doğum 14 Ocak tan 21 Ocak a atladı. Sezeryan olacağı için de büyük ihtimal 13 Ocak dedi.
Bu arada verilen testleri birkaçı dışında sağlık ocağına yaptırabiliyorsunuz ücretsiz. Bizde kedi olduğundan farklı testler de var.
Ben de oğlumda aylarca vileda kovasıyla yaşadm, afedersiniz burnumdan çkıyodu nerdeyse (ay cok igrenç biliyorumİlk hamileligimde 6. hafta basladim ve 6 ay kustum. Gunde 9 kere. Yatagimin yaninda koltugun yaninda her yerde kusma kovalarim vardi. İlk 3 ay 5 kilo verdim. Midede bi sey olmayinca safra kustum artik. Hatta bogazim o kadar tahris oldu ki kanli kusuyordum. Tam kusmalar bitti dedim doguma 1 ay kala gebelik kolestazi gecirdim. Gece gunduz kulak iclerimden goz kapaklarima kadar vucudumun her yeri kasindi. Uyuyamiyordum kasinmaktan, oturup agliyodum, buz gibi suyun altinda dus aliyodum gecenin 3lerinde.. 1 ay erken dogum yaptim. Sütüm olmadi. Bi kez fototerapi gordu oglum sabaha kadar basinda agladim. Yeterli kilo alimi olmadigindan kuvoze alacagiz dediler diye gunlerce 1 gr uyumadan siringayla damla damla mama verdim.
Ve tekrarlama ihtimali cok yuksek olmasina ragmen ikinci çocuğu dusunebildim.
Resmen delilik bu annelik denen şey!![]()
En azından 3 aylığına birine verseniz dedi. Yaklaşma dediKedi bizde de var doktora belirtmeliyim![]()
Haklısın çalışırken çok zor. Bende çalışıyorum. Evde birşekilde atlatırda insan. İşte sürekli lavaboya git. Birde konsantre olurkende zaorlanıyorum ben. Sen ne iş yapıyorsunSağol canım inşallah kızımda 16. Haftada bitmişti, bazılarının 9ay sürüyormuş inşallah öyle olmaz çünkü çalışmak zorundayımAllah herkese kolaylık versin
Çok geçmiş olsun o kadar iyi anlıyorum ki seni. Allah yardımcımız olsunBen de oğlumda aylarca vileda kovasıyla yaşadm, afedersiniz burnumdan çkıyodu nerdeyse (ay cok igrenç biliyorum). Mutfak kapısına geldiğim an dolabın içindeki yağın kokusunu alır kusardım, nerdee yemek yapıcam. Tiksindiğim sıvı sabunlara 9 yıl oldu tahammül edemiyorum hala. Medpamid rennie ile dost olmuştuk artık. O bitti mantar enfeksiyonu, doğuma kadar kaşınmaktan kanıyordu orası. Yolda giderken aniden şaar. Son zamanlar insan içine zor çıkar olmuştum. Doğumdan sonraki yaşadıklarımı çok kısacık özet bile geçsem buralara sığmaz.
Bu sefer mide bulantısı olmasın diye dua ediyorum. O zamandan bahar allerjim yeni başlamıştı, şimdi tavan. Sabah dr. daydım hala kendime gelemedim ağzım yüzüm kaydı. Şimdi işteyim oğlan okulda. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kolay hamilelikler geçirelim. Bu arada hala hastayım ☹ umarım çabuk iyileşirim. Ev işi, koca, çocuk, yemek hepsi beni bekliyor.
Kuzum benim midem rahatsız bana talcid, rennie, gaviscon kullanabilirsin sıkıntı yapmaz dedi.Kizlar migdemin yanmasi ve agrisi icin doktora gidip bi ilac yazmasini istycm migde şurubu kullanan varmi ya cok rahatsiz ediyor beni sahur yapamıyorum korkudan![]()
Korkma cnm bisey olmaz allahin izniyle bende gittim dr a diger yolksacim gitti tek bebis kalbini gorduk atiodu sali cagrdi kalp atisi duymaya cok şükürKizlar doktordan geliyorum 5+2 deyim kese gozuktu ama 4 haftayla uyumlu kese dedi doktor sorun cikar mi sizce 2 hafta sonra gel dedi
Canım benim 9 ocak gözüküyorKIZLAR DOĞUM YAPACAGINIZ TARIHI YAZIN BANA LISTE OLUSTURMAYA CALISCM.SONRADAN GELENLERIDE KAYIDA ALIRIM ZATEN.
![]()
![]()
![]()
![]()
Yani kac haftalikken duyacaksiniz kalbini canimKorkma cnm bisey olmaz allahin izniyle bende gittim dr a diger yolksacim gitti tek bebis kalbini gorduk atiodu sali cagrdi kalp atisi duymaya cok şükür
Dun 5+4 un haftaya 6+4 olur kuzum ama kalbi olusmus gosterdi atioduYani kac haftalikken duyacaksiniz kalbini canim
Ne guzel ya benim dun 5+2ydi ama bebekle ilgili bisey yok dediDun 5+4 un haftaya 6+4 olur kuzum ama kalbi olusmus gosterdi atiodu
Alttan mi ultrason yapti kuzum yolksacini gormedin miNe guzel ya benim dun 5+2ydi ama bebekle ilgili bisey yok dedi