- 18 Nisan 2019
- 83
- 33
- 38
- 31
Tabiki paylaşırımDOktorunuzun görüşünü paylaşır mısınız bizlee ☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki paylaşırımDOktorunuzun görüşünü paylaşır mısınız bizlee ☺
Çook sevindmmGünaydın. Ben de muayene oldum bugün. Kesede göründü bebek. Kalp atışını da aldık. Darısı bekleyenlere diyorum
Hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallahGünaydın. Ben de muayene oldum bugün. Kesede göründü bebek. Kalp atışını da aldık. Darısı bekleyenlere diyorum
Tutuyorum ben cnm yarinda ben doktora gidicmpeki 2020 ocak anneleri oruç tutuyor mu? Ben tutuyorum da bu akşam doktora gidicem zaten ona sorucam tutup tutmama durumunu ama sizi merak ettim.
Rabbim ummadığın anda kapı acarmış cnm.benim cok sukur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllah korkma insAllah yerlesme kanamasidirMerhaba arkadaşlar bugün mübarek günün vesilesiyle 7 yıl sonra kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim 13 geçmişti karnım çok ağrıyordu geçen hafta hafif kahverengi akıntım gelmişti dedim kesin adet olacağım cunartesi pazarda temizlik yaptım acayip şekilde bugün dayanamadım adet söktürücü için doktora çıktım ama hiç beklemiyırum hamile kalmayı çünkü benim çocuğum olmuyordu ilk ultrasonda baktı kese falan görmedi beta hcg istedi inanmıyordum 8945 çıkmıştı rüyada gibiydim doktor tahlillerin karıştığını söyledi korkuttu beni dedi gel tekrar bakayım dedi bii de baksa keseyi gördü Allahım çok şükür ben ağlamaya başladım tabiiama sonra eve geldim kahverengi akıntım vardı bu seferde korktum küçük mucizem düşükmü olacak diye
Allahım kimsenin kuxağını boş bırakmasın hepinize hayırlısı olsun kızlar
İnşallah öyledir korkuyorum çokRabbim ummadığın anda kapı acarmış cnm.benim cok sukur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllah korkma insAllah yerlesme kanamasidir
Yok yok korkma nasip isi insAllah nasip olur kucagina almakİnşallah öyledir korkuyorum çok
Rabbimin mucizelerine şahit oldukça şükürler ediyorum. Canım çok çok sevindim senin adına maşallah diyeyim şimdidenMerhaba arkadaşlar bugün mübarek günün vesilesiyle 7 yıl sonra kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim 13 geçmişti karnım çok ağrıyordu geçen hafta hafif kahverengi akıntım gelmişti dedim kesin adet olacağım cunartesi pazarda temizlik yaptım acayip şekilde bugün dayanamadım adet söktürücü için doktora çıktım ama hiç beklemiyırum hamile kalmayı çünkü benim çocuğum olmuyordu ilk ultrasonda baktı kese falan görmedi beta hcg istedi inanmıyordum 8945 çıkmıştı rüyada gibiydim doktor tahlillerin karıştığını söyledi korkuttu beni dedi gel tekrar bakayım dedi bii de baksa keseyi gördü Allahım çok şükür ben ağlamaya başladım tabiiama sonra eve geldim kahverengi akıntım vardı bu seferde korktum küçük mucizem düşükmü olacak diye
Allahım kimsenin kuxağını boş bırakmasın hepinize hayırlısı olsun kızlar
Canım dün doktora gittim Allah a şükür herşey iyi çıktı hormon seviyesi falan. Orucu sorduk eşimle doktor tavsiye etmiyoruz dedi. Yani bebeğin beslenmesi açısından bi sakıncalı bir durum olup olmadığından bahsetmedi ama sadece uzun süreli açlık durumunda annenin vücudu şeker seviyesi tansiyon vb. kriterleri dengelemeye çalıştığından stress altına giriyormuş ve bu stress bebeğe de geçiyormuş. Fakat ben tutmaya devam ediyorum çünkü çok küçük zaten ihtiyacı olan besini vücudumdaki depolanmış vitamin ve besinlerle sağlamakta. Onun dışında şahsi düşüncem ben bu bebişi öğrenene kadar zaten oruçluydum ki ertken bir öğrenme evrem oldu geç öğrenseydim hemen hemen ramazanı bitirmiş olup, oruçlarımı tutacaktım. Ve en büyük motive kaynağım hamile olmama rağmen zorlanmadığım orucum bedenime sıhhat verirken sabi ye nasıl zarar versin niyetiyle de tutmaya karar verdim. Ama olur da çok zorlandığım ve rahatsızlık yaşadığım bir durum olursa ara verir o günlerde tutmam diye düşünüyorum.DOktorunuzun görüşünü paylaşır mısınız bizlee ☺
Yok cnm ya normal artış 1000 lerde olsa yine ihtimal olur ama bellide olmaz hayırlısı olsun.Kızlar ayrıca bişey kafama takıldı tahmini veya bilgisi olan yazabilir mi? cmt günü ilk betam 44 çıkmıştı, dün yani 2 üstünden geçti (pzt) beta değerim 180 olmuş. Maşallah yükselme iyi ama biraz fazla değil mi yani iki günde 4 katına çıkmış. Acaba çoğul gebelik/ikiz olma ihtimali var mı sizce?
4 haftalikken nasil anliyosunuz hamile oldugunuzu yaa. Ben 3 aylikken anlamiştimHakkinda hayırlisi 4 hafta 4 günlük yani 5. Haftamdayim
4 haftalikken nasil anliyosunuz hamile oldugunuzu yaa. Ben 3 aylikken anlamiştim. E tabi adet düzensizliyini olaya katmazsak.
InsAllah guzel düşün Allahin izni ile saglikla kucagimiza alırız hepimizBirazdan gidicem doktora ama aşırı heyecanlıyım stresliyim sizlerden güzel haberler duyunca da mutlu oluyorum umarım sıkıntısız dönerim eve
AYY ne mutlu çok şükür iyiymişCanım dün doktora gittim Allah a şükür herşey iyi çıktı hormon seviyesi falan. Orucu sorduk eşimle doktor tavsiye etmiyoruz dedi. Yani bebeğin beslenmesi açısından bi sakıncalı bir durum olup olmadığından bahsetmedi ama sadece uzun süreli açlık durumunda annenin vücudu şeker seviyesi tansiyon vb. kriterleri dengelemeye çalıştığından stress altına giriyormuş ve bu stress bebeğe de geçiyormuş. Fakat ben tutmaya devam ediyorum çünkü çok küçük zaten ihtiyacı olan besini vücudumdaki depolanmış vitamin ve besinlerle sağlamakta. Onun dışında şahsi düşüncem ben bu bebişi öğrenene kadar zaten oruçluydum ki ertken bir öğrenme evrem oldu geç öğrenseydim hemen hemen ramazanı bitirmiş olup, oruçlarımı tutacaktım. Ve en büyük motive kaynağım hamile olmama rağmen zorlanmadığım orucum bedenime sıhhat verirken sabi ye nasıl zarar versin niyetiyle de tutmaya karar verdim. Ama olur da çok zorlandığım ve rahatsızlık yaşadığım bir durum olursa ara verir o günlerde tutmam diye düşünüyorum.
İnşallah güzel haberlerinizi beklitoruzBirazdan gidicem doktora ama aşırı heyecanlıyım stresliyim sizlerden güzel haberler duyunca da mutlu oluyorum umarım sıkıntısız dönerim eve
Aynı yerde mi yaptırdınız testleri farklı laboratuvarlarda bu tarz değerlendirme farkları oluyomuşKızlar ayrıca bişey kafama takıldı tahmini veya bilgisi olan yazabilir mi? cmt günü ilk betam 44 çıkmıştı, dün yani 2 üstünden geçti (pzt) beta değerim 180 olmuş. Maşallah yükselme iyi ama biraz fazla değil mi yani iki günde 4 katına çıkmış. Acaba çoğul gebelik/ikiz olma ihtimali var mı sizce?