2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kizlaarr. Ben baska bisey dicem isinize yarar bence şok ta kalan ürünler indirime girmis. Bebek küveti 10 tl. Her iki cinsiyet icinde uygun. Ihtiyaci olanlar en yakin sok markete bakabilir.

Merhaba kızlar :) bende sizin gibi bir hamişim. Ilk çocuğumuz olacak Rabbim nasip ederse tabi ki... hem çok heyecanlıyım hem de endişeli. Gerçi kalp atışını duyduktan sonra endişe yerini heycan a bıraktı. Sizler ne durumdasınız? Nasıl gidiyor ?

Merhaba aramiza hosgeldin. Tarihlerimiz yakin. Saglikla sihhatle aliriz umarim kucagimiza. Simdilik mide bulantisi en buyük sorunum. Haricinde iyim

Merhaba aramiza hosgeldin. Tarihlerimiz yakin. Saglikla sihhatle aliriz umarim kucagimiza. Simdilik mide bulantisi en buyük sorunum. Haricinde iyim
Hoş bulduk ıyi olmanıza çok sevindim. Amin insallah. Benim de 3 4 gün oluyor başlayalı mide bulantılarım uyku halimse basından beri var. Ama her şeye rağmen çok güzel Rabbim hepimize kolay hamilelikler kolay doğumlar versin. Sağlıkla da kucagimiza versin inşallah

Amin canim

Resmen benimde hayat ışığım tükendi mide bulantısı, yanması yüzünden günler geçmiyor sanki

Ben kusmuyorum ama midem sanki yanardağ hep bi yanma acı, bulantı ağzımın tadı yok hiç.
Hamile olup mide bulantısı vs nedir bilmeyenlere çok özeniyorum valla
Bende onlara Allah'ın secilmis kulu gözüyle bakmaya basladim kızimda da 3.5 ay devam etti. Ins bu daha kisa sürer

Arkadaslar size bisey sormak istiyorum ben 8+3 günlük hamileyim bir kac gündür afedersiniz lavaboya idrar icin gittigimde oturduğumda kasıklarımda baski hissediyorum sizde de oluyo mu. Bide sari renk kötü kokulu bi akimtim var. Aynı şeyleri yasayan varmi

Anlattığınız belirti enfeksiyon olabilir. İdrar tahlili yaptırmışmıydınız? Bol su için ama tabi enfeksiyon varsa suyla geçmeyebilir bazen. Bu kasıklarda baskı enfeksiyon belirtisi sanki. Yine de dr en iyisini söyler tabi ama idrar tahlili ister bence

Benimde malesef. 3 haftada 1.5 kilo vermisim. Yedigim midemde durmuyor ki
Benimde 1 haftadır başladı sabah değilde akşama doğru başlıyor acıkıp yemek yapıyorum sonra tiksinip yiyemiyorum yersem kesin kusarım diye.. kuru şeyler zeytin peynir ekmek en sevdiğim arkadaşlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…