2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle katılıyorum. O anda dünya başına yıkılıyor ama vardır bir hayır diye teselli ediyorsun kendini. Ben özel eğitim öğretmeniyim engellilerle çalıştığım ve ailelerinin nasıl zorlandığını gördüğüm için hiç yaşasın bebeğim ne olursa olsun demedim. Hep Rabbimden sağlıkla ve hayırla istedim. Bakalım nasibimizde bu defa ne var. İnşallah sağlıkla gelir tüm bebeklerimiz

Aynı şeyleri yaşamisiz 7 ay oldu unutamıyorum hala yavrumu
Benim 4 yıl oldu .. unutulmuyor malesef .. doğumdan 6 ay sonra oğluma hamile kalmıştım bende. Allah bizi sınavalrdan geçirdi. Çok şükür ki bir oğlumu alıp yerine bekletmeden diğer oğlumu mis kokulumu vermişti. Size de nasip etsin Rabbim evlat kokusunu içinize çekmeyi. Acılarınızı dindirsin Rabbim

İnşallah canım. Yaşayanlar anlar bilir diye boşuna dememişler. Anlıyoruz birbirimizi. Benim içimde de korku o yüzden. Dr bir daha tekrarlamaz o öyleydi bir daha olması milyonda 1 yani sağlıklıdır inşallah diyor ama bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok. Benim bu 6.gebeliğim 4 kayıp hepsi farklı farklı sebepler. İlki trizomi 18
2.oğlum sağlıklı 3 yaşında
3.dış gebelik
4.troide bağlı kalbi dursu 10 haftalık geçen yıl
5.kimyasal
Şimdi Rabbim ol demişse Sağlıkla gelsin dünyaya inşallah dua ediyorum. 12.haftafa emin olup dr sağlıklı diyene kadar da kimseye söylemiyoruz.sessiz sakin kendi kendime gebeliği yaşıyorum çok kötü ama kayıp yaşayınca sıkıldım artık en yakınların bile üzülüp acıyarak bakmalarından. Böyle daha iyi. Şu an sıkıntımız yok tiroid sağlık problemlerim herşey kontrol altınsa aspirin de alıyorum. Sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza

Cok cok gecmis olsun hepinize canim. Yasadiginiz en kotu seyler gecmis olsun. Bundan sonrasi hep saglikla ilerlesin insallah. Ben 10 haftalik bebegimi kaybedisimi bile ancak yeni hamileligim ile atlatabildim. Sizler kim bilir neler yasadiniz tahmin bile edemiyorum. Kalbim hepinizle canim kadinlar

Hanimlar ben yumurta yiyemiyorum ancak menemende onuda cok sık yapmiyorum ama günde 2 bardak süt iciyorum meyve yiyorum canimin istediklerinden azar azarda yiyorum ama yumurtayi kafaya takmis gibiyim onun yerine ne gecer acaba

Hanimlar ben yumurta yiyemiyorum ancak menemende onuda cok sık yapmiyorum ama günde 2 bardak süt iciyorum meyve yiyorum canimin istediklerinden azar azarda yiyorum ama yumurtayi kafaya takmis gibiyim onun yerine ne gecer acaba
Bende 6 haftalık oldum ama süt ürünlerine tiksintim oluştu dolabı açamıyorum

ceviz ceviz ceviz

canım benim de yumurtaya alerji oluşabiliyor o yüzden yemiyorum genelde süt ve yoğurt tüketiyorum bol bol. Bu arada eşin gitti mi askere? İyisin demi?

Kızlar kan uyuşmazlığı olanınız var mı

Öyle iyi anlıyorum ki seni.. yaşamayan asla ama asla tahmin bile edemez! Doğumdan iki saat sonra çıkıp hastaneden mezarlığa götürmek yavrunu.. ben de eşim de kimseye söylemiyoruz. Öyle korkuyorum ki ucup gidicek diye.. bana da doktor bir daha tekrarlama olasılığını milyonda bir dedi ama bana o ihtimal bile çok yüksek gibi geliyor aynı şekilde biz de 12. Haftayı bekliyoruz.. perinatoloğum bana o güzel haberivermeden de kimselere söylemeye niyetimiz yok!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…