Kasar ve ekmegi tavsiye ederim bastiriyor birazBenimde 1 haftadır başladı sabah değilde akşama doğru başlıyor acıkıp yemek yapıyorum sonra tiksinip yiyemiyorumyersem kesin kusarım diye.. kuru şeyler zeytin peynir ekmek en sevdiğim arkadaşlarım
Aynem onu da yiyorum ama benim tansiyonum çok düşük olduğu için zeytin daha iyi geliyorKasar ve ekmegi tavsiye ederim bastiriyor biraz
Ins en kisa zamanda gecer de rahatlariz. Mide bulantisi cok kötü yaa. Yine de Allah baska dert vermesin. Bunlar geciciAynem onu da yiyorum ama benim tansiyonum çok düşük olduğu için zeytin daha iyi geliyor
Kesinlkle 12.haftaya kadar sürecek en fazla. Sonra daha rahat olur inşallahIns en kisa zamanda gecer de rahatlariz. Mide bulantisi cok kötü yaa. Yine de Allah baska dert vermesin. Bunlar gecici
Ins4 yasinda olacak agustosta teyzesi ❤
Ins canimm.
Yaaa aile planlamamizi ayni yapmisiz demwk kiBenim kız da ağustosta 4 yaşında olacak
Yaaa aile planlamamizi ayni yapmisiz demwk ki
Benim oğlumda, kısmetse kardeşi doğduktan 1 ay sonra 4 olacakBenim kız da ağustosta 4 yaşında olacak
Benim oğlumda, kısmetse kardeşi doğduktan 1 ay sonra 4 olacakinşallahh o günlere ışınlansak keşke hemen
Ay evet 4.5.aylar çok güzel rahat geçerBen bulantımın geçtiği güne ışınlanmaya da razıyım
Aaa hadi hayırlı olsunGünaydın kızlar doktordan geliyorum bebeğim gününün önüne geçmiş 11+6 idik 12+6 çıktıhatta 2li test tarihini de geçmişiz büyük usgye girdim oradan yaptı ölçümleri her şey yolunda çok şükür bir de galiba kızım olacak doktor emin olmamakla birlikte kız gibi gözüküyor şimdilik dedi
Teşekkür ederim bakalım daha erken emin değilim dedi ama baya büyük bir usg ile baktı ben sormadım kendisi söyledi cinsiyetini söyledi mi doktorunuz dedi hayır dedim görmese söylemezdi herhaldeAaa hadi hayırlı olsungrubumuzda ilk cinsiyet öğrenensin sanırım
Maşallah canım hadi gözün aydınGünaydın kızlar doktordan geliyorum bebeğim gününün önüne geçmiş 11+6 idik 12+6 çıktıhatta 2li test tarihini de geçmişiz büyük usgye girdim oradan yaptı ölçümleri her şey yolunda çok şükür bir de galiba kızım olacak doktor emin olmamakla birlikte kız gibi gözüküyor şimdilik dedi
Kg aldın mı canım ilk 3 ay da. Bende sanırım midem bulanmasın diye az az sık sık yiyorum bir de yürüyüş falan da yapamıyorum fazla tansiyonum düşüyor. Yarım kg almışımGünaydın kızlar doktordan geliyorum bebeğim gününün önüne geçmiş 11+6 idik 12+6 çıktıhatta 2li test tarihini de geçmişiz büyük usgye girdim oradan yaptı ölçümleri her şey yolunda çok şükür bir de galiba kızım olacak doktor emin olmamakla birlikte kız gibi gözüküyor şimdilik dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?