2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin bikaç gün fark vardı sat ile ultrason arasında, bu kontrolde nasıl çıktı, neler dedi doktor?
7+1 olmasi gerekirken 6+5 suan bi sorun yok ddi kalp atisini dinletti ve gosterdi sukurler olsun hayal gibiydi kalp atislari kilom biraz fazla dedi ama napim vermemem artk 2 hafta sonra tekrar cgirdi kontrole kullandgm vitaminleri degistrdi

Merhabalar iki ayrı baslık var sanırım.bende 2020ocak annesiyim.2017martta bir oğlum olmustu.ikinci bebegim olacak.herkese kolay hamilelikler dilerim.saglıkla kucagımıza alalım bebeklerimizi

Selam herkese ben de yeni katıldım aranıza çok şükür.. 3h3g de öğrendim hamile olduğumu 19,95 ti değer. İki gün sonra 75.88 çıktı doktorum artış çok iyi bir daha test yaptırmana gerek yok dedi ama acaba yarın yaptırsam mı diye de içim içimi yiyiyor:)

Geçmiş olsun bende de salı gününden beri var tam kırmızı değil açık pembe ve kahverengi leke geliyor.kaç haftalıksınız ben bebeği göremedim henüz
SAT 7 Nisan geçen perşembe 4 gün gerideydi ve kanamam başladı yani ultrasona göre beş haftalıkken kanama vardı kese temizdi çok şükür 6+1 ile uyumlu şu anda kese
Kanamam hala az da olsa var progestan kullanıyorum 13.haftaya kadar da devam edeceğim coraspin kullanıyorum bir de ilk bebegimi kaybettiğim için o da yapabilir diye gün aşırı kullanmaya başladım
Umarım herşey hepimiz için iyi olur herşey yolunda devam eder

Ooy sizinki baya buyukms oyle yiycek ekmekleri yokms insalllah bunlara rabbim uzun saglkli omur veriri
Aminn insallah idrar yolu enfeksiyonu olmusm bnde ilac vrdi doktorum suya atip iciyosun baya bi yanma falanda var kan hapi vrdi bde agrilarim vardi baya dusuk onleyici verdi insallah fayda gorurum

Aminn insallah idrar yolu enfeksiyonu olmusm bnde ilac vrdi doktorum suya atip iciyosun baya bi yanma falanda var kan hapi vrdi bde agrilarim vardi baya dusuk onleyici verdi insallah fayda gorurum
Allah yardimcin olsun canum insallah bende kullaniom dusuk oneleyici bnmde d vitaminm cok dusuk takviye almaya basladm hayirlisi Allahtan elimzden gelen tek sey dua ettmek stres yapmamaya calis

7+1 olmasi gerekirken 6+5 suan bi sorun yok ddi kalp atisini dinletti ve gosterdi sukurler olsun hayal gibiydi kalp atislari kilom biraz fazla dedi ama napim vermemem artk 2 hafta sonra tekrar cgirdi kontrole kullandgm vitaminleri degistrdi
Oh süper çok sevindim, darısı başıma inşallah

Allah yardimcin olsun canum insallah bende kullaniom dusuk oneleyici bnmde d vitaminm cok dusuk takviye almaya basladm hayirlisi Allahtan elimzden gelen tek sey dua ettmek stres yapmamaya calis
Baya agr var bide afedersin idrar kacirdigimi farkettm yarin tekrar gitcm boyle giderse

Bugün çok sancım var hanımlar ya şükür henüz mide bulantısı yok ama ilk gebelikte böyle sancım olmamıştı

Benim adetten 3 gun once 16 cikti adet gunu yani 3 gun sonra 118 ondan 3 gun sonrada 646 hic panik yapma gercekten hizla yukselir sukur kalp.atisini da duyduk.darisi sana
Bugün çok sancım var hanımlar ya şükür henüz mide bulantısı yok ama ilk gebelikte böyle sancım olmamıştı
Valla bende ilk cocugumla cok farkli belirtiler yasiyorum onda hic bulantim olmamaisti bunda var ve ayaga kalktigim an elim.ayagim titriyor

Aminn cok tesekkur ederim
Cok gecmis olsun sizi cok ii anliyorum iki kaybim var ins rabbim saglikli hayirli bir sekilde nasip eder eger saglikli.bir bebek olsa her sekilde tutunurdu ileriki aylar kotu birsey duyup uzulmektense erken haftalar yasanmasi daha ii diye dusunmustum hep kendimde sizde oyle dusunun ins en kisa zamanda tekrar alirsiniz guzel haber sakıñ uzmeyin kendiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…