- 11 Mayıs 2019
- 400
- 504
- 18
AminAllah razi olsun amin insalllahRabbim hepimizin gonlunden geceni nasip etsin insalllahh
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminAllah razi olsun amin insalllahRabbim hepimizin gonlunden geceni nasip etsin insalllahh
![]()
7+1 olmasi gerekirken 6+5 suan bi sorun yok ddi kalp atisini dinletti ve gosterdi sukurler olsun hayal gibiydi kalp atislari kilom biraz fazla dedi ama napim vermemem artkAminbikaç gün fark vardı sat ile ultrason arasında, bu kontrolde nasıl çıktı, neler dedi doktor?
SAT 7 Nisan geçen perşembe 4 gün gerideydi ve kanamam başladı yani ultrasona göre beş haftalıkken kanama vardı kese temizdi çok şükür 6+1 ile uyumlu şu anda keseGeçmiş olsun bende de salı gününden beri var tam kırmızı değil açık pembe ve kahverengi leke geliyor.kaç haftalıksınız ben bebeği göremedim henüz![]()
Aminn insallah idrar yolu enfeksiyonu olmusm bndeOoy sizinki baya buyukms oyle yiycek ekmekleri yokms insalllah bunlara rabbim uzun saglkli omur veriri
Allah yardimcin olsun canum insallah bende kullaniom dusuk oneleyici bnmde d vitaminm cok dusuk takviye almaya basladm hayirlisi Allahtan elimzden gelen tek sey dua ettmek stres yapmamaya calisAminn insallah idrar yolu enfeksiyonu olmusm bndeilac vrdi doktorum suya atip iciyosun baya bi yanma falanda var kan hapi vrdi bde agrilarim vardi baya dusuk onleyici verdi insallah fayda gorurum
Oh süper7+1 olmasi gerekirken 6+5 suan bi sorun yok ddi kalp atisini dinletti ve gosterdi sukurler olsun hayal gibiydi kalp atislari kilom biraz fazla dedi ama napim vermemem artk2 hafta sonra tekrar cgirdi kontrole kullandgm vitaminleri degistrdi
![]()
26 martSnin sat kacti?
7. Haftadayız biz inşallah sizde duyarsiniz bir an evvelNe kadarlik oldu duydnz cok sukur Rabbim hepimize nasip etsn
6+,5te duyduk dun sukur7. Haftadayız biz inşallah sizde duyarsiniz bir an evvel
Çok uzuldum yaa allah sabır versinMalesef dün 6+6 gunluk bebegimin kalp atisi yoktu die bugun kurtaja alındım
Baya agr varAllah yardimcin olsun canum insallah bende kullaniom dusuk oneleyici bnmde d vitaminm cok dusuk takviye almaya basladm hayirlisi Allahtan elimzden gelen tek sey dua ettmek stres yapmamaya calis![]()
1 gun var aramizfa :)26 mart
Allah yardim etsin cNm☹Baya agr varbide afedersin idrar kacirdigimi farkettm yarin tekrar gitcm boyle giderse
Benim adetten 3 gun once 16 cikti adet gunu yani 3 gun sonra 118 ondan 3 gun sonrada 646 hic panik yapma gercekten hizla yukselir sukur kalp.atisini da duyduk.darisi sanaSelam herkese ben de yeni katıldım aranıza çok şükür.. 3h3g de öğrendim hamile olduğumu 19,95 ti değer. İki gün sonra 75.88 çıktı doktorum artış çok iyi bir daha test yaptırmana gerek yok dedi ama acaba yarın yaptırsam mı diye de içim içimi yiyiyor:)
Valla bende ilk cocugumla cok farkli belirtiler yasiyorum onda hic bulantim olmamaisti bunda var ve ayaga kalktigim an elim.ayagim titriyorBugün çok sancım var hanımlar ya şükür henüz mide bulantısı yok ama ilk gebelikte böyle sancım olmamıştı
Çok uzuldum yaa allah sabır versin
Cok gecmis olsun sizi cok ii anliyorum iki kaybim var ins rabbim saglikli hayirli bir sekilde nasip eder eger saglikli.bir bebek olsa her sekilde tutunurdu ileriki aylar kotu birsey duyup uzulmektense erken haftalar yasanmasi daha ii diye dusunmustum hep kendimde sizde oyle dusunun ins en kisa zamanda tekrar alirsiniz guzel haber sakıñ uzmeyin kendinizAminn cok tesekkur ederim![]()