2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar, en aktif burası sanırım
Bir oğlum var 3 yaşında 2016mart annelerindeydim.. hala arkadaşlığımız devam ediyor çoğuyla görüyoruz
Şimdi de 2020 ocak ayının sonları olur doğum Rabbim nasip ederse
3 kayıbım var, geçen yıl tiroid yüzünden kaybetmiştim 1 senede anca düzene girdi hamile kaldım çok şükür doğuma kadar da kontrol altına alınacak.
Erken öğrendim bende gebeliği.. erken döllenme oldu sanırım
3+3 te gece 180 çıktı beta
Bugün yani 3+5 yani regl günüm sabah 390 çıktı
Bayramdan sonra giderim herhalde dr a kalp atışı için ..

İnşallah hayırlı haberler gelirsin canım, perde olayını çok çok iyi dr lar anlar zaten çoğu tecrübesiz dr göremeyebilir. Çift rahimi kesinlkle anlamaları lazımdı ama.. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Daha önce baktirmamış olsam belki şaşırmazdım. Ama herşeyime baktırıp böyle olunca çok şaşırdım. Üzüldüm

Daha önce baktirmamış olsam belki şaşırmazdım. Ama herşeyime baktırıp böyle olunca çok şaşırdım. Üzüldüm
Sen içini ferah tut canım yinede, varsa bile böyle birşey riskli olarak takip edilirsin sağlıkla alırsın kucağına bebişini

Tamam p.tesi doktora kontrole gidince soracağım aklımda kalsın mantıklı geldi cok teşekkür ederim

Canm hayrli olsun insallah kanaman durur bi sknti yasamazsin Rabbim saglkli gebelikler nasip etsin
Benimde sat 10 nisan dogum 15 ocak gorunuyor ben henuz doktora gitmedim insallah pazartesiye randevu aldm gidecegm.
Beta sali gunu baktrdim 973,8 cikmisti bu aksam tekrar betaya baktiracagm senin degerlerin nasl keseyi gorebilir miyim acaba pazartesi 6+5 olmus olacak

hazal1595 İnşallah sağlıkla doğum yapar o da canım Çok şükür bugün kendi doktoruma gittim beni epey rahatlattı basit bir gebelik kisti bu korkma sadece biraz ağrı yapar dedi. Tabii ağrıya da razıyım.. henüz 4+3 te olduğumuz için kese gözükmedi ama bhcg değerim dört gün içinde epey artmış bu gayet iyi dedi 16 mayıs 19,95 18 mayısta 75,88 22 mayısta 582,6 nasıl sizce?

Kızlar merhaba benimde sat 2 nisan
Sat ayni bizim siz duydunuz mu kalp atislarini
Cok guzel artmis benim degerlerim gibi ayni

Benim sat 16 nisandi , 15 mayista beta hcg 144 çıktı, bugün de keseyi gördüm Allah'a şükür, 2 hafta sonra kalp atışı inşallah, 4+5 dedi doktorum

Canim ben adet günü ogrendim degerim 560 çıkmıştı. Gecen hafta carsamba keseyi gördük. Günlerimiz nerdeyse ayni sen de keseyi görursün ins. Hatta kalp atışı bile duyabilirsin

Sat ayni bizim siz duydunuz mu kalp atislarini

Cok guzel artmis benim degerlerim gibi ayni
Hadi bakalım inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza benim bugün kese gözükmedi doktor daha çok erken dedi 4+3 teyiz. Haftaya cumartesi randevum var bi de keseyi görsem biraz daha rahatlıycam inşallah. Senin kaçta gözüktü kese canım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…