2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende 7 hafta 4 günlük hamileyim. Çok ciddi mide bulantılarım var nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.

Mehabalaar hoşgeldiniz nasıl ögrendiniz hamileliğinizi bnde de pcos var
Valla şaka gibi. Oldu doktora farklı bir hastalığım için gitmiştim bir. Röntgen çekelim dediler yaklaşık 3 aydır adet olmuyordum riske atmayalım bir test yapın dediler bir yaptım pozitif hem de çok yeni gebelik nasıl 7ldu biz de anlamadık henüz kese bile yok
[/QUOTE]
Ayy ne güzel erkenmiş daha inşallah güzel gelişir minnoşunuz

Benim kanamam var perşembeden beri ama çok az bu sabaha kadar bekleyebildim anca gittim doktora Perşembe gününe göre gelişmesi var bebeğin çok şükür kanama kesede de değil kalp atışını duyamadım ama gördüm o nasıl güzel atmak masallah

Belki geç döllenmiştir canını sıkma, doktorun güzel haberler verir inşallah:)

bende 7 hafta 4 günlük hamileyim. Çok ciddi mide bulantılarım var nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.

Benim ilk hamileliğimde ciddi bulantılarım vardı. Tuzlu kraker, grissini, beyaz leblebi önermişti. Yatağın yanına koy yataktan çıkmadan sabah ye demişti, aç kalmaman lazım ve az ama sık yemek lazım
Bana bunlara ek olarak peynir ekmek, mercimek çorbası iyi gelmişti
Bir de p... ile başlayan bulantı ilacı vermişti ama adını hatırlamıyorum.

Geçmiş olsun bende de salı gününden beri var tam kırmızı değil açık pembe ve kahverengi leke geliyor.kaç haftalıksınız ben bebeği göremedim henüz

Bende uyguluyorum hepsini ama sanırım bu birçok kişinin geçirdiği bi süreç. Atlatana kadar çekicez. Tuzlu kraker bile azğımda iğrenç bi tat bırakıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…