- 21 Mayıs 2019
- 3
- 0
- 36
- 29
Valla şaka gibi. Oldu doktora farklı bir hastalığım için gitmiştim bir. Röntgen çekelim dediler yaklaşık 3 aydır adet olmuyordum riske atmayalım bir test yapın dediler bir yaptım pozitif hem de çok yeni gebelik nasıl 7ldu biz de anlamadık henüz kese bile yokMehabalaar hoşgeldiniz nasıl ögrendiniz hamileliğinizi bnde de pcos var
Kızlar adet tarihime göre 6 haftalık ama kan değerime göre 4 haftalık gözüküyor. Bir sıkıntı olur mu? Benim gibi yaşayan var mı? Doktor perşembe günü gel kese oluşmuş mu bakalım dedi. Dua edin bana
bende 7 hafta 4 günlük hamileyim. Çok ciddi mide bulantılarım var nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.
Geçmiş olsun bende de salı gününden beri var tam kırmızı değil açık pembe ve kahverengi leke geliyor.kaç haftalıksınız ben bebeği göremedim henüzBenim kanamam var perşembeden beri ama çok az bu sabaha kadar bekleyebildim anca gittim doktora Perşembe gününe göre gelişmesi var bebeğin çok şükür kanama kesede de değil kalp atışını duyamadım ama gördüm o nasıl güzel atmak masallah
8+0 görünüyor uygulamalarda hepSat 27 mart bnm allah allah daha 7+5 falan olmasi lazm
İnşallah canım.Belki geç döllenmiştir canını sıkma, doktorun güzel haberler verir inşallah:)
Bende uyguluyorum hepsini ama sanırım bu birçok kişinin geçirdiği bi süreç. Atlatana kadar çekicez. Tuzlu kraker bile azğımda iğrenç bi tat bırakıyor.Benim ilk hamileliğimde ciddi bulantılarım vardı. Tuzlu kraker, grissini, beyaz leblebi önermişti. Yatağın yanına koy yataktan çıkmadan sabah ye demişti, aç kalmaman lazım ve az ama sık yemek lazım
Bana bunlara ek olarak peynir ekmek, mercimek çorbası iyi gelmişti
Bir de p... ile başlayan bulantı ilacı vermişti ama adını hatırlamıyorum.
Gecmis olsn canim benim de var bi kaybim 7 aylik hmdeInsallah canm cok merak ediorm bi tane kaybim olunca
Çok sevindim adınıza. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.Sukurler olsun kalp atislarimizi duyduk mucizee resmen rabbim saglikla kucagimizq almayi nasip etsin Allahm herkesn gonlune gore versin
Snin sat kacti?o zaman denk oldu 1 gün fark var işte tamam
Ay allah razi olsun aminn.. Cok sagol canim benimMasalah ya Rabbim devamini nasip etsin sag salim kucagina alırsın insallah canm
Amin insallah hepimiz iyi haberlerle gelelm hep burayaÇok sevindim adınıza. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Eki Görüntüle 2271265
Ooy sizinki baya buyukms oyle yiycek ekmekleri yokms insalllah bunlara rabbim uzun saglkli omur veririGecmis olsn canim benim de var bi kaybim 7 aylik hmdenapalim.. Rabbim bunlara omur vrsin insallaj
Cok sevindim. Hayırlı olsun. Devamı da böyle su gibi aksın inşallahSukurler olsun kalp atislarimizi duyduk mucizee resmen rabbim saglikla kucagimizq almayi nasip etsin Allahm herkesn gonlune gore versin
Allah razi olsun amin insalllahCok sevindim. Hayırlı olsun. Devamı da böyle su gibi aksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?