2020 ocak anneleri buraya ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar biz doktordan geldik çok şükür bebegimizi gördük kalp atıslarını duyduk 6 haftalıkmış fasulyem 😊 dogum da 11 ocak dedi Allah izin verirse
Hayırlı olsun. Bana 10 gün sonra gel dedi, aslında gitsem belki benim de duyulur. Şimdi sizi duyunca heyecanlandım. Kızımda 6+0 da duymuştuk. Bugün 6+1 im. 🤔

Kızlar biz doktordan geldik çok şükür bebegimizi gördük kalp atıslarını duyduk 6 haftalıkmış fasulyem 😊 dogum da 11 ocak dedi Allah izin verirse
Yaa canım benim çok sevindim Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah ne rahatlamışsındır dimi kalp atışlarını duyunca 🤗

Hayırlı olsun. Bana 10 gün sonra gel dedi, aslında gitsem belki benim de duyulur. Şimdi sizi duyunca heyecanlandım. Kızımda 6+0 da duymuştuk. Bugün 6+1 im. 🤔
İnsan sabırsızlıkla bekliyor dimi hele böyle duyunca bir an önce duymak istiyorsun inşallah bizde hayırlısıyla duyarız kalp atışlarını 🤲

Yaa canım benim çok sevindim Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah ne rahatlamışsındır dimi kalp atışlarını duyunca 🤗
Canımm çok teşekkür ederim aminnn insallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucagimiza alalim meleklerimizi rahatlamam mı çok rahatladım şükürler olsun darısı henüz duymamıs olanlara inşallah ❤

Canımm çok teşekkür ederim aminnn insallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucagimiza alalim meleklerimizi rahatlamam mı çok rahatladım şükürler olsun darısı henüz duymamıs olanlara inşallah ❤
Hayırlı olsun canım yaa çok sevindim❤darısı bizlere😊

Ben ankaradayim cnm yarin koruya gidicem sorarim sen hangi hastaneye gidiyosun
Ya çok memnun olurum canım medicana ya gidiyorum dogum paketi icin 8900 dediler bende biraz arastirmak istedim biraz pahali gibi geldi muaye 265 lira dogum icinde 7000 gibi bi fiyat soyledi oyle olunca paket mantikli ama bilemedim koruda kime gidiceksin canim

Ya çok memnun olurum canım medicana ya gidiyorum dogum paketi icin 8900 dediler bende biraz arastirmak istedim biraz pahali gibi geldi muaye 265 lira dogum icinde 7000 gibi bi fiyat soyledi oyle olunca paket mantikli ama bilemedim koruda kime gidiceksin canim
Sincan koruya gidicem cnm hüseyin pehlivana.cok övüyolar bakalik nasilmis

Bende hem corasprin hemde iğne kullanıyorum evet çok zor yapmak karnım mosmor 😔 bana da tuhaf geldi tahlil yapmadan başlamak ama Dr verdiği için mecburen kullanıyorum yeter ki sağlıkla doğsunda ben her acıya katlanırım. Sana da geçmiş olsun canım antibiyotik başladı mı Dr Rabbım Şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah
Tabi ki dr güveneceğiz. Önemli olam bebekleri sağlığı sma test te yapsaydı keşke. Bana ilaç vermedi yatıp dinleneceksin bol sıvı tüketeceksin dedi

İnş çabucak geçip sağlıkla kucağımıza alırız 🥰 buradakine bakmadim ama uygulamalardada farkli gostere biliyor benim adetlerim düzensiz di onun icin bi hesaplama yapamiyorum ama doktorum ultrasondan sonra 11 ocak dedi
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Senin başka çocuğun var mı?

Kızlar hamile gibi hissediyormusunuz kendinizi.🤗 Bende ara ara kasık ağrısı girdiğinde hamile olduğumu anlıyorum yoksa unutuyorum 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X