2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar devlet hastanesinde kalp atışını dinleyen var mı doktorum gördü geçen hafta ama dinletmedi.pazartesi yeniden gidicez istiyorum diye söylemem gerekir mi
Doktor ekranda attığını gördüyse dinletmemiştir belki canım söyledimi atıyo diye?

Doktor ekranda attığını gördüyse dinletmemiştir belki canım söyledimi atıyo diye?
Tabi canım pıt pıt atıyor dedi 6 haftalıktı o zaman küçük diye sanıırım dinletmedi bazı doktorlar bebege zarar verir diye düşümüyomuş ben sesini duymayı nasıl istiyorum

Kızlar, ilk kan tahlillerinizi verdiğinizde anti hcv ve hbsag Değerleriniz kaç çıkmıştı e nabız dan baktınız mı hiç? Ben de biraz önce baktım sanki normal değerlerden biraz yüksek gibi geldi. Doktor randevum da daha var. Bi tedirgin oldum. Bakan varsa yazabilir mi?

Referans aralığında değil mi daha koyu yazanlar sıkıntılı oluyor

Tabi canım pıt pıt atıyor dedi 6 haftalıktı o zaman küçük diye sanıırım dinletmedi bazı doktorlar bebege zarar verir diye düşümüyomuş ben sesini duymayı nasıl istiyorum
Bi dahaki gitmeye söylersin dinletir inşaAllah canım

Benim doktorumda dün çok kısa dinletti belki zararlıdır o yüzden bilemiyorum ki

Ben hem fitil kullanıyorum hem de iğne.
Ben kullanıyorum küçük bir kanama alanı görmüştü ondan verdi doktor
Canim ben tup bebek yaptırdığım için hem ignesini hemde fitili kullaniyorum
Banada kahverengi lekelenme için verdi doktorum. Normal de lekelenme olmuyor artık. Ama fitilin fazlası geriye çıkarken sarı-kahverengi renkte çıkıyor. Acaba bu fitilden mi kaynaklanıyor sizde de böyle oluyor mu ? Yoksa hala lekelenme devam mı ediyor bende ?

Allahım bulantilarim biran önce geçsin nolurrr kızlar ben çok fenayım sabahtan beri 3 kez ıstifra ediyorum acile mi gitsem acaba
siz bilirsiniz ama acilde ancak serum takarlar belki serumun icine metpamid turu bir ilac koyarlar. ben de pazar gunu cok kotuydum. cikardim durdum. kusma sonrasi hemen bir seyler yeseniz. haslanmis patates yogurt vs gibi. aclik daha da midenizi bulandirir. acken mide bulaniyor. cikarinca daha ac olunuyor. bu yuzden tekrar bulaniyor. tam bir kisir dongu. Allah yardimcimiz olsun

Ay canim ne yesem çıkıyor ki geri son cagre serum sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…