Maşallah canım allah tamamına erdirsinSlm kızlar benim ki mşlh ikizmiş iki tane kese gördük kalp atışıda duyduk çok şükür
Canım çok sevindim. İçimden geçen çıktı senin için :) masallahSlm kızlar benim ki mşlh ikizmiş iki tane kese gördük kalp atışıda duyduk çok şükür
Merhabakizlar bnde gene tahlilden geldim 11 ci gun degerim 565 cikmia nasil sizce
Benim fiziki kanamam olmadı hiç.vücut fazla olanı atarmış beyaz oluyor benim.acayip halsizlik oluyor bende uykum geliyor.kışlıklara bailadım sözde 1 kg biber doğradım uyudum dünBanada kahverengi lekelenme için verdi doktorum. Normal de lekelenme olmuyor artık. Ama fitilin fazlası geriye çıkarken sarı-kahverengi renkte çıkıyor. Acaba bu fitilden mi kaynaklanıyor sizde de böyle oluyor mu ? Yoksa hala lekelenme devam mı ediyor bende ?
Yok canim bn transferin 6 ci gununden baktim :) hatta yazom karisik baktim bnMerhaba
Şimdiden hayırlı olsun. İlk kez mi tahlil yaptırdınız. Önemli olan değer değil demişti doktorum artış oranı. İki gün sonra iki katı yada iki katına yakında olsa yeterli demişti. %60 ve üzeri bir artış normal demişti.
Vala bn calistigom icin normalde de uykum gelirdi koltuga uzandimi :) ama 4 gundur yemegi yer yemez uyku bastirio hatta suanda gene uzandim gozlerim gidio ilâçlarım var icilcek alarm kurdum o derece :)Benim fiziki kanamam olmadı hiç.vücut fazla olanı atarmış beyaz oluyor benim.acayip halsizlik oluyor bende uykum geliyor.kışlıklara bailadım sözde 1 kg biber doğradım uyudum dünbu gidişle kışın aç kalcaz eşim oturmayı özledi sürekli uykunuz geliyor mu
1 gün arayla mı döllenmişler rabbim ikisinide kucagınıza almayı nasip etsin.çoğul gebelikler her zaman riskli olarak tabir esiliyor biz kensimizi pamuklara sarmalasakta kaderde ne varsa o elimizden geleni yapacagız minikler içinBugün biz de kontrole gittik doktor bi bebiş 6+4 diğeri 6+3 dedi. Ben bol dinlenip yatmak mı gerek düşük riski ilk aylar çok diye sordum . Hayır dedi düşme sebepleri başka şeyler olur rahat olun çok zorlamayacak egzersiz yürüyüş vs yapabilirsiniz yerçekimi düşük yapmaz gibi şeyler dedi. Fazla üzerine düşünüyordum galiba yapmamak gerek . İkiz bebeklerde de bazen biri devam etmeyebilir panik yapmayın normal ama devam da edebilir dedi. Kalplerini de duyduk ilginç bir hismiş..
Ben vitamin aldım o iyi geliyordu bu hafta işe başladım gene çok yorgunum.işyerinde de kimseye demediğimden biraz stres altındayız çok takmıyorum allahtan.yemek yapıp hop uzanıyorum bende mide bulantımda yok iştahım süper arşivde havuç kokusu geliyor hayal dünyasına gelVala bn calistigom icin normalde de uykum gelirdi koltuga uzandimi :) ama 4 gundur yemegi yer yemez uyku bastirio hatta suanda gene uzandim gozlerim gidio ilâçlarım var icilcek alarm kurdum o derece :)
Kac haftalikti sizin .bnmde is yerimdr suanda hamile olduğumu kmse blmio vala ..benim degerlrim nasil canmBen vitamin aldım o iyi geliyordu bu hafta işe başladım gene çok yorgunum.işyerinde de kimseye demediğimden biraz stres altındayız çok takmıyorum allahtan.yemek yapıp hop uzanıyorum bende mide bulantımda yok iştahım süper arşivde havuç kokusu geliyor hayal dünyasına gel
Ben kullanıyorum sabah akşam. Sen ne kadar kullanacakmışsın doktorun bişey dedi mi?Progestan fitil kullanan var mı ?
Progestan fitil kullanan var mı ?
sizin haftanız çoğumuzdan daha önde, ben yarın sekizinci haftaya başlayacağım. Bu yüzden sizin belirtileriniz daha yoğun sanırım. Sanırım çok istifa edince verilen ilaç ya da serum var belki acile gitmek iyi olabilir. Geçmiş olsun acil şifalar dilerimAllahım bulantilarim biran önce geçsin nolurrr kızlar ben çok fenayım sabahtan beri 3 kez ıstifra ediyorum acile mi gitsem acaba
Benim sata göre 7+6 ama 7+5ultrasona göre.iyi dedi doktor kalp atışını gördü bize dinletmediKac haftalikti sizin .bnmde is yerimdr suanda hamile olduğumu kmse blmio vala ..benim degerlrim nasil canm
evt olabiliyor böyle seyldrTaze anne adayları size bir sorum olacak 3 gündür midem ağzıma geliyor. Yediğim şeyler yani, reflüye benzer bir durum
Sürekli geğirme hissim var ve kabızlık problemi elim ayağım ateş gibi 1 haftadır ve göğüslerimin üzerine yatamıyorum dokunamıyorum
Bat 27 Ağustos, aranızda bu belirtileri yaşayanınız oldu mu bunların topu birden psikolojik olabilir mi
Çok kötüysen git bence doktorunla paylaştın mı yatıştırıcı bişeyler vermiyor muAllahım bulantilarim biran önce geçsin nolurrr kızlar ben çok fenayım sabahtan beri 3 kez ıstifra ediyorum acile mi gitsem acaba
Ala ala tek embriyo ama benim nasil ikiz olcak acaba kendi icinde bolundude tek yumurta ikizimi oldu .hatta doktor bize transfer olmadan bi hafta once hergun iliski onerdi .digerinde onermemisti bunda onerdi .tovbe bide ikiz olmasinBenim sata göre 7+6 ama 7+5ultrasona göre.iyi dedi doktor kalp atışını gördü bize dinletmedineyse iyi olsunda bir dahakine.bence ikiz olma ihtimali var 3 katına yakın artmış baksana.benim ilki boş gebelikti 3 ay olana kadar demiycem kimseye eşim annem ve çok yakın bir arkadaşım biliyor.agırlık kaldırma vs gibi işin yoksa bekle bence.tüp bebiş mi senin ikiz olma ihtimali artar.benimde gaz mı var anlamıyorum göbeğim oldu tek kesr tek kalp atışı gördük ama hep ikiz gibi geliyor çok istiyodum ondan mı acaba
Benim de sürekli uykum geliyor, dün akşam 7de uyumuşumBenim fiziki kanamam olmadı hiç.vücut fazla olanı atarmış beyaz oluyor benim.acayip halsizlik oluyor bende uykum geliyor.kışlıklara bailadım sözde 1 kg biber doğradım uyudum dünbu gidişle kışın aç kalcaz eşim oturmayı özledi sürekli uykunuz geliyor mu
Aynen Bende zor uyandım bugün öğle sonu baya uyudumVala bn calistigom icin normalde de uykum gelirdi koltuga uzandimi :) ama 4 gundur yemegi yer yemez uyku bastirio hatta suanda gene uzandim gozlerim gidio ilâçlarım var icilcek alarm kurdum o derece :)
O degilde bn degerime takildim 3 kati artis olmus ala ala sorun olmasin tek ebriyo koydurdum bnAynen Bende zor uyandım bugün öğle sonu baya uyudum