kızınız da küçük ama esiniz de destek olursa yapabilirsiniz bence. Tabi ki kararı verecek olan sizsiniz. Yani bebeği istiyor musunuz kalbinizi dinleyin önce.. Ama kendiliğinden gelmişse vardır bunda da bir hayır. Benim kızım da 3 yaşında ben de hic düşünmüyordum ama kendiliğinden geliverdi. Şizinkilerin yas arası az olacak ama büyüyünce arkadaş olacaklar. Hakkınızda hayırlısı olsun insallahSelam kızlar. Ben de hamiöeymişim bikaç gün önce öğrendim. 7. Haftanın içindeymşm. Sanırm nisanda doğacak. Bu ikinci bebeğim ve süprz bebek. Daha kızım 1 yaşındao kadar endişeliyimki halla nadıl ikisine birden bakcam diye. Allah güç sabır versin..
MaşallahArkadaşlar sizlerin de karnı şimdiden büyüdü müBenim baya belli oluyor herkeste böyle mi acaba, çok erken değil mi, benim ikiz gebelik o nedenle de büyümüştür diye düşünüyorum ama şimdiden böyleyse sonra ne kadar olacak acaba
Arkadaşlar bu sabah uyandığımda mide bulantılarım kesilmiş gördüm sıkıntı mı var acaba dün baya bir tartışma yaşadım bebeğime birşey mi oldu diye endişeleniyorum
Benim bulantılarım da bazen oluyor bazen olmuyor, bence endişeye gerek yoktur diye düşünüyorum, iyi düşünelim iyi olsunMaşallah
Mide bulantılarınız ne durumda benim 3 gündür kesildi acaba bebeğe birşeymi oldu diye endişeleniyorum
Progestan fitil kullanan var mı ?
Bende ilk kızım da öyle olmuştum başlarda. Zorla kusmustum hatta bir kere rahatliyim diye.Kızlar çok kötü bulantım var kusamıyorumdanapcm bilmiyorum
Merhabalar ben de nisan annesi olacakmışım ilişivereyim şurayahepinize hayırlı olsun şimdiden
Selam kızlar. Ben de hamiöeymişim bikaç gün önce öğrendim. 7. Haftanın içindeymşm. Sanırm nisanda doğacak. Bu ikinci bebeğim ve süprz bebek. Daha kızım 1 yaşındao kadar endişeliyimki halla nadıl ikisine birden bakcam diye. Allah güç sabır versin..
Merhabalarrr bu sabah hamile olduğunu öğrendim. Birinci bebeğim 11 aylık iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim çok değişik duygular içindeyim. 1. Bebeğim dört sene sonra aşılama tedavisiyle oldu. 2. Kendiliğinden çok şükür Rabbime. Ama değişik duygular içindeyim
hayırlı olsun.... sağlıkla sihhatle kavuşalım insallah bebeklerimiz.Merhaba Nisan anneleri
Ben de katildim araniza.
SAT: 19 Temmuz
Beklenen dogum tarihi: 20.04.2020 kismetse
Hayirlisi olsun insallah
ben de bazi günler daha iyiyim bazı günler çok ama cok bulaniyor.Kızlar çok kötü bulantım var kusamıyorumdanapcm bilmiyorum
Benimde 1 kızım var onda olmadıBende ilk kızım da öyle olmuştum başlarda. Zorla kusmustum hatta bir kere rahatliyim diye.Sabır bunlarda gecicek
O an hiçbişe yiyememkii ilk defa okadar yoğun olduben de bazi günler daha iyiyim bazı günler çok ama cok bulaniyor.
çivi çiviyi söker hesabı bulandıkça ağzıma bir şeyler atıyorum. kuru meyve, normal meyve, az az yemek. yine bulanıyor ama hafifliyor sanki
Ben kullanıyorum küçük bir kanama alanı görmüştü ondan verdi doktorProgestan fitil kullanan var mı ?
Canim ben tup bebek yaptırdığım için hem ignesini hemde fitili kullaniyorumProgestan fitil kullanan var mı ?
Merhabalar bnde 5 ci tup bebek denemesinde dun pozitif sonucunu aldim :) hala saskinim inanamiyorum 3 yildir okadar ugrasiyorumki rabbim bu sefer nasip etti devami gelir ins diyorum:)Canim ben tup bebek yaptırdığım için hem ignesini hemde fitili kullaniyorum
Tebrikler inş saglıcakla kucagınıza alırsınızMerhabalar bnde 5 ci tup bebek denemesinde dun pozitif sonucunu aldim :) hala saskinim inanamiyorum 3 yildir okadar ugrasiyorumki rabbim bu sefer nasip etti devami gelir ins diyorum:)
Tsk ederim sağ olun :) mide agrisi cekiyorum.birazTebrikler inş saglıcakla kucagınıza alırsınız