2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kızınız da küçük ama esiniz de destek olursa yapabilirsiniz bence. Tabi ki kararı verecek olan sizsiniz. Yani bebeği istiyor musunuz kalbinizi dinleyin önce.. Ama kendiliğinden gelmişse vardır bunda da bir hayır. Benim kızım da 3 yaşında ben de hic düşünmüyordum ama kendiliğinden geliverdi. Şizinkilerin yas arası az olacak ama büyüyünce arkadaş olacaklar. Hakkınızda hayırlısı olsun insallah

Maşallah

Mide bulantılarınız ne durumda benim 3 gündür kesildi acaba bebeğe birşeymi oldu diye endişeleniyorum

Arkadaşlar bu sabah uyandığımda mide bulantılarım kesilmiş gördüm sıkıntı mı var acaba dün baya bir tartışma yaşadım bebeğime birşey mi oldu diye endişeleniyorum

Benimde 2 gündür mide bulantılarım yok bende endişe içindeyim sürekli midem neden bulanmıyorum diye kendi kendimi yiyorum

Benim bulantım da gidip geliyor bence endişe edilecek bir durum değil sonuçta geçici bir şey bulantı durumu da. Benim yiyeceklerle alakalı ağır yemekler yemediğim sürece çok iyiyim ama hayvansal ya da yağlı gıdalar tüketir ya da kokusunu alırsam başlıyor. Üçüncü ayda giderek azalır dedi doktor ben de yeterli beslenemiyorum diye endişeleniyordum.

Merhabalar ben de nisan annesi olacakmışım ilişivereyim şuraya hepinize hayırlı olsun şimdiden
Merhaba Nisan anneleri
Ben de katildim araniza.
SAT: 19 Temmuz
Beklenen dogum tarihi: 20.04.2020 kismetse
Hayirlisi olsun insallah
hayırlı olsun.... sağlıkla sihhatle kavuşalım insallah bebeklerimiz.
Kızlar çok kötü bulantım var kusamıyorumda napcm bilmiyorum
ben de bazi günler daha iyiyim bazı günler çok ama cok bulaniyor.
çivi çiviyi söker hesabı bulandıkça ağzıma bir şeyler atıyorum. kuru meyve, normal meyve, az az yemek. yine bulanıyor ama hafifliyor sanki

Taze anne adayları size bir sorum olacak 3 gündür midem ağzıma geliyor. Yediğim şeyler yani, reflüye benzer bir durum
Sürekli geğirme hissim var ve kabızlık problemi elim ayağım ateş gibi 1 haftadır ve göğüslerimin üzerine yatamıyorum dokunamıyorum

Bat 27 Ağustos, aranızda bu belirtileri yaşayanınız oldu mu bunların topu birden psikolojik olabilir mi

Bende ilk kızım da öyle olmuştum başlarda. Zorla kusmustum hatta bir kere rahatliyim diye. Sabır bunlarda gecicek
Benimde 1 kızım var onda olmadı
Bu farklı geçiyo erkekmi acaba diyorum
İnşallah hemn geçer ya valla bnde düşünmedim değil zorlamayı ama zorlsmadm

ben de bazi günler daha iyiyim bazı günler çok ama cok bulaniyor.
çivi çiviyi söker hesabı bulandıkça ağzıma bir şeyler atıyorum. kuru meyve, normal meyve, az az yemek. yine bulanıyor ama hafifliyor sanki
O an hiçbişe yiyememkii ilk defa okadar yoğun oldu
Uyumusm biraz suan yok şükür olmaz inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…