- 10 Ağustos 2019
- 8
- 5
3 katı olması bir sorun teşkil etmiyor mühim olan iki katından daha az olmasın kimi embriyolarda bhcg artışı daha fazla olabiliyor kesin ikiz göstergesi değilO degilde bn degerime takildim 3 kati artis olmus ala ala sorun olmasin tek ebriyo koydurdum bn
Artış oranın fazla ama kendi içinde bölünebiliyomuş.üçüz annelerin forumu vardı orda okumuştum.Saglıcakla kucagına al tek,çift Rabbim ne kadar uygun gördüyseAla ala tek embriyo ama benim nasil ikiz olcak acaba kendi icinde bolundude tek yumurta ikizimi oldu .hatta doktor bize transfer olmadan bi hafta once hergun iliski onerdi .digerinde onermemisti bunda onerdi .tovbe bide ikiz olmasin
Vajinal kullanınca o kadar olmaz diyolar aslında doktora sordum 10gün üçinde uyku düzenin normale döner dedi.umudum türk hekimleriBenim de sürekli uykum geliyor, dün akşam 7de uyumuşumişyerinde de hep uyku bastırıyor zorlanıyorum. Ben progestandan diye düşünüyorum bu kadar fazlası.
Ahahah tek beklerken cift geliomusArtış oranın fazla ama kendi içinde bölünebiliyomuş.üçüz annelerin forumu vardı orda okumuştum.Saglıcakla kucagına al tek,çift Rabbim ne kadar uygun gördüyse
Neyse haberdar edersin gelecek misafirleriAhahah tek beklerken cift geliomusbi arkdas var onunda tek kken cift olmus
Evi hic sorma canim bn 2 haftadir ellemiom esim sagolsun yapmaya calisio ama bn ellemiom .kadin tutucam artik nabim aman bzden onemli degil azcikta pis kalsin normaldebn titiz bi insandim ama smdi gayet iyi bi insan oldumVajinal kullanınca o kadar olmaz diyolar aslında doktora sordum 10gün üçinde uyku düzenin normale döner dedi.umudum türk hekimlerieşimde benimle uyuyor artık hamileliğimiz aynı seyirde işlerimiz duruyor ev darmadagan ben napcam
Daha keseye var ama 10 gun sonra dedilerNeyse haberdar edersin gelecek misafirleri
Biz sarılup uyuyoruz bişey kaldırıp indirmiyorum.benimde düzenim vardı şimdi bulaşıkları toplamak bile zor geliyor.Detaylı temizlik için mantıklı aslında birini çagırmakEvi hic sorma canim bn 2 haftadir ellemiom esim sagolsun yapmaya calisio ama bn ellemiom .kadin tutucam artik nabim aman bzden onemli degil azcikta pis kalsin normaldebn titiz bi insandim ama smdi gayet iyi bi insan oldum
Aynen kuzum ya hâla şoktayım cok az az ilerleyen beta hatta düşer dedi doktor birden fırladı ve ikizmiş ben şokCanım çok sevindim. İçimden geçen çıktı senin için :) masallah
Amin inşlh canım hepimizi inşlhMaşallah canım allah tamamına erdirsin
Saolasın canım benim isteyen herkese nasip etsin mevlam inşlhGözünüz aydin. masallah kuzucuklara
1 gün arayla mı döllenmişler rabbim ikisinide kucagınıza almayı nasip etsin.çoğul gebelikler her zaman riskli olarak tabir esiliyor biz kensimizi pamuklara sarmalasakta kaderde ne varsa o elimizden geleni yapacagız minikler için
Vajinal kullanınca o kadar olmaz diyolar aslında doktora sordum 10gün üçinde uyku düzenin normale döner dedi.umudum türk hekimlerieşimde benimle uyuyor artık hamileliğimiz aynı seyirde işlerimiz duruyor ev darmadagan ben napcam
Evi hic sorma canim bn 2 haftadir ellemiom esim sagolsun yapmaya calisio ama bn ellemiom .kadin tutucam artik nabim aman bzden onemli degil azcikta pis kalsin normaldebn titiz bi insandim ama smdi gayet iyi bi insan oldum
Biz sarılup uyuyoruz bişey kaldırıp indirmiyorum.benimde düzenim vardı şimdi bulaşıkları toplamak bile zor geliyor.Detaylı temizlik için mantıklı aslında birini çagırmak
Evet ben normal hayattan kopmuş gibi sürekli uyuyorumBenim fiziki kanamam olmadı hiç.vücut fazla olanı atarmış beyaz oluyor benim.acayip halsizlik oluyor bende uykum geliyor.kışlıklara bailadım sözde 1 kg biber doğradım uyudum dünbu gidişle kışın aç kalcaz eşim oturmayı özledi sürekli uykunuz geliyor mu
Gerçekten nazlı değilimdir.Her işimi kendim yaparım kahvaltıya kalkıp pogaca yapan insandımBen de öyle evle hiç ilgilenemiyorum, mutfağa girmek bile istemiyorumaz önce eşim sağolsun bulaşıkları falan halletti. Biz mi çok nazlanıyoruz yoksa gerçekten hormonlar mı bizi bu hale getiriyor anlamış değilim
Bence de çok haklısın doğunca nasılsa uyuyamıycaz şimdiden acısını çıkaralımGerçekten nazlı değilimdir.Her işimi kendim yaparım kahvaltıya kalkıp pogaca yapan insandım1 haftadır korkuyorum hapı verince.annemi düşünüyorum o hiç oturmazdı 1.5 yas aralı kardeslerim.Kesin hotmonlardan Bebişler doğunca uyuyamıycaz yatalım kızlar bugünlerin tadını çıkaralım
MaşaAllah canım 3 katı artmasından belliydiSlm kızlar benim ki mşlh ikizmiş iki tane kese gördük kalp atışıda duyduk çok şükür
MaşaAllah canım sağlıkla kucagına alırısn inşaAllahKızlar merhaba ben de bugün ilk kez doktoruma gittim ilk hcg 43 Dü 4 gün sonra 269 olmuş bugün doktorum beklenen düzeyde yükselmiş dedi ☺ haftaya cuma tekrar randevum var keseyi ve bebeği görürüz inşallah
Amin inşallah hep beraberMaşaAllah canım sağlıkla kucagına alırısn inşaAllah