2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ala ala tek embriyo ama benim nasil ikiz olcak acaba kendi icinde bolundude tek yumurta ikizimi oldu .hatta doktor bize transfer olmadan bi hafta once hergun iliski onerdi .digerinde onermemisti bunda onerdi .tovbe bide ikiz olmasin
Artış oranın fazla ama kendi içinde bölünebiliyomuş.üçüz annelerin forumu vardı orda okumuştum.Saglıcakla kucagına al tek,çift Rabbim ne kadar uygun gördüyse

Benim de sürekli uykum geliyor, dün akşam 7de uyumuşum işyerinde de hep uyku bastırıyor zorlanıyorum. Ben progestandan diye düşünüyorum bu kadar fazlası.
Vajinal kullanınca o kadar olmaz diyolar aslında doktora sordum 10gün üçinde uyku düzenin normale döner dedi.umudum türk hekimlerieşimde benimle uyuyor artık hamileliğimiz aynı seyirde işlerimiz duruyor ev darmadagan ben napcam

Evi hic sorma canim bn 2 haftadir ellemiom esim sagolsun yapmaya calisio ama bn ellemiom .kadin tutucam artik nabim aman bzden onemli degil azcikta pis kalsin normaldebn titiz bi insandim ama smdi gayet iyi bi insan oldum

Evi hic sorma canim bn 2 haftadir ellemiom esim sagolsun yapmaya calisio ama bn ellemiom .kadin tutucam artik nabim aman bzden onemli degil azcikta pis kalsin normaldebn titiz bi insandim ama smdi gayet iyi bi insan oldum
Biz sarılup uyuyoruz bişey kaldırıp indirmiyorum.benimde düzenim vardı şimdi bulaşıkları toplamak bile zor geliyor.Detaylı temizlik için mantıklı aslında birini çagırmak

Evet 1 gün arayla olmuş çok çok haklısınız sağlıklıca dünyaya gelsin hepimizin minikleri

Biz sarılup uyuyoruz bişey kaldırıp indirmiyorum.benimde düzenim vardı şimdi bulaşıkları toplamak bile zor geliyor.Detaylı temizlik için mantıklı aslında birini çagırmak

Ben de öyle evle hiç ilgilenemiyorum, mutfağa girmek bile istemiyorum az önce eşim sağolsun bulaşıkları falan halletti. Biz mi çok nazlanıyoruz yoksa gerçekten hormonlar mı bizi bu hale getiriyor anlamış değilim

Evet ben normal hayattan kopmuş gibi sürekli uyuyorum

Gerçekten nazlı değilimdir.Her işimi kendim yaparım kahvaltıya kalkıp pogaca yapan insandım1 haftadır korkuyorum hapı verince.annemi düşünüyorum o hiç oturmazdı 1.5 yas aralı kardeslerim.Kesin hotmonlardanBebişler doğunca uyuyamıycaz yatalım kızlar bugünlerin tadını çıkaralım

Bence de çok haklısın doğunca nasılsa uyuyamıycaz şimdiden acısını çıkaralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…