2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah razı olsun inşaallah öyle olur. Allah ım nerde isteyen bekleyen varsa hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah hasretide acısıda çok zor

Selamlar hanımlar
Benim adetim 1 gün geçtiğinde bir takım belirtiler de olunca test yaptırdık Betahcg 29 çıktı acil doktoru gebelik var bir kaç gün sonra tekrar tahlil yapın dedi ama şehir dışındaydık bir türlü olmadı sonra da doktor randevumu yarına aldığım için bir daha tekrarlamadım ancak ezcaneden aldığımz gebelik testi duruyordu 3-4 gün sonra onu yaptım belirgin çift çizgi çıktı. Yani normalde şu an 5. haftamın sonlarında gibiyim, fakat vücudumda şişlik sık idrara çıkma dışında hiçbir belirti yok yani hiç ama hiç midem bulanmıyor halsizlik bitkinlik falan da yok , içimi bir korku sardı dış gebelik falan olabilir mi : ((((

ilk gebeliğiniz mi? bulantınız olmayabilir benim olmaz mesela gebeliklerimde.

Dış gebelikte halsizlik bitkinlik, bulantı gibi belirtiler de oluyor. O nedenle öyle bir şüpheye düşmek için çok erken. Gittiğinizde 6. hafta içinde olacaksınız. Muayene ile anlaşılır diye düşünüyorum. İçinizi ferah tutun. Sağlıkla, güzel haberlerle inşallah

Ben bebe aspirini kullaniyorum, dediginiz asprinle aynimi bilmiyorum. Ilk gittigim doktor cinsel iliski yasak demisti, sonra bir daha baska doktora soramadim. Bende merak ediyorum yasakmi degilmi

Dış gebelik geçirdim ben niye ilk aklınıza bu geliyor ki ?
Dış gebelik öyle bir şey ki keskin ağrılar oluyor kahverengi kanama oluyor hatta omuzları bile ağrıtıyor. Korkmayın ilk olunca bulantı olmayabilir. Ben kalp atışını duyduktan sonra midem bulanmıştı kaybettiğim bebeğimde. Dış gebelikte de dediğim gibi leskin ağrılar oluyor

Kızlar sat 23 temmuz olan var mı? Öyle olup hamile olduğunu öğrenen?

Ya çok teşekkür ederim, sağolun. Rahatladım şu anda inanın.
Belki de benim mide bulantım olmayacaktır, yani inşallah öyle olur :) Neyse yarın randevum var bakalım neler olacak .

Selam aleyküm hanımlar eğer hamileysem 29 nisana geliyor inşallah hayırlısıyla tutmuştur adetime iki gu var 5 gün varken bu testi yaptim laboquick marka hemen gölge gibi bişey cıktı zaman geçtikçe bu hal aldı sizce dogrumuydur bir yerde okumuştum su duktum ıslanınca görünmedi ama kuruyunca yine cıktı kullanılar vardır bu marka güvenilir mi

Ya çok teşekkür ederim, sağolun. Rahatladım şu anda inanın.
Belki de benim mide bulantım olmayacaktır, yani inşallah öyle olur :) Neyse yarın randevum var bakalım neler olacak .
Yani herkes aynı olmaz ki ben 2 defa tek kusmuştum tiksinmem çoktu. Yengem doğuma giderken bile kusmuştu. Hayırlısı olsun inşaallah sağ salim kucağına alırsın banada dua et bende hamile olayım

Yani herkes aynı olmaz ki ben 2 defa tek kusmuştum tiksinmem çoktu. Yengem doğuma giderken bile kusmuştu. Hayırlısı olsun inşaallah sağ salim kucağına alırsın banada dua et bende hamile olayım
İnşallah canım Allah en kısa zamanda nasip etsin, İsteyen herkese nasip olsun
Mutlaka dualarım isteyen herkese olacak.
Benim ilk gebelik yaşım da biraz büyük ondan ötürü heralde tedirgin yaklaşıyorum ama her dk şükrediyorum rabbim tedaviye gerek kalmadan nasip etti normal yolla, umarım sonuna kadar da sağlıkla ilerler. Birbirimiz için hep dua edelim ben enerjiye duaların gücüne çok çok inanıyorum.

Canım bugünlerde hep karşıma çıkıyorsun konularınıza biliyorum gerçekten içtenlikle senin için dua edeceğime inanabilirsin

Merhaba arkadaşlar,
Bayram tatili benim için yoğun ve yorucu geçti büyüklerimizi ziyaret için yaklaşık 2000 km araçla seyahat ettik.Açıkçası çok korkuyordum ama çok şükür hafif kasık batması ve yorgunluk haricinde bir sorun yaşamadım. Bayramdan hemen önce sadece kan testi yapılmıştı. Bayram ve şehir dışında olmamız sebebiyle süreç biraz uzadı bugün keseyi görmeye gideceğim Bu bebişi 2,5 yıldır bekliyoruz eşim ve kızımla bizde o kadar bekledik kalp atışını duymadan bir aksilik olursa falan diye ailelere ve kızımıza hiçbirşey söylemeyelim dedik.İnşallah bir aksilik yoktur ve bugün keseyi görürüz.Acaba aynı zamanda kalp atışını görebilecekmiyiz? Siz kaçıncı haftada ve günde duydunuz?

ben başka bir marka kullanmıştım. ilaç kullanmak için beş gün kala test yapmıştım. böyle çıkmıştı. dort gün sonra tekrar yaptım iyice belirginlesti. siz de tekrarlayın testi isterseniz

Eklentiler

• 20190803_041344.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 31
insallah güzel haberler alırsınız. ben 6+0 da gittim ilk kontrole doktor kalp atışı için erken dedi. önümüzdeki cumartesi gideceğim tekrar. 7+0 olacağız o zaman insallah bakalım duyarız.. herkeste değişiyor galiba kimi 6+larda görüyor kimi 7 haftada. insallah siz de güzel haberlerle gelirsiniz

Bu arada belirtilerle ilgili olarak soran arkadaşlara yardımcı olurmu bilmiyorum ama ilk hamileliğimde hiçbirşey anlamadım bat a kadar yaptığım tüm testler negatif çıktı.Hamile değilim diye çok üzülmüştüm. Adet tarihimde hafif bir akıntım olmuştu şüphelenip bir test daha aldım silik çizgi çıkmıştı.
Bu defa ise iştahım çok açıktı hatta bir gün istifra edene kadar sürekli birşeyler yedim ama henüz test yapsam bile çıkmayacak bir dönemdi ki zaten umudum kalmamıştı.
Sonrasında ev işlerini yaparken normalden daha fazla bir bel ağrısı başladı ( hala devam ediyor) bat a bir gün kala sol kasığıma saplanan kramplarla önce lh testi yaptım onda ikinci çizgi koyu renk çıkınca hemen bhcg testi aldım ondada ikinci silik çizgi çıktı
Rabbim isteyen herkese kısmet etsin inşallah

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…