Allah razı olsun inşaallah öyle olur.Evet hatta bende kendimde o kadar belirti görmüştüm kanda çıkmayınca tuhaf olmuştu . Sonra psikolojik herhalde belirti yaşadım dedim ama baktım hala devam ediyor eczaneden test alıp yapmıştım çok silik çizgi çıktı . Yani belirti de varsa dikkat et geç döllenme filan da olabilir . Her şey nasip hayırlısı olur inşallah
Selamlar hanımlar
Benim adetim 1 gün geçtiğinde bir takım belirtiler de olunca test yaptırdık Betahcg 29 çıktı acil doktoru gebelik var bir kaç gün sonra tekrar tahlil yapın dedi ama şehir dışındaydık bir türlü olmadı sonra da doktor randevumu yarına aldığım için bir daha tekrarlamadım ancak ezcaneden aldığımz gebelik testi duruyordu 3-4 gün sonra onu yaptım belirgin çift çizgi çıktı. Yani normalde şu an 5. haftamın sonlarında gibiyim, fakat vücudumda şişlik sık idrara çıkma dışında hiçbir belirti yok yani hiç ama hiç midem bulanmıyor halsizlik bitkinlik falan da yok , içimi bir korku sardı dış gebelik falan olabilir mi : ((((
Dış gebelikte halsizlik bitkinlik, bulantı gibi belirtiler de oluyor. O nedenle öyle bir şüpheye düşmek için çok erken. Gittiğinizde 6. hafta içinde olacaksınız. Muayene ile anlaşılır diye düşünüyorum. İçinizi ferah tutun. Sağlıkla, güzel haberlerle inşallahSelamlar hanımlar
Benim adetim 1 gün geçtiğinde bir takım belirtiler de olunca test yaptırdık Betahcg 29 çıktı acil doktoru gebelik var bir kaç gün sonra tekrar tahlil yapın dedi ama şehir dışındaydık bir türlü olmadı sonra da doktor randevumu yarına aldığım için bir daha tekrarlamadım ancak ezcaneden aldığımz gebelik testi duruyordu 3-4 gün sonra onu yaptım belirgin çift çizgi çıktı. Yani normalde şu an 5. haftamın sonlarında gibiyim, fakat vücudumda şişlik sık idrara çıkma dışında hiçbir belirti yok yani hiç ama hiç midem bulanmıyor halsizlik bitkinlik falan da yok , içimi bir korku sardı dış gebelik falan olabilir mi : ((((
Ben bebe aspirini kullaniyorum, dediginiz asprinle aynimi bilmiyorum. Ilk gittigim doktor cinsel iliski yasak demisti, sonra bir daha baska doktora soramadim. Bende merak ediyorum yasakmi degilmiSlm herkese daha önce de sormuştum coraspirin kullanan var mı?birde özel olacak ama mecburen paylaşmak zorundayım cinsel münasebet tehlikeli değil diye biliyorum düşük tehlikesi yoksa farklı bir bilgisi olan var mi
Dış gebelik geçirdim ben niye ilk aklınıza bu geliyor ki ?Selamlar hanımlar
Benim sat 22 temmuz.kan testi yaptırdım saat 3 u bekliyorum.Kızlar sat 23 temmuz olan var mı? Öyle olup hamile olduğunu öğrenen?
Dış gebelik geçirdim ben niye ilk aklınıza bu geliyor ki ?
Dış gebelik öyle bir şey ki keskin ağrılar oluyor kahverengi kanama oluyor hatta omuzları bile ağrıtıyor. Korkmayın ilk olunca bulantı olmayabilir. Ben kalp atışını duyduktan sonra midem bulanmıştı kaybettiğim bebeğimde. Dış gebelikte de dediğim gibi leskin ağrılar oluyor
Hayırlısı olsun inşaallah ben dün verdim 0.100 çıktıBenim sat 22 temmuz.kan testi yaptırdım saat 3 u bekliyorum.
Yani herkes aynı olmaz ki ben 2 defa tek kusmuştum tiksinmem çoktu. Yengem doğuma giderken bile kusmuştu. Hayırlısı olsun inşaallah sağ salim kucağına alırsın banada dua et bende hamile olayımYa çok teşekkür ederim, sağolun. Rahatladım şu anda inanın.
Belki de benim mide bulantım olmayacaktır, yani inşallah öyle olur :) Neyse yarın randevum var bakalım neler olacak .
İnşallah canım Allah en kısa zamanda nasip etsin, İsteyen herkese nasip olsunYani herkes aynı olmaz ki ben 2 defa tek kusmuştum tiksinmem çoktu. Yengem doğuma giderken bile kusmuştu. Hayırlısı olsun inşaallah sağ salim kucağına alırsın banada dua et bende hamile olayım
Canım bugünlerde hep karşıma çıkıyorsun konularınıza biliyorum gerçekten içtenlikle senin için dua edeceğime inanabilirsinYani herkes aynı olmaz ki ben 2 defa tek kusmuştum tiksinmem çoktu. Yengem doğuma giderken bile kusmuştu. Hayırlısı olsun inşaallah sağ salim kucağına alırsın banada dua et bende hamile olayım
ben başka bir marka kullanmıştım. ilaç kullanmak için beş gün kala test yapmıştım. böyle çıkmıştı. dort gün sonra tekrar yaptım iyice belirginlesti. siz de tekrarlayın testi istersenizSelam aleyküm hanımlar eğer hamileysem 29 nisana geliyor inşallah hayırlısıyla tutmuştur adetime iki gu var 5 gün varken bu testi yaptim laboquick marka hemen gölge gibi bişey cıktı zaman geçtikçe Eki Görüntüle 2299715 bu hal aldı sizce dogrumuydur bir yerde okumuştum su duktum ıslanınca görünmedi ama kuruyunca yine cıktı kullanılar vardır bu marka güvenilir mi
insallah güzel haberler alırsınız. ben 6+0 da gittim ilk kontrole doktor kalp atışı için erken dedi. önümüzdeki cumartesi gideceğim tekrar. 7+0 olacağız o zaman insallah bakalım duyarız.. herkeste değişiyor galiba kimi 6+larda görüyor kimi 7 haftada. insallah siz de güzel haberlerle gelirsinizMerhaba arkadaşlar,
Bayram tatili benim için yoğun ve yorucu geçti büyüklerimizi ziyaret için yaklaşık 2000 km araçla seyahat ettik.Açıkçası çok korkuyordum ama çok şükür hafif kasık batması ve yorgunluk haricinde bir sorun yaşamadım. Bayramdan hemen önce sadece kan testi yapılmıştı. Bayram ve şehir dışında olmamız sebebiyle süreç biraz uzadı bugün keseyi görmeye gideceğimBu bebişi 2,5 yıldır bekliyoruz eşim ve kızımla bizde o kadar bekledik kalp atışını duymadan bir aksilik olursa falan diye ailelere ve kızımıza hiçbirşey söylemeyelim dedik.İnşallah bir aksilik yoktur ve bugün keseyi görürüz.Acaba aynı zamanda kalp atışını görebilecekmiyiz? Siz kaçıncı haftada ve günde duydunuz?
Çok teşekkür ederiminsallah güzel haberler alırsınız. ben 6+0 da gittim ilk kontrole doktor kalp atışı için erken dedi. önümüzdeki cumartesi gideceğim tekrar. 7+0 olacağız o zaman insallah bakalım duyarız.. herkeste değişiyor galiba kimi 6+larda görüyor kimi 7 haftada. insallah siz de güzel haberlerle gelirsiniz