2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Doktorunuz ilkindede vajinal muayane yapabilir, sizi strese sokmayabilirdi, bir de dis gebelik olabilir demisti. Bir hafta icinde kalp atisinida duyarsiniz hayirlisiyla.

Doktorunuz ilkindede vajinal muayane yapabilir, sizi strese sokmayabilirdi, bir de dis gebelik olabilir demisti. Bir hafta icinde kalp atisinida duyarsiniz hayirlisiyla.
6 haftalık gözüküyordu Sata göre. Normal şartlarda karindan bakılınca gözükmesi gerekiyordu.çok deneyimli bir doktor olunca güvenmek zorunda kalıyoruz. O kadar çok hastası var ki.daha önceki hamileligin de adetim 2 gun gecikmişti.hcg 2200 çıkmıştı. Bunda 3 gün geçtikten sonra 194.bir hafta sonra 1400 çıktı. Bize de bu çok garip gelmisti

Bilmiyorum ki kanda erken çıkar deniliyor. Acile geldim denk gelmişken verim dedim.

Kanda bile belli zaman geçmeden çıkmadığını duymuştum. Arkadasım kan vermişti ilişkiden sanırım 9-10 gün geçmesi gerek çünkü onda da düşük çıkıp sonrasında aslında o ara hamile olduğunu öğrendik

Selam kızlar ben de yüksek ihtimal Nisan annesi olacağım benim sat 19 temmuzdu ovulasyon testi kullandım 6 ağustos pik yaptı 7 sinde de çatladı. Cumartesi günü erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm gece de acilde kan verdim hcg 43 çıktı ama daha adetime 2 gün var doktor az çıktı değerin ağrın da olursa dış gebelik olabilir dedi moralim bozuldu sizin kaç çıkmıştı hcg acaba

ben bu gebeligimde hiç beta baktirmadim. tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilgi verir ama çok düşük gelmedi bana. tam adet gününüzde 86 olacak en az.

erken doktora gitmenin dezavantajları bunlar. hep en kötüsünü anlatıyorlar. içinizi ferah tutun. gebeliğin ilk trimesterinda doktorların da bizim de yapacağımız pek bir şey yok aslında. bol bol dua edin. minikler Allah'a emanet.

Amin canım çok teşekkür ederim umarım yükselir değerim

Adetime daha var diyosun bence normal çıktı,her gün 2 kat artacak normal gelmesi gereken seviyeye gelir sen bence adet gününden bir 2 gün sonra git tekrar kan ver yüklemiş oldığumu göreceksin canını sıkma hiç

Ben beta baktırmadım adetim bir hafta gecince gittim kese görüldü ve kan tahlili istemedi. Erken öğrenmek pek iyi bişey değil insan stres oluyor umarım düzenli artar değerin. Ayrıca beta nın az çıkması dış gebelikle ne ilgisi var önemli olan 2 günde bir düzenli artması bence siz iki gün sonra tekrar kan verin 80-90 civarı çıkarsa herşey yolunda demektir.

Slm herkese daha önce de sormuştum coraspirin kullanan var mı?birde özel olacak ama mecburen paylaşmak zorundayım cinsel münasebet tehlikeli değil diye biliyorum düşük tehlikesi yoksa farklı bir bilgisi olan var mi

selam doktorunuz aksini söylemedikçe tehlikeli değil. ben kullanmıyorum ilacı.

Ben kullanıyorum pıhtılaşma sorunu olmadığı halde verdi doktorum. Bebeğe daha iyi kan gitmesi için dedi

Teşekkür ederim umarım düzenli artar

Gerçekten mi ? Ya İnşaallah benimde öyleolur
Evet hatta bende kendimde o kadar belirti görmüştüm kanda çıkmayınca tuhaf olmuştu . Sonra psikolojik herhalde belirti yaşadım dedim ama baktım hala devam ediyor eczaneden test alıp yapmıştım çok silik çizgi çıktı . Yani belirti de varsa dikkat et geç döllenme filan da olabilir . Her şey nasip hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…