2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hayırlı olsun canım inşallah yeni yaşam yeriniz size mutluluk getirir Kolaylıklar.. çocuklar en kolay ve rahat alışır merak etmeyin. Yaş olarak en uygun dönemde gidiyorsunuz

Günaydın canlar
Biz deplasmandan döndük ama hala evimize geçemedik annemin evine geldik 2 gün fındık toplamaya gittik sonrada anneciğimin senesi vardı onu yaptık çocuklar Burda çok mutlu bahçede oynuyor bisiklete biniyor salıncakta sallanıyor lar evin önünde. Nasılsa okul açılınca hep evde olacaklar şimdi buranın tadını çıkarsınlar.Zeynebimi çok rahat büyütmüştüm ama Ayşecik 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyor canı saolsun çok inatçı herşeyi ben yapıcam ben ben diyor ve ablasına hiç rahat vermiyor hiç ondan geri kalmıyor pire gibi hiç yerinde durmuyor Zeynebim de hala kıskançlık devam ediyor Ayşecik çok dilli birde minik olunca her yaptığı her söylediği sevimli oluyor herkesin ona ilgi göstermesi de Zeynebi üzüyor...

Hayırlısı olsun canım hakkınızda yaşadığın duygu karmaşası çok normal inş herşey güzel olur sizin için.. Biz bir proje için Zeynep doğmadan önce 1 ay kalmıştık Almanyada ve ünv yıllarımda yada daha sonra gitmiş olsam kesin kalırım dönmezdim demiştim ama annemi geride bırakamamıştım. insanları biraz soğuk ve fazlasıyla kuralcı bir ülke ama herşey okadar düzenli ve sistematik ki inş kolaylıkla alışır uyum sağlarsınız zaten okadar fazla Türk var ki hiç yabancılık çekmezsiniz Türk yemek kültürüne uygun öyle çok yer var ki marketlerde bile Türk reyonları var. Çocuklarda yaş itibari ile kolay uyum sağlarlar

Oyyy hayırlı olsun ipekcik okullu mu olmuş nasılda heycanlıdır şimdi. Ayşe de ablanın hazırlıklarını görünce çok istiyor bankada çanta alın kitaplarımı koyucam okula gidicem öğretmenim arkadaşlarım olucak diyor

Umarim mesajımı okur sizde kurtulursunuz bu böceklerden toz akarı veya un akarı undan tüm erzaklara karabibere kadar yayılır hepsinden kurtulmak lazım ve makarna dahil ne alırsanız buzdolabında cam kavanoz tutmanızı öneririm
Aslında nem ve sıcak hava az güneş bunların çoğaldı yerler bende bugün nem alma makinası alacağım
Sayfamdaki resimlerdeki yağların hepsinden yarısını bu ilaca koyup çok iyi durmadan kuvvetlice karıştırın ve gördüğünüz odanın ilk süpürgelik kenarlar dolap etrafı eşyalar fakat öyle bir yere 3-4 kes sıkmayın tam dar alandan da sıkmayın. 2-3 saat kapalı tutut odayı bu arada yatağınıza da sıka bilirsiniz fakat 2 hafta sonra yumurtadan çıkanlar olur tekrarlayın o zaman ben 13 senedir kafayı yedim geçen sene taşındım ve bu sene ilaçlamanın bile hatta tarım ilaçından bile besleniyor bunlar ama bu akar lar için ve yatağınıza bile sıka bilirsiniz.
Bu arada böcek yoksa direk bu karışımı limon kolonyasına hazırlayıp elbiselerinize bile ferah koku versin diye kullana bilirsiniz yatak akarlarına birebir miş
Çay ağacı yağı orjinal olan aşırı keskin kokusu var iki farklı marka koklayın benim aldığım çok iyi bulursanız da tafsiye ederim

Umarim mesajımı okur sizde kurtulursunuz bu böceklerden toz akarı veya un akarı undan tüm erzaklara karabibere kadar yayılır hepsinden kurtulmak lazım ve makarna dahil ne alırsanız buzdolabında cam kavanoz tutmanızı öneririm
Aslında nem ve sıcak hava az güneş bunların çoğaldı yerler bende bugün nem alma makinası alacağım
Sayfamdaki resimlerdeki yağların hepsinden yarısını bu ilaca koyup çok iyi durmadan kuvvetlice karıştırın ve gördüğünüz odanın ilk süpürgelik kenarlar dolap etrafı eşyalar fakat öyle bir yere 3-4 kes sıkmayın tam dar alandan da sıkmayın. 2-3 saat kapalı tutut odayı bu arada yatağınıza da sıka bilirsiniz fakat 2 hafta sonra yumurtadan çıkanlar olur tekrarlayın o zaman ben 13 senedir kafayı yedim geçen sene taşındım ve bu sene ilaçlamanın bile hatta tarım ilaçından bile besleniyor bunlar ama bu akar lar için ve yatağınıza bile sıka bilirsiniz.
Bu arada böcek yoksa direk bu karışımı limon kolonyasına hazırlayıp elbiselerinize bile ferah koku versin diye kullana bilirsiniz yatak akarlarına birebir miş
Çay ağacı yağı orjinal olan aşırı keskin kokusu var iki farklı marka koklayın benim aldığım çok iyi bulursanız da tafsiye ederim

Herkese selam bizde bu ara bakıcı arıyoruz çok zor bir şeymiş. Bakıcımız işten ayrılınca babaannesi bakmaya başladı 2 haftadır bakıcı görüşmeler yapıyoruz ama seçmek gerçekten çok zor kimseye güvenemiyorum. Bende acaba yarım gün de olsa kreşe mi versem gibi şeyler düşünmeye başladım. Ama hala çok küçük geliyorlar gözüme. Bir de malum daha tuvalet eğitimimiz yok. Bu vesileyle belki alışır ama çok da birden değişiklikler üst üste getirmek istemiyorum. Kafam çok karışık

Selamlar kızlar nasılsınız bir bakayım kim var kim yok dedim
Kalppare kimmiş diyorum bizim şekermiş hayırlı olsun yeni adın canım.
Helinnnnn Almanya konusunu önceden de söylemiştin ailenden de orda olanlar var diye hatırlıyorum.Tam zamanında güzel bir karar vermişsiniz çocuklar için çok iyi bir seçim tebrik ederim yolunuz açık olsun

Biz de 2 ay önceWC eğitimine başladım yaz başında .çiş işi kolay oldu ama kaka çok yordu bizi.kakayı yapmak istemedi ve 5 -6 saat ağladı ilk zamanlar bezi de taktırmadı.en son leğene su doldurp banyoda farketmeden yaptı.1 ay öyle leğene yaptı klozet,lazımlık asla kabul etmedi.şimdi de annemin evinde klozete yapıyormuş ben arada işim olunca bırakıyorum yoksa evde duşa kabinin içinde yapıyor.Gece de açtım altını sıkıntı yok yapmıyor bazen uyanınca yaptırıyorum uyanmazsa sabaha kadar tutuyor.
Onun dışında iyi sayılırız çocuklara vurması, uyumsuzluğu azaldı gibi.sınırlarını öğrendi büyüdükçe.
Benim de 2 dişime implant yapıldı epey zorladı şiş yüzüm bir garip .Eşim memleketine gitti 1 haftadır yalnızdık çocuklarla .artık geldi bugün dinlenme sırası bende dedim bakalım Göktuğ çok özlemiş babayı zaten kucağından inmedi sabahtan beri
Bir yandan yavaştan kış hazırlıkları yapıyorum yazın yaz kursu açtım yeni bitti günde 3-4 saat derse gittim geldim bakalım çok soğuyamadım da okuldan kolay olacak bu sayede başlamak sanırım
Öpüyorum sizleri kocaman

Bizim de bi abiyi rahat bırakmama durumumuz var okul başlasa rahat edecek yavruş
Ahh bu kıskançlıklar bizim de aynı. Özellikle toplum içinde kıskanıyor. Herkes ister istemez ufaklığa yöneliyor. Ama büyüdükçe o da senin gibi olacak. Bebekligi bitiyor dediğimde rahatlıyor sanki. Sanki bebek oldugu icin kıskanıyor gibi

Ne güzel olmuş annenin evine gitme iz. Cocuklar dogayı col seviyor. Benimkiler de sürekli gezelim istiyorlar nasıl da oźlemisim sizi
Kalppare ne de güzel olmuş
Yaaa canımsınnn çoook teşekkur ederim
Canımsın

Okudum yazdıklarını özlemişim nerelerdesin cadı miss

Demek gökkuş alıştı wc aferin ona bir erkek cocuk için erken bile

Sen kış hazırlıklarından haber ver helee

Ya şu renkli eriştelerden yapsam diyorum. İspanaklı pancarlı havuçlu vs yapılıyor ya. Acaba tadı nasıl olur

Aliciğin okula alışma dönemi de rahat olur inşallah canım sen de rahatlarsın biraz.
Kışlık için klasik fasulye koydum dolaba,biber patlıcan kuruttum.menemenlik yaptım daha yapacam 10 kg alıp yapıyorum her hafta rahat oluyor. Domatesli biberli acı sos yaptım.bir de bugün sade acı biber turşusu kurdum.Turşu da yaparım Eylül ortası gibi inşallah
Bir yandan da uzman öğretmenlik sınavına hazırlanmaya başlamak lazım ufaktan okuyup not çıkarıyorum göktuğ uyuduktan sonra.Zor küçük çocukla ders işleri bakalım uğraşıyorum işte canım

Ben de özlemişim buraları Bizim kız da bu ara bana çok düştü . Anlatıyorum okulum başlayacak Derya ablan gelecek onunla oynarsınız diyorum şimdiden . Bu yüzden sanırım gidecek sanıyor beni hemen . İnşallah yine kolay alışır . Ama şu an durumları daha iyi anladığı için ben deryayı sevmiyorum gelmesin seninle oynayalım diyor kaygılarım artıyor benim de bu sebeple . Ben de dişime tel taktırdım , yeniden de öğrenci oldum Daha önce bahsetmiştim pdr ye geçiş mi yapsam diye . Bu yıl başlıyorum bakalım ikisi birarada nasıl gidecek . Sena nın WC eğitimi de kolay oldu ancak ara ara kazalar oluyor . Unuttum , kaçırdım filan diyor . Dün kontrole götürdüm doktora değerleri güzel ancak alerji değeri yüksek çıkmış . Nedir bilemedim . Bildiğimiz bir alerjisi olmadığından doktor kıl kurdu olabilir dedi . Bir de yüz şeklinden, burnunun sürekli tıkanmasından dolayı geniz eti olabilir dedi . KBB ye de uğramamız lazım . Saçında saç kıran vardı hala kullanıyoruz ilacımızı şükür ki yayılma yapmadı . Zeyay1420 nasıl güzel yerlerde geziyorsunuz . Kardeş kıskançlığınız da biter inşallah okullar da açılınca rahatlarsınız . misskokulumm kolay gelsin arkadaşım uzmanlık yolunda Göktuğ u da özledik . Kalppare Ali okullu olunca rahatlarsın inşallah . Bir ara çalışmayı düşünüyordun ne yaptın ? Eltin ne alemde
Bir de doktor senaya akranlarına karışması lazım okula başlasa güzel olabilir ya da bir arkadaş çevresi edinin dedi . Çünkü ilk karşılaştığında insanlardan kaçıyor , yüzünü dönüyor . Alışınca çenesi durmuyor ama . Okul konusu da kafamı karıştırmadı değil ama güzel imkanları olan bir okul yok maalesef burda . Yoğunlukta arkadaşların çocukları ile buluşturabilirsem ne ala . Park a götürsem orda arkadaş edinmiyor gözlemliyor hep , kendisi oynuyor . Canım sıkılmadı değil bu konuya ah ne çok konuştum

Geçmiş olsun canım sena nın saç kıran ve iştahsızlık alerjik olabilir okuyunca direk onlar aklıma geldi.Bir gözlemle bakalım artış azalma ne iyi ne kötü geliyor belli eder belki kendini.
Buraya geldiğinde görüştürelim Göktuğ la diycem de benimki yarım saat oynasa sonra cıvıtıyor zarar vermeye başlıyor o yüzden biryerde çocuk varsa tetikteyim hem çok sosyal bir o kadar da kıskanç .park aletlerini kıskanıyor çocuklardan kim neye uzansa ona koşuyor ellemesin diye
Üniversite okumaya mı başladın PDR okul yüzyüze mi olacak ?hayırlı olsun kolaylıklar diliyorum sana da.
Oyun grubuna götürecem Göktuğ u kış dönemi cumartesi günü 1 saat götüreyim diyorum hem seneye de hazırlık olur
S Susam_tanesi nasıl geçti ipek in okulda ilk haftası?

Evet yüz yüze eğitim canım . Aslında bizim Sena da sosyal değil diyemem ama ilk karşılaşmada sesi soluğu çıkmaz oluyor . Gözlemleyip sonrasında yaklaşıyor. Açılınca da dediğin gibi bir süre sonra arkadaş ortamında her şeyi sahipleniyor,kendine zarar geleceğini hissetse hemen karşılık veriyor . Bu yıl da yeğenimle çok vakit geçirdi , komando oldu çıktı . Parkta salıncaktan tam ineceği sıra biri yönelsin salıncağına inmekten vazgeçiyor . Kayarken millet geçmesin diye arkasında sıra oluşturuyor . Herkes bunun kaymasını bekliyor filan . Sanırım benimki ilk anda temastan hoşlanmıyor . Geçenlerde cildiyeye gittiğimizde doktor uzaktan epey muhabbet etti , hatta bizimki hiç susmadı. Sonrasında temas etti doktor . Bunda ilk anda temas etti , şeker uzattı hemen doktor , direkt kaçtı . Doktor da hep böyle sandı herhalde çocuğu . Ama yine de arkadaş ortamına sokmak iyidir tabi . Kayseri’ye geldiğimde keşke fırsat olsa da görüşsek çok mutlu olurum . Büyükşehir in avantajı götürün valla oyun gruplarına . Ah biz de bir kurtulamadık şurdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…