Kız daha aramız bozulan vardı nişan atan oldu yoksa daha çok evlendirecektim ama 2 düğün fire verdiminat diger isimleri zatencivan normale döndü yani jnat daimi var ama aglamiyor en azindan amaaa bende travma oldu sanirim hala aglayacak diye korkuyorum
jadeeee ne gezdin yaadugun dugun herkesi evlendirdin masallah Asya da masallah cok tatli büyüdü
canim civan da hep kacardi insanlardan hala da genel olarak oyle ama guvende hissettikce keyof almaya basliyor. okuldan gelen resimlere bakiyorum. misal bugun ilk defa drama dersine girmis. nasil ciddi ciddi sadece izliyor sonraki resimlerde hareketlere katilmaya baslamis ve yuzu gülüyor. bezi biz tamamen biraktik. civanin istego dogrultusunda oldu ama halaaaa kazalar oluyor. normal goruyorum ben ya. alisacaklar. bugune şükür
Gecenin 4 ünden merhabaKuzum okuyamadım hiç son dönem ne oldu ama inan ben de yazacaktım özlemez olur muyum hatta 2 gün önce yazıyordum tam araya bir şey girdidaha aktif olacağım yine ama çok yoğun bir yaz geçirdim 3 gün gibi sürdü düğünler sınav derken Asya çok haraketlendi iki dakika totomuzu koltuğa koyamıyoruz
Sen nasılsın şekerim parem bebeler nasıl
Diğer kızlar siz nasılsınız neler yapıyorsunuz 2 yaş nasıl gidiyor
Kalp pare olmuşsun ben yokken ama hala masa da duran şekerpare ile müsemma şekerparemsin benimGecenin 4 ünden merhababu ara erva hanım durtulmus gibi 4 te kalkiyor. Ben ruh gibiyim artik. Sabah da erkenci. Gece kacta yatarsa yatsin gece 4 den 6 ya beni dikiyor odasini ayirdim. Ondan midir bilmem
Ozledim seni kiz jademdemek düğün dernek yaptın. Evlenenenlere topluca hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman bizim de düğünler bir bitmedi. Bu haftasonu kayinvalidemin gorumcesinim torunu evleniyor. Normalde cok yakin jir akraba degil. Ama kv abiye.giymemi istiyorm icim.sisti gercekten. Ya ben köyün delisi.gibi abiye niye giyeyim.diyorum. kizim gencsin gosterisli ol diyor bu durum ciddi beni çok gerdi
Ben de istiyorum yazayim.. ama bazen kelimeleri toplayacak gücüm kalmıyor. Ali okula basladigindan beri Erva bana kok sokturuyor. Gece kizdim yat artik yeter be kziim dedim. Birden hoykurerek aglamaya basladi, "ama abim beni cok seviyor anne" diyeKalp pare olmuşsun ben yokken ama hala masa da duran şekerpare ile müsemma şekerparemsin benimkuzum biz de aynıyız büyüme atağıymış geçecek inşallah diye bekliyorum saat ya 4 ya 4.30 uyanır oldu bu kız dedim nolıyor başa mı sarıyoruz dua edelim biz delirmeden geçsin gitsin hala oda ayıramadım gitcez diye bekleye bekleye kız 3 yaşına geliyor
Ben de seni özledim tatlı dillimvalla baya yorgun düğünlü bi yaz oldu herkes bu sene evlenmek istedi sanırım kısmet yılı demekki gezmekten geri kaldım hem bunlar hem benzin parasına içim acıyor kız aman sen ne istiyorsan onu giy kaynanana da sadelikle gösteriş yapmayı sevdiğini söyle kendini huzursuz hissedersin yoksa k senelik evlisin kadın hala anlamıyor seni
Keşke eskisi gibi yorgun yazsak buraya ne güzel günlük gibi hatıra
Ben de istiyorum yazayim.. ama bazen kelimeleri toplayacak gücüm kalmıyor. Ali okula basladigindan beri Erva bana kok sokturuyor. Gece kizdim yat artik yeter be kziim dedim. Birden hoykurerek aglamaya basladi, "ama abim beni cok seviyor anne" diye" anne ben de gidicem okula" diye ağlıyor. Hayır aynı okula yollama şansım yok. Şimdi Ali'nin düzenini bozamam. Ee bırak ayri okulu ayrı sınıfta bile durmaz. Abisine çok düşkün. Gunduz de uyumak istemiyor. Gece de ... hep abim giderse kaygısı var. Aglama hissi bogazimda düğüm oldu.. ne edecegimi şaşırdım
Düğünü dersen.... o bambaska bir sıkıntı. Internettrn bir elbsie almıştım. Lacivert ve sade sayılacak türden kemerli falan. Ama biraz koyu geldi. Siyaha dönük. Burada da siyah rengi kapalı insanlar giydigi zaman öcü muamelesi yapıyorlar. Sanki siyah giymek bize harammavi bir elbisem vardı. Simdi de onu giy bari diyorlar. Bakalım
Demek bu gece uyanmalarini siz de yasadiniz. Ama gunduz bile problem. Feci bir ayrilik kaygısı oluştu. Ne yapacagimi şaşırdım ya. Bunu yasayan var mı?
Çocukların bu dünya için ponçik ler napacaksın anneleri gibiBen de istiyorum yazayim.. ama bazen kelimeleri toplayacak gücüm kalmıyor. Ali okula basladigindan beri Erva bana kok sokturuyor. Gece kizdim yat artik yeter be kziim dedim. Birden hoykurerek aglamaya basladi, "ama abim beni cok seviyor anne" diye" anne ben de gidicem okula" diye ağlıyor. Hayır aynı okula yollama şansım yok. Şimdi Ali'nin düzenini bozamam. Ee bırak ayri okulu ayrı sınıfta bile durmaz. Abisine çok düşkün. Gunduz de uyumak istemiyor. Gece de ... hep abim giderse kaygısı var. Aglama hissi bogazimda düğüm oldu.. ne edecegimi şaşırdım
Düğünü dersen.... o bambaska bir sıkıntı. Internettrn bir elbsie almıştım. Lacivert ve sade sayılacak türden kemerli falan. Ama biraz koyu geldi. Siyaha dönük. Burada da siyah rengi kapalı insanlar giydigi zaman öcü muamelesi yapıyorlar. Sanki siyah giymek bize harammavi bir elbisem vardı. Simdi de onu giy bari diyorlar. Bakalım
Demek bu gece uyanmalarini siz de yasadiniz. Ama gunduz bile problem. Feci bir ayrilik kaygısı oluştu. Ne yapacagimi şaşırdım ya. Bunu yasayan var mı?
bebisler okullular artik. yoguuuun bir yazdan sonra egitim hayati basladi. bizim icinde basladi. esimle birlikte almanca kursuna basladik. yogunluktan ödün vermemek lazimdi di miKız daha aramız bozulan vardı nişan atan oldu yoksa daha çok evlendirecektim ama 2 düğün fire verdimnapalım ben ilk evlenen kişiyim bizim grupta herkes çok oynadı görev icra ettim diyelim
Asya dışarısı güzel büyüdü de pek cadı oldu pek içi yiyor beni2 yaş mı atak mı kendi mi böyle bilemedim anam
Sen nasılsın okuyamadım hiç senin bebiş ler nasıl sen nasılsın
Ah bayılırım gelişene değişenebebisler okullular artik. yoguuuun bir yazdan sonra egitim hayati basladi. bizim icinde basladi. esimle birlikte almanca kursuna basladik. yogunluktan ödün vermemek lazimdi di mineyse yine de gun icinde sakin anlarim daha cok artik
canım youtubeda iyiliğine ninniler var benim oğlumun en sevdiği ninniler onlar:) iyi sanatçılar söylemiş ninnileri o kadar hoş geliyor ki kulağa başka bişeye gerek kalmıyor zaten kucağımda sallarken hep onları açıyorumAnneler bana güzel bi ninni kanalı önerebilir misiniz uyuturken dinletmek istiyorum benim bıcırıklara
Yaa baktım şimdi çocukluğuma götürdü benicanım youtubeda iyiliğine ninniler var benim oğlumun en sevdiği ninniler onlar:) iyi sanatçılar söylemiş ninnileri o kadar hoş geliyor ki kulağa başka bişeye gerek kalmıyor zaten kucağımda sallarken hep onları açıyorum
Jadem cevapladım sanıyorum. UnutmuşumÇocukların bu dünya için ponçik ler napacaksın anneleri gibiayrılık kaygısı pek abi ile olmaz da ayrılık acısı diyelim bence herkes yaşıyor çözüm de alışmak başka yolu yok kuzum alışacak zaman ilacınız kabullenecek elbet tabi yine sabır olayı sana düşecek kış geldi bi de sıkıntılı o evde abisi yok
Ben kimsenin ne düşündüğünü pek umursamam bilirsin az çok okuduğun kadarrı ile tanıdın beni diye düşünüyorum ne giyeceğine sen karar ver ve gerisinin hepsini salla öcü diyen gözünü kapasın ağzını açanın ağzını da sen kapatben yakıştırdım de olsun bitsin eşim hariç kimseye fikrini sormam ben ona da açık mı kapalı mı falan gibi sorarım genelde.
Uyku bana kök söktürüyor ama anlam veremiyorum da uyanıyor 2 3 saat uyanık duruyor dün gece de 2 gibi uyandı yalvardım artık insafın yok mu diye inan ki babası da görevde idi sabah uyusam ona bırakıp desem adam da geç geldi en son 5 gibi uyudu 8 gibi zınk açtı yine gözünü bayılacam artıkenerjisini atmıyor desem park ora bura da götürüyorum ama yok yani
Ayni durumu yaşıyoruzGünaydın canlarev halkını okula uğurladım bugün boş günüm ne zamandır aklımdaydı hazır fırsat bulmuşken yazayım dedim. Herkesler iyilerdir inş. Yavrular nasılda büyüdü insan inanamıyor zaman nasılda hızlı geçiyor. Ayşe de ablasının peşinden bende okula gitmek istiyorum banada çanta alın diyor bütün gün ablasını sayıklıyor ve hayali okul ortamı yaşıyor öğretmeni ve hayali arkadaşları var ödev yapıyor falan baya ciddi ciddi kendimi kaptırıyor bende bir oyun grubu bari bakayım akranları ile birlikte zaman geçirsin dedim.
Ne demek kuzum benim 2 çocuk koşturma çok normalJadem cevapladım sanıyorum. Unutmuşumaffet...okul kaygisi sirasinda ali de erva da dis cikariyormus meger anlamamisim. Okul.kaygisi sandım ama fazlasi varmis. Su ara okula da yollayamiyorum. Epey zorlaniyorum ikisi de hasta. Asya ve annesi nasıl bakalım
Nasilsiniz kizlar iyisinizdir insAllahbenim cocuklar hasta. Alinin kulaga gecti enfeksiyon. Ervanin da kulak tikali imis. Gliserin damlatiyoruz simdilik ervaya
Doktor akar dedi. Akmazsa kbb gosterecegim.
Alimin eski dis dusmeden yenisi cikti. Eskisi de sallaniyor hafif. Napayim bilemedim. Bir iki gün bekleyecegim dusmezse dis hekimine götüreyim bari. Bi yandan bugun agiz kokusu basladi onda. Herhalde dis cikariyor diye
Ay kuzum geçmiş olsun daha önce de kırılmış mıydı bi yeri çaki kızının ben öyle mi hatırlıyorumKızlar selamnasılsınız Nisan bebelerimiz nasıllar giremiyorum okuyamıyorum ama haydomun tatlı arkadaşları aklıma gelmiyo değil zaten görüyorum çoğunu maşallah iyi büyüttük hee ben de 1.sınıf anası oldum fenalardayım kolunu kırdı bi de o şekil ödev yapmaya çalışıyoruz mağdurum da mağdurum haydo da işte canavar gibi bişeye evrildi öyle işte seviyorum sizi Nisan anneleriii
Ya bizimki etrafında kimse yokken okula gidiyorum ben diyor bi çanta falan takıncaGünaydın canlarev halkını okula uğurladım bugün boş günüm ne zamandır aklımdaydı hazır fırsat bulmuşken yazayım dedim. Herkesler iyilerdir inş. Yavrular nasılda büyüdü insan inanamıyor zaman nasılda hızlı geçiyor. Ayşe de ablasının peşinden bende okula gitmek istiyorum banada çanta alın diyor bütün gün ablasını sayıklıyor ve hayali okul ortamı yaşıyor öğretmeni ve hayali arkadaşları var ödev yapıyor falan baya ciddi ciddi kendimi kaptırıyor bende bir oyun grubu bari bakayım akranları ile birlikte zaman geçirsin dedim.
Olsun canım. Bu sene olmaz seneye olur. Dert etmeNe demek kuzum benim 2 çocuk koşturma çok normalgeçmişler olsun kolaylıkla çıksın dişler ay koca dana oldular hala diş diyoruz
Biz napalım balım sınav geçti ama bu ülkeden bir bok olmaz gördüm bu olaylı seneye denk gelmek çok umudumu kırdı bir kere daha hazırlanayım desem olanlar ortada özel sektör deneyim desem şark var 7 8 aya kim alır öyle işe benibunaldım napacağımı bilmiyorum da kaldım mı yine el elde el başta Allah sağlık versin halledilir bakalım ne diyim
Diğer kızlar siz nasılnız ay bebeler ne alemde Asya gece rutin uyanma saatlerine devam ediyor uyanmadıpı gece çok nadir alıştım heralde tepki vermiyorum artıkAma pek bi dilli oldu neler neler büyüdü bu günümüze bin şükür