2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Geçmiş olsun canım. Korkma öyle birşey degildir ya. Bildigim bir dermatalog yok maalesef.
Erkek kardesim çocukken olmuştu. Bir berber amca vardı onda onun ilacı vardı sarımsakli birşey doğal falan. Babama da bu üzüntüden olur bu çocuğu üzmeyin demis.aslinda el bebek gül bebekti neden uzulsundu ama iste oyle demisti berber. Hala vardır belki konuya hakim berberler. Ama elinizi çabuk tutun ki yayılma yapmasın.
O gece mama olayı bu aralar bizde de had safhada. Az verince kabul etmiyor dedigin gibI. Gecen gece direndim vermedim kiyamet koptu ve o kazandı ☺

Hep o kazanıyor bizde de maalesef . Nasıl bir çözüm olur onu da bilemiyorum ve bu konu beni inanılmaz geriyor . Çok uykusuz kalıyorum çünkü . Ve benim uykumdan daha önemlisi onun mide problemi . Bu durum daha da geriyor , çocukla aramızdaki ilişkiyi de zedeliyor

Umudum mide kapağı öyle ya da böyle gelişecek. Çünkü hücre yenilenmesi çok hızlı ilerliyor.
Kendini üzme. Bazi çocuğun sindirim sistemi bazi çocuğun bogazları cigerleri hassas oluyor. Ben de cok uykusuzum. Bu ara geceleri hep beni istiyor. Gunduzleri cok yoruyor. Ne yapayım bilemiyorum. Ama bak uykusuz kalma. Eşinden destek iste sen bir de çalışıyorsun.yazık günah sana da.Uykusuzluk sabri cok azaltıyor ve asabi oluyorum ben

Canim selam cok gecmis olsun beytonik diye bitkisel bir surup gibi bir sey var kullanmadım ama kullananlar cok memnun öksürük flan birakmiyormus birde karadut ozu ve corek otu damlasiyla karistiriyordu kadin hande kaskas bebeklik instagramdan bakabilirsin.

Bilmiyordum canim bir araştırayım.çook tesekkur ederim. Insta yok ama şurubu eczaneye sorarım. Ben de ne zamandır çörek otu yağı almayi düşünüp hep erteliyorum

Ayyy kıyamam kuzuya yaaa
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah ameliyata falan gerek kalmadan hallolur
Çocuklar hasta olmasınlar kıyamam
Haber ver bizlere de merak ederiz canım

Üzüldüm canım Allah sağlık afiyet versin. Iyi ki fark etmişsiniz. InşAllah en güzel yöntemle en güzel şekilde şifa bulur minik oğluş canım. Dualarım sizinle

Helinnnnn cok gecmis olsun kuzuma canimmm insallah hemen düzelir ameliyata gerek kalmaz.ins. cokk öpüyorum ❤

merhabalar... dün ameliyati olduk. evimizdeyiz hareket etmemesi gereken oglum düz duvara tirmanacak nerdeyse. dikislerine zarar gelecek diye aklim cikiyor. tv sınırsız sekilde acik ama yetmiyor sıkılıyor. su 10 günü de atlatsak saglimiza kavussak tez zamanda

Herşey çok güzel olacak inşAllah. Arel basarir ben inanıyorum ufak tefek hareket serbest ise size bir oyuncak önereceğim. Bambo çubuklar var. Birbirine esleyip yapılar yapabiliyorlar. Oturdugu yerden birseyler yapabilir diye düşündüm hem hafif de.tabi sizin gozetiminizde olsun. Cunku cubuklari birbirinin gozune vs sokarlar. Bir de birlestirme aparatı küçük oldugu icin Civan için riskli. Onun dışında çesitli yeni ve hafif oyuncaklar oyun hamurlari puzzle kitap vs almanızı öneririm. Cocuklar yeni olunca daha çok ilgi gösteriyor.
Çook geçmiş olsun Arelime Allahim tez zamanda iyilestirsin yavruyu

Cok geçmiş olsun canım şu 10 gün şu gibi geçsin ins

sekerparem bizim ev zaten mini oyun evi. bir odamiz oyuncak odasi. ve var o cubuklardan. hatta farkli farkli legolar puzzle lar kitaplar var da var. ama ne yazik ki bubkadar oyuncagin icinde doyumsuz oldu. robot delisidir. herşeyle ama herseyle robot yapiyor. minik bir robot koleksiyonu da var. tek olsa sanirim daha cok vakit gecirebilirdik ama civan illa ki bozuyor ya da birbirlerine birşeyler firlatiuorlar. oyy beni siz anlarsınız zaten bi. tv acik olsa da ara ara kapatıyoruz sarji bitti diyip oyuna yoneliyoruz. umarim sıkıntısız atlatırız iki minik canavarla
Helinnnnn geçmiş olsun canım.tez zamanda iyileşir inşallah umduğundan daha kolay geçsin önündeki 10 gün ve sonrası .
insallah canim cok tesekkur ederim
Cok geçmiş olsun canım şu 10 gün şu gibi geçsin ins
insallah insallah cok tesekkur ederim canim

Ayyy kıyamam yavrum yaa rabbim tez zamanda şifa versin inşallah canım benim
İnşallah kolayca atlatırsınız

Canlar selam nasilsiniz? Nasil gidiyor minikler neler yapiyor Helinnnnn canim cok gecmis olsun insallah hemen toparlar
Çok şükür canım miran anasınıfından mezun olduTabi okul biterken son bi hastalık getirmese olmazdıishal kusma oldu ondanda Mirkan a bulaştı kaç gündür perişan oldular
Benim de rahatsızlığımdan dolayı çok ağrılarım var dün ve bugün yine düşmelerim başladı.Allah ım şifa versin inşallah tez zamanda tüm hastalara
Sen nasılsın miniğimiz nasıl?

Ahh cok gecmis olsun canim ya
Bizde iyiyiz cok sukur cani sagolsun benim minik su sira sendromda sanirim surekli inatlasma aglama kendini yere atma herseyi ağlayarak isteme bir haftadır basedemiyorum bazen bir iki tane vurasim geliyor kendimi zor tutuyorum..
Rabbim sanada sifa.versin insallah

Aminnn canım inşallah tek ihtiyacım olan şey dualarınız
Oyyy minnak yaa 2 yaş sendromu canım sabırla geççek inşallah emin ol sağlıkları yerinde olsun geçiyor bi şekilde sonra dönüp baktığımızda hepsi birer anı kalıyor
Daha dün gibi burda hamiş diye havalara uçarak gelcekleri günleri paylaşıyorduk bak 2 yaş oldular bile bunlarda geride güzel anı olarak kalacak yeterki sabırlı olalım

Çok geçmiş olsun şimdi nasil

Can anneler bal anneler bayramınız mübarek olsun
Hepinizi çoook özledim. Arada ses verin nolur

Biz biraz rahatsızız. Ateşli ikisi de şu anda. Birden ateşlendiler. Ne oldu anlayamadım bile ervanin o problemli tırnak kendiliğinden düştü Rabbime sonsuz kere hamd olsun. Yerine zar gibi tırnak oluştu. Güçlenecek inşAllah
Erva hanımla wc derdindeyiz. El yıkamayı aşırı sevdi. Bu sebepten surekli wc deyiz. 5 dk da bir wc girip dışarı çıktığı dk saldığı çok oluyor. Maksat el yıkamak oldugu icin herhalde wc yapmak yerine halıyı tercih ediyor biraz zorlayıcı geçiyor bu eğitim ama ne yapalım bezler de aşırı pahalandı.
Ve bir şekilde öğrenmesi gerekliydi.kabizligi da problem sizlerde durumlar ne?
Kendini yere atmalar. Aglama krizleri vs tam gaz tabi

paremmm senin ve tüm arkadaşlarımızın bayramı mübarek olsun
adetten olmuş artık bayram sonrası hastalıklar çok şükür biz iyiyiz rabbim sizlerede acil şifalar versin inşallah

Teşekkür ederiz canım iyi bayramlar Bizde de aynı durumlar . Geçmiş olsun bu arada . Biz de bir haftada hallettik demiştim güya tuvalet işini . Kv ye gittik bir kere kazası oldu sadece. Ama eve döndük , dönünce bir haller oldu . Dün iki kere üstüne yaptı , gece de yaptı. Neden böyle oldu yine anlamadım . Nerde yanlış yaptım acaba dün bayram , yolculuk vs derken çocukla ilgilenemedim dikkat çekmek istemiş de olabilir bilemedim . bugun için şükür kazasızız .

Tesekkurler umudum Böyle böyle alışacaklar umudum napalim aman sağlıklı olsunlar da öğrenecekler inşAllah
Kizlar nasıllar sen instadann goruyorsundur. Baksana girmiyorlar hic sanırım
paremmm senin ve tüm arkadaşlarımızın bayramı mübarek olsun
adetten olmuş artık bayram sonrası hastalıklar çok şükür biz iyiyiz rabbim sizlerede acil şifalar versin inşallah
Tesekkur ederim ebrulim amin canim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…