Canım ilk çarptığında enfeksiyon hafif oldu hep dextrocin ile kremledim. Tırnak sanki sallandı böyle hafiften birkac gün. Ama cok şükür saglamladı kendini. Bugun ustten üstten kestim.cok şükür ağlamadı. Demek ki ağrısı geçmiş.sagolasin ferahlattin benitırnak çekilmesin de kolayi bulunur
Bu arada canım Arelin ne ameliyati var? Sünnet falan mı?
Ne ameliyatı canım yaa?
Ayyy kıyamam kuzuya yaaaarelin bir yumurtaligi şiş geliyordu gözümüze. sıvı birikmiş. ve kasık fıtığı var denildi. yarin baska bir dr a gidecez. netleşecek sonra hersey. umarim agrisiz sizisiz saglikla atlatiriz bu süreci
Üzüldüm canım Allah sağlık afiyet versin. Iyi ki fark etmişsiniz. InşAllah en güzel yöntemle en güzel şekilde şifa bulur minik oğluş canım. Dualarım sizinlearelin bir yumurtaligi şiş geliyordu gözümüze. sıvı birikmiş. ve kasık fıtığı var denildi. yarin baska bir dr a gidecez. netleşecek sonra hersey. umarim agrisiz sizisiz saglikla atlatiriz bu süreci
oy çiçeğim ervam. çok çok geçmiş olsun. Allahım esirgesin çok hareketliler. damadın da hiç yerinde durmuyor. düz duvara tırmanıyor adeta.Canları saolsun da. Süpürge yapmak bizim için de başlı başına bir sorun . Çünkü senin damat çok hamarat. süpürgeyi açar kapatır. hortumuna yapışır. Anne ben yapacağım. ben süpüreceğim. ben ben ben... öyle öyle büyüyorlar şekerparem. Üstelik çok hizlı . Şu sıralar diş çıkartıyor, iştahı yok. 2 yaş sendromu belki herşeye bir itiraz. Bir hayır. Arabaya binmek iskence. Araba koltuğunu bebeklikten beri sevmiyor. Artık bisikletle gezmeye başladık, şimdilik bisiklet koltuğunda sesini çıkarmıyor. akşam binip geziyoruz. parklarda durup oynatıyoruz babasıyla, sonra bisikletlere atlayıp devam. 15 günden sonra ilk kez bu gece bir kez uyandı ama hemen geri daldı. DünIki gun arayla parmaklari kapiya carpti ve tirnaği kirdi dünürüm ya. Birini kirdi birini yamulttu. O tirnak kalınlaşması ise bir süredir vardı ama iyice artti. Tekirdaga döndük ama burada ciddi rota salgını var korkudan gidemedik doktora. Ustelik su an bogazlarindan rahatsiz ikisi de. Öksürük burun akıntısı var. Saglık ocağına ilac yazdırdım. InsAllah toparlarlar.
Tirnaklara gelince araştırdım biraz. Sporcularda oluyormuş. Ustune agirlik verilince oluyormus. ee benim cadı hep balerin gibi tırnaginin ustunde yasiyor. Cildiyeye de gitsek üstteki kismi torpuleyerek alacakmis hem de peyderpey yavas yavas seans seans. Ben de ustten kesmeye basladım tirnak makasi ile. Törpü vuramadım tırnak oynar diye korkuyorum.iyilessinler de randevu alacağım. O zamana kadar da rota salgıni biter umarım.
Damadım nasıl bakim
oy çiçeğim ervam. çok çok geçmiş olsun. Allahım esirgesin çok hareketliler. damadın da hiç yerinde durmuyor. düz duvara tırmanıyor adeta.Canları saolsun da. Süpürge yapmak bizim için de başlı başına bir sorun . Çünkü senin damat çok hamarat. süpürgeyi açar kapatır. hortumuna yapışır. Anne ben yapacağım. ben süpüreceğim. ben ben ben... öyle öyle büyüyorlar şekerparem. Üstelik çok hizlı . Şu sıralar diş çıkartıyor, iştahı yok. 2 yaş sendromu belki herşeye bir itiraz. Bir hayır. Arabaya binmek iskence. Araba koltuğunu bebeklikten beri sevmiyor. Artık bisikletle gezmeye başladık, şimdilik bisiklet koltuğunda sesini çıkarmıyor. akşam binip geziyoruz. parklarda durup oynatıyoruz babasıyla, sonra bisikletlere atlayıp devam. 15 günden sonra ilk kez bu gece bir kez uyandı ama hemen geri daldı. DünHelinnnnn ' in söylediği bir gece lambası vardı ay dedeli o geldi onu izleyerek yine ayağımda ama öylece uyudu. Bakalım bakalım öğlen ne olacak. Şimdi işteyim. 1 saat sonra kahvaltı yaptırmaya gideceğim. oyunla yediriyorum yoksa ne acıktım diyor ne yiyor. Ali'şim nasıl bu sene anasınıfına mı gidecek sevgilerimi gönderiyorum. Sağlıklar diliyorum şekerparem.
Bilmiyorum canımKızlar azro şurubunu kullanan var mı? Tadı cok acı. Acaba yaparken yanlış mı yaptım diye düşündüm. Defalarca baktım 15 ml su yazıyor. Oyle de ekledim ölçü kabının aynısını aama
Geçmiş olsun Canım hayırdır?Kızlar azro şurubunu kullanan var mı? Tadı cok acı. Acaba yaparken yanlış mı yaptım diye düşündüm. Defalarca baktım 15 ml su yazıyor. Oyle de ekledim ölçü kabının aynısını aama
Geçmiş olsun Canım hayırdır?
Bilmiyorum canım
Ne için kullanıyorsun ki?
Bu arada erva nın ayağı nasıl oldu?
Boğaz enfeksiyonu bizim hocalardan birinde de hiç geçmiyor antibiyotiğe rağmen . Virüs sonrasından kaldı diyor . Umarım geçicidir sizinki de . Çocukların ki kötü olmuş . Geçmiş olsunKızlar geçmeyen bir bogaz enfeksiyonu var bizde. 2. Şise antibiyotiği bitiriyoruz. InsAllah biter çocukların ikisi de rahatsız uzuncadır. 39 oldu ateş.
Doktor salgın da yok anlamadım niye dedi. Esim de rahatsiz ayni şekilde. Ama tabi ben annelik kontenjanindan her zamanki gibi hastalığı ayaktan atlatiyorum hamd olsun
Çok huysuzlar gece saatlerce sallatıyor kendini. Saat 6 da uyudum bu sabah
Umarim oyle bir durum degildir bizim ya insAllahBoğaz enfeksiyonu bizim hocalardan birinde de hiç geçmiyor antibiyotiğe rağmen . Virüs sonrasından kaldı diyor . Umarım geçicidir sizinki de . Çocukların ki kötü olmuş . Geçmiş olsun
Çok şükür büyüdüler valla . Benim minnoş da iyi şükür . Bu ara çok huzursuz . Son azılar bir gelemedi iki tane kaldı . Ondan sanırım mamaya düştü . Gece beslenmesini bir türlü kesemiyorum . Ben kesmeye çalıştıkça inatlaşıyor o mamaya düşüyor . Ama ne düşme . Gece çok sık uyanıyor ve o mamayı azıcık da olsa vermesem binayı ayağa kaldırıyor .az getirsem bakıp anne çok getir diyor . Cin gibiler kandıramıyorım da artık . Ki bizim kızın midesi sıkıntılı zaten . İyice canımı sıkıyor bu konu . Ağız kokusu başladı . Muhtemel midesinden . Bir de kafasında saç kıran gibi bir şey oldu doktor şüpheli mantar dedi verdiği ilaçları kullandık ama bir etkisi olmadı . Burda forumda mantar olup tamamen kel kalan çocuklar okudum . Okul un son bir haftası bakalım iyi bir doktor bulmam lazım . Ankara’da veya Kayseri’de iyi bir dermatolog varsa bildiğiniz çok sevinirim . Bizde de durumlar böyle şimdilik . Büyüdükçe çok daha zorlaşıyormuş gerçekten her şey . Ama en eğlenceli dönemleri de bu zamanları olabilir sanırımUmarim oyle bir durum degildir bizim ya insAllah
Teşekkür ederim canım. Senin minnoş nasilbüyüdüler be hamd olsun
Canım çok normal bu mevsimde allerjik olabilir çoğu Dr teşhis koyamıyor Mirkan da öyle fapha dedi dedi Dr ( faranjit ve bademcik karışımı çocuklarda ateşte yapıyor) çok üzüldüm inşallah kolayca hemen atlatırsınızKızlar geçmeyen bir bogaz enfeksiyonu var bizde. 2. Şise antibiyotiği bitiriyoruz. InsAllah biter çocukların ikisi de rahatsız uzuncadır. 39 oldu ateş.
Doktor salgın da yok anlamadım niye dedi. Esim de rahatsiz ayni şekilde. Ama tabi ben annelik kontenjanindan her zamanki gibi hastalığı ayaktan atlatiyorum hamd olsun
Çok huysuzlar gece saatlerce sallatıyor kendini. Saat 6 da uyudum bu sabah