2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahahah bende asla demem zayıf olup da yemek yiyip kilo almayanlar sizi de kınıyorum neyse bak çoğu gitti azı kaldı diren blup ben sapıttım sen devam et
Kız eskiden ben kilo alamıyorum diye doktora gitmiştim. Kafamı opsunler benim 43 kiloydum artık pantolon belimden düşüyordu. Doktor bana yiyeceksin dedi. Demez olaydi o gün bugündür yiyorum

Kız eskiden ben kilo alamıyorum diye doktora gitmiştim. Kafamı opsunler benim 43 kiloydum artık pantolon belimden düşüyordu. Doktor bana yiyeceksin dedi. Demez olaydi o gün bugündür yiyorum
Ahahhah sen misin giden kilo alcam diye ay ben hep böyleydim benşm gideceğim tek yer diyetisyen olur ay ne abarttım okuyan da 100 kilo sanır

Öyle mi diyorsun kız
Aslında almak istiyorum ama alamıyorum vallahi benim günahım yok ki bacım hiç oturmuyorum ki 4 gündür kusmuk temizliyorum afadersiniz
Çocuklar kusuyor ben temizliyorum bi yandan ishal bana da bulaştı sanırsam sabaha kadar bende öyleydim napcam bilmiyorum sürekli acile git serum taktır gel

Ah çok geçmiş olsun bi virüs dolaşıyor diyorlar inşallah hemen toparlarsınız
Bakma bana sen sağlık olsun da gerisi hallolur

Ah çok geçmiş olsun bi virüs dolaşıyor diyorlar inşallah hemen toparlarsınız
Bakma bana sen sağlık olsun da gerisi hallolur
Çocuklarrr hasta olmasın kuzum zor gerçekten rabbim herkese şifa versin bidaha da hastalık vermesin
Evet canım dikkat etsin herkes salgın varmış yine çocuklar arasında

Ahahhah sen misin giden kilo alcam diye ay ben hep böyleydim benşm gideceğim tek yer diyetisyen olur ay ne abarttım okuyan da 100 kilo sanır
Fıstık gibisin bence de abartma. Bizim beş kilo fazlamiz var unutma sadece beş kilo

Ahahha sadece 5 kilo diye fısıldadı meslektaşım blup bizde eşimle 21 günlük rafine şekersiz hayata adım atıyoruz yarından itibaren bayram önü yaptığımız şeye bak te Allahım
Kız bekleseydiniz de bayramdan sonra başladaydınız olmaz bayram da

Kızlarrr merhabaaa
Bizim deli kiz beni delirtiyor ben ondan birsey yapmamasini istedigimde sayi sayıyorum ya. Örneğin; erva çabuk in oradan.1 2 3... diye. Bu da bana saymaya basladi bana kızsın annis 1 3 4 5 diye sayıyor 2 yok cunku 2 yi söyleyemiyor. 1 3 4 5 diye sayinca ilk zamanlar gülüyordum fakat oyle küfür eder gibi söylüyor ki disler sıkılıyor kaslar catiliyor parmak dikiliyor eller yumruk. Oyle boyle degil ben de asil sana 1 3 4 5 beee diyorum sover gibi 1 3 4 5 yeteer daaaa hahahabababhaha hayir ben ona bu kadar gider yapmıyorum bizde durumlar bu kizlar. Atarli giderli

Son düzenleme:
Ayyy nasılsa güzel anlatmışsın öyle yaaa Maşallah kuzuya biran gözün önünde canlandı da anlattıkların offff yaa ne ısırmalıktır cimcime rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalı canım benim

Bizim ufaklıkta survivordan öğrendi saymayı ooop biy,ti,üç kıkızı (yani Türkçe si hooop bir iki üç kırmızı)

Bu arada kızlar 2 yaş aşınızı yaptırdınız mı?
Yaptırdıysanız ne gibi etkisi var ateş falan yaptı mı?
Malum Mirkan hasta olduğu için biz perşembeye erteledik.

2 yi kim çaldı acaba kız bizimki inadıyla meşhur insan minyatürü o yüzden çok iyi anlıyorum seni dalga geçer gibi göze baka baka istenilmeyen davranışlar varlıklarına bin şükür ama ne güzel büyüdüler şekerparem ne büyük farklar var artık benim kız sohbet ediyor benle bildiğin artık ölüyorum anne güaydın oyun oynayalım yatak odası gidelim ne varsa orda günümüzün yarısı yatak odasında şarkı söylüyoruz beraber dans ediyoruz karşılıklı kahve içtik daha nolsun geçecek elbet iyi şeyleri söyleyim de sempatim iyice artsın
Kibar balım ali napıyor

Bu arada kızlar 2 yaş aşınızı yaptırdınız mı?
Yaptırdıysanız ne gibi etkisi var ateş falan yaptı mı?
Malum Mirkan hasta olduğu için biz perşembeye erteledik.
Biz dün yaptırdık hiçbir şey olmadı tek aşı oldu bitti olurken azcık yıktı orayı hemen eline ıvır zıvır verdim sustu

Biz dün yaptırdık hiçbir şey olmadı tek aşı oldu bitti olurken azcık yıktı orayı hemen eline ıvır zıvır verdim sustu
Süper o zaman gönül rahatlığıyla yaptırabilirim demek ki gerçi hala tam iyileşmedi ama bu haftayıda geçirirsem öbür hafta bayram çok geç olabilir…
Hazırlıklı git diyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…