- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
Ahahah bende asla demem zayıf olup da yemek yiyip kilo almayanlar sizi de kınıyorumneyse bak çoğu gitti azı kaldı diren blup ben sapıttım sen devam et
Kız eskiden ben kilo alamıyorum diye doktora gitmiştim. Kafamı opsunler benimAhahah bende asla demem zayıf olup da yemek yiyip kilo almayanlar sizi de kınıyorumneyse bak çoğu gitti azı kaldı diren blup ben sapıttım sen devam et
Ahahhah sen misin giden kilo alcam diyeKız eskiden ben kilo alamıyorum diye doktora gitmiştim. Kafamı opsunler benim43 kiloydum artık pantolon belimden düşüyordu. Doktor bana yiyeceksin dedi. Demez olaydi o gün bugündür yiyorum
Kul hakkı bukız bak o benim işte yiyip yiyip alamayan
Öyle mi diyorsun kızKul hakkı bu
Ah çok geçmiş olsun bi virüs dolaşıyor diyorlar inşallah hemen toparlarsınızÖyle mi diyorsun kız
Aslında almak istiyorum ama alamıyorum vallahi benim günahım yok ki bacım hiç oturmuyorum ki 4 gündür kusmuk temizliyorum afadersiniz
Çocuklar kusuyor ben temizliyorum bi yandan ishal bana da bulaştı sanırsam sabaha kadar bende öyleydim napcam bilmiyorum sürekli acile git serum taktır gel
Çocuklarrr hasta olmasın kuzum zor gerçekten rabbim herkese şifa versin bidaha da hastalık vermesinAh çok geçmiş olsun bi virüs dolaşıyor diyorlar inşallah hemen toparlarsınız
Bakma bana sen sağlık olsun da gerisi hallolur
Fıstık gibisin bence de abartma. Bizim beş kilo fazlamiz var unutma sadece beş kiloAhahhah sen misin giden kilo alcam diyeay ben hep böyleydim benşm gideceğim tek yer diyetisyen olur ay ne abarttım okuyan da 100 kilo sanır
AhahhaFıstık gibisin bence de abartma. Bizim beş kilo fazlamiz var unutma sadece beş kilo
Kız bekleseydiniz de bayramdan sonra başladaydınız olmaz bayram daAhahhasadece 5 kilo diye fısıldadı meslektaşım blup bizde eşimle 21 günlük rafine şekersiz hayata adım atıyoruz yarından itibaren bayram önü yaptığımız şeye bak te Allahım
Ayyy nasılsa güzel anlatmışsın öyle yaaa Maşallah kuzuyaKızlarrr merhabaaa
Bizim deli kiz beni delirtiyorben ondan birsey yapmamasini istedigimde sayi sayıyorum ya. Örneğin; erva çabuk in oradan.1 2 3... diye. Bu da bana saymaya basladi bana kızsın annis 1 3 4 5 diye sayıyor 2 yok cunku 2 yi söyleyemiyor. 1 3 4 5 diye sayinca ilk zamanlar gülüyordum fakat oyle küfür eder gibi söylüyor ki disler sıkılıyor kaslar catiliyor parmak dikiliyor eller yumruk. Oyle boyle degil ben de asil sana 1 3 4 5 beee diyorum sover gibi 1 3 4 5 yeteer daaaa hahahabababhaha hayir ben ona bu kadar gider yapmıyorum bizde durumlar bu kizlar. Atarli giderli
Esas bayramdan önce yapalım ki abartmayalım fire vermedim bugün aşırı mutluyumKız bekleseydiniz de bayramdan sonra başladaydınız olmaz bayram da
2 yi kim çaldı acabaKızlarrr merhabaaa
Bizim deli kiz beni delirtiyorben ondan birsey yapmamasini istedigimde sayi sayıyorum ya. Örneğin; erva çabuk in oradan.1 2 3... diye. Bu da bana saymaya basladi bana kızsın annis 1 3 4 5 diye sayıyor 2 yok cunku 2 yi söyleyemiyor. 1 3 4 5 diye sayinca ilk zamanlar gülüyordum fakat oyle küfür eder gibi söylüyor ki disler sıkılıyor kaslar catiliyor parmak dikiliyor eller yumruk. Oyle boyle degil ben de asil sana 1 3 4 5 beee diyorum sover gibi 1 3 4 5 yeteer daaaa hahahabababhaha hayir ben ona bu kadar gider yapmıyorum bizde durumlar bu kizlar. Atarli giderli
Biz dün yaptırdık hiçbir şey olmadı tek aşı oldu bittiBu arada kızlar 2 yaş aşınızı yaptırdınız mı?
Yaptırdıysanız ne gibi etkisi var ateş falan yaptı mı?
Malum Mirkan hasta olduğu için biz perşembeye erteledik.
Selam canım, biz yaptırdık. Bir etkisi olmadı.Bu arada kızlar 2 yaş aşınızı yaptırdınız mı?
Yaptırdıysanız ne gibi etkisi var ateş falan yaptı mı?
Malum Mirkan hasta olduğu için biz perşembeye erteledik.
Öylemi sevindim etkisi olmamasınaSelam canım, biz yaptırdık. Bir etkisi olmadı.
Sağol canım, kesinleşti de ben hala kabullenemedimÖylemi sevindim etkisi olmamasına
Bu arada hamileliğin kesinleşti yani canım tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Süper o zaman gönül rahatlığıyla yaptırabilirim demek ki gerçi hala tam iyileşmedi ama bu haftayıda geçirirsem öbür hafta bayram çok geç olabilir…Biz dün yaptırdık hiçbir şey olmadı tek aşı oldu bittiolurken azcık yıktı orayı hemen eline ıvır zıvır verdim sustu