2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah ah önüne neler koyardım da yerdi ey gidi şimdi o günleri özleyeceğiz sanırım ya tatlı ile tanışmaması bende imkansız bir babası var tatlı vermeyince çocuga işkence ediyoruz hayattan zevk almıyor zannediyordu çocuk alıştı tabi
Ya şekerparem dönemsel demekki pek inat benim ki normal de de böyle dönemler psikopata bağlıyor

Bende dün parkta babasına kakalayıp şöyle bir köşeye kaçtım ve kahvemi içtim gökyüzüne bakarak derin nefesler ne özlemişim kendimle oturmayı sabahta haldır güldür cam silmiştim halbuki kış temizliği yapıyorum oda oda anca 1 haftaya biter önümüzdeki hafta mis gibi otururum kısmetse halıları da verirsem değmeyin keyfime
Ne kadar sürdü peki miss bu süreç

Evet bende TV den açıyorum çoğunlukta zorda kalmadıkça telefondan açmıyorum ama insan kalıyor zorda malesef.

Evet bizimki de ufaktan başladı ikili cümlelere hadi anne kalk anne gag anne ipek hep hızlı maşallah acelesi var kuzumun

Ya ben de tepki vermemeyi de denedim kızdımdaama yine yapıyor ne yaptıysamvazgeçmedi şu huyundan deli mi ne bizimkinde de var anne gag yatak odası diğer odalar gezip duruyoruz dışarı çok çıkamıyor sıkılıyor haa güzelse çıkarmaya gayret ediyorum en kötü mahalle turu yapıp geliyoruz iyi geliyor
Evet ya tam işe başladın nefes alacaktın kısmet artık kızın iyi olsun da

E hadi gözün aydınhayırlı sonuçları olsun inşallah
İnşallah İzne ayrıldığım günden beri sırf tahlil almak için lazımlığa oturtuyorum yapıyor çiş de kaka da . Ama tabi tuvalet eğitimi amaçlı değildi bizimki . Başlasam mı bilemedim biraz daha beklerim acelem yok çişi tahlile gönderdim ya şimdilik yeter

Selam canlarım
Jadesi canim bu ara bizim kizda elimden tutup mutfak perdesinin arkasına götürüyor çadır niyetine orayı kullanıyoruz anlayacağın anneee annee diye diye surekli yapisiyor bana camasir sepetine top koyup içine giriyordu zavallı top havuzu niyetine bende bugun şişme havuzu actim açmaz olaydım benide içine oturtmaya basladi
Onun disinda benimki kendine zarar vermiyor ama acayip bağırıyor istediği olmayinca. Ben ne isterse veriyorum valla yeterki basim ağrımasın tv telefon malesef bizde yemek yerken var. Allahim korusun oyle kotu şeyler düşünmek istemiyorum ama aksama kadar napacagimi şaşırıyorum bende..
Birde benimki cok numaracı ağlama numarası yapiyor ama cok komik bir ara video paylaşırım size
Bugunlerdede surekli gıdık gıdık gıdık diyor
SonsuzUmut canim uku konusunda bizde tek uyku yapıyoruz ve cok az uyuyor 1 saati zor buluyor.. sanirim disten yada donemsel..
Emziği karya ya sadece uyurken veriyordum onu da yazin kendisi bıraktı istemedi atti.

Kizlar bu arada hayat cok pahali olduu
Eşime zam yapıldı ama yine zorlanıyoruz anlamadim gitti
Işe başlamak istiyorum ama karya bana cok bağlı ve bakacak kimse yok. Bakıcı vs de güvenemem. Dun esimle konustuk ama cok duygusalım ondan mi ayrilik ve güven konusunda hep endişelerim var. Okul dönemindede zorluk yaşar mıyım acaba yani 3 yasta bırakabilir miyim.. biraz rahat olmak istiyorum fakat olamiyorum her konuda bu sıkıntıyı yaşıyorum. Insanlarla gorusmek bir kahve içmek istiyorum ama ev pislenir diye temizlikle uğraşacağım bebek var diye kimseyi çağırmiyorum haliyle kimseye de gitmiyorum. Gitsem bile geli ce camasir dusdus uğraşıp duruyoruz.
Pandemi ve karya dan once bu kadar değildim ama uzerimde kaldi bu saçmalık iste adam heryere girip çıkıyor heryeri ekliyor sonra evime geliyor karyada herseyi agzina sokuyor gibi düşünceler..
Ve ne yazıkki esimde benden beter halde elini 10 kez yıkar kapıda girerken çorabını çıkarır.
Bir doktora mi görünsek bilemedim böyle hayat geçmiyor cunku..

Bizim işin gücün bitip rutine dönmemizle bebe de normale döndü canım.1 ay sürdü diyebilirim. Bir de eve odasına alışması da zor oldu. Ama alıştı kimin odası burası diyorum Döttuuununn diyor
Kolay gelsin canım güle güle misss gibi oturun inşallah sağlıkla

Rahatsız oluyorsan, kendini mutlu hissetmiyorsan doktora gitmelisin canım daha da derinleşmeden. Rahatsız olmasan ben böyle de mutluyum desen gitmene gerek yok derdim. Ama kendine telkinde bulun sürekli Karya mikroplar da tanışmalı, hasta da olmalı ki bağışıklığı güçlensin. Okula başlayınca çok zorlanırsın hastalık açısından korunmasız olur bağışıklığı. Alerjinin bir sebebi de aşırı hijyen bir de.Karya başkasıyla durmaz gibi geliyor ama öyle bir durur ki şaşırırsın. Göktuğ annemi hiç yormuyor mesela ben eve gelince bu çocuğa noldu diyor annemadamına göre muamele yapıyorlar bıdıklar. Anneannesi gelince anne okula diyor bayy bayy öpücük sonra kapıyı kapatıyor arkamızdan. Vedalaşmadan çıkarsak ağlıyor. Karya da alışır. Çocuklar bizlerden çok çabuk adepte oluyorlar takma kafana.

bende tırsıyorum valla. çünkü insan bi ona sabredemiyor sanki. bu arada çikolata candır ya
canim kan ilacını bi düzenli kullanamadım. bu ara toparlanamiyoruz. sırayla abi kardeş hasta. öksürük geçmiyor zaten. yani azalıyor sonra hooop tekrar bastan
Ya biraz ateş yaptı 37,5 falan calpol verdim ama bakalım sizde yaptı
Helinnnnn @ebru_can_ebru bugün tekrar tahlil verdim bakalım yarın doktora gösterecek eşimi
normalde 37,5 da vermezdim ama gece veriyorum olur da yükselirse uykuya dalıp farkedemezsem diye. keşke hiç hasta olmasalar ya.
soğan ise yaramadı ama sarımsak sürdükten 3 saat sonra felan etkisi oluyordu sanki. ama fena kokuyor ve arel büyük anlıyor izin vermiyor. 3 gün sürebildik iyi geldi bence.
pekmez tereyağı ise yarıyor mu nasıl yapıyorsun canim bi yazarmisin
Helinnnnn yaa ne sevindim, gecti demek artık bol bol oynarlar ne güzel. insallah geçer benim zuzunun da şiddet eğilimi, bize kök söktüyor ileride kreşe okula giderken medeni bir insan yavrusu olur inşallah
inşallah canim. paşa çok yakışıklı olmuştu masallahhhhh
ah bal küpüm mü diyor ❣ ya yerime sıkı sıkı sarıl öp şu oglani
sana bol sabır diliyorum ve geçecek bunu diyebilirim. arelin adı çıkmıştı mızmız diye. fenalık geciriyordum ama geride kaldi

kızlar civana uyku eğitimi vermeye başladım uykusuz gecelerden sonra bacaklarım pert olmuştu. şükür uyum sağladı artık kendi uyuyor✌ yeşime de çok söyledim uyku problemi olanlar denesin inanın daha kötü olamaz. 10 kez kalkan çocuk en fazla 2 kez kalkıyor. dinlenebildigim derin uykularım var nihayet

Ya aslinda bu durumdan hem memnunum hem memnun değilim. Insanlarla görüşememek bir kahveye cagiramamak gibi durumlrdan rahatsizim. Bir yandanda aman diyorum ev temiz kalsin bebek var uğraş olmasin diyorum ama ilk seçenek yani memnuniyetsizlik ve mutlu olamama daha ağır basıyor. Bakalim bir durumları düzeltilimde esimle beraber gitmek istiyorum çünkü ben biraz daha rahatım ona gore o daha rahatsiz davranıyor o birkez bıraksa bende bırakacağım takıntılarımı ama iste..
Sagol canim bu arada.
Ah keşke benimde ailemden biri bakabilse.. Ama başkasına güvenemiyorum iste.. hayirlisi olsun artik kreş zamanı gelince krese vericem insallah problem yasamam o dönemde.

Kızlar alıntılar var bakamadim affedin.biraz yogun ve yorgunum markete gittik gidip gelene kadar Ali mahfoldu. Bir yüzüstü dustu kafasi dan diye vurdu ses markette herkes bir anda sustu.sonra yolda bir motosiklet çarpıyordu gelirken de tam dusecekti yakaladım havaya kaldırdım
Herhalde biraz telas yaptim elim ayagim titriyor hala

Bir ara alıntılara cevap yazacagim okuyup.
Yalniz BKGK bahar canim senin yazin dikkatimi çekti. Gecen burada bir anne bir konu acmisti ona izzet gullu diye bir psikologun videolarini onermisti birisi.merak edip bakmıştım. Bu tarz takintilarin hastalik olmadigini falan diyor adam. Is yaparken falan ac dinle bir istersen ise yarar belki.cok iyilesen olmus amma cok olumlu yorum var bi bilsen. Bir bak canim.

çok geçmiş olsun canim. üst üst gelmiş bi de. çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş. biz 7 kardeşiz annem nasıl bakmış bize diye düşünüyorum sürekli. hakkı ödenmez.

Tatlı kaşığı pekmez içine aynı kaşık ucuyla tereyağı katıp 1-2 kaynar olunca söndürüyorum bsabah akşam verdim 2 gün çok faydası oldu zeytinyağında sarımsak ezip sürersen de çok faydalıymış

Kızlar azı dişte ateş kaça kadar çıkar ve kaç gün sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…