Ben bi benim kızı sanıyordum yavaşEvet sanırım ondandır maşallah bir sürü diş olmuş biz daha 6. Yeni çımtı yolun başındayız
Ah valla bende sıkıldım kendim çıkarım 3 4 aya diyordumVallahi bende evde cok sıkıldım ama şu süreçte evde olmak en iyisi gibi canimmmhamilelik nasil gidiyor bu arada?
Bizimde 15 bir köpek dis gelmek üzere oda patlarsa 16 olacak ama hep yarım yamalak cikti birinin ucu gözüküyor diğerinin yarısi digeri eti yarmış iki taraftan flan.. baya zorlu bir süreç gerçekten karya bir aydir masada oturuyor bizimle ve bu ara masayı disliyor otururken sagolsun pvc örtü flan bırakmadıesimde sagolsun 1 aydır mama sandalyesini yıkayacak ( depodan çıkardı abisinin cocuklarinin, karyanin kini köyde bırakmıştım) valla zaman su gibi akıyor aslinda umarim bulusacagimiz zamanlarda olur ve görürüz
Bu arada biz 3 aydır flan tek uyku yapıyoruz yoksa cok gec saatte uyuyordu
Insallah rahat çıkarır canim biz erkenden çıkardık ama baya zorlandi..
Selam tatlım teskkur ederimarabayi sattık cok şükür zararda etmedik krediyle almamıza rağmen cok az kazandırdı bile ama esime o sira zam yapılmamıştı benimde maaş kesilince zorlandık baya suan cok şükür ıyiyiz ama inan ay sonu yine birsey kalmiyor. Ben çalışırken çok rahatmışız gerçekten ama saglik olsun.
Sen nasilsin guzel prenses neler yapiyor
Bu arada en asi olacaktım ama vazgeçtim cok haber dolaşıyor insanlarım genetiği ile oynanıyor diye ne yapacağımı sasirdim evdeyim diye esimde bekleyelim biraz daha dedi. Sen ne düşünüyorsun?
Miss ne güzel alışmasınaçok sevindimİyi akşamlar kızlar
Okusam da yazamıyorum ya uyuyakalıyorum ya bi iş çıkıyor. Şükür 2 haftayı kazasız belasız atlattık. Sınıflardan vaka sayıları geliyor uzaktan eğitime geçiyorlar kısım kısım benimkilerde bir şey yok şimdilik gidip geliyoruz.
Göktuğ daha iyi alıştı gibi bizim gidip gelmelerimize anne okuuu bayy bayy maamma diyor mama getirecekmişim okula gidip1 haftadır ateş, hafif öksürük vs vardı geçer mi ki diye bekledik biraz ateş bitti ama öksürük ve iştahsızlık kalınca götürdük doktora bademcikleri şişmiş dedi antibiyotik başladı neyse buna şükür.
Bu hafta sonu evi boşaltıyorlar pazartesi de tadilata başlanacak inşallah 1 hafta sürer diye düşünüyorum bakalım uzamaz da biran önce taşınırız sağsağlim.
Bizden haberler böyle
Yoğunlukta beni de unutmamış
Veriyorum canım uyurken dinleniyorum temizlik tek yapmıyorum eşim sağolsun adam bıktı 2 senedir temizlik yapmaktanebru_can_ebru ebru beni de aydınlatır mısın canım özelden kızlara yazdığını kopyala yapistir yapsan yeter.benim de kafamda bu konu.
S Susam_tanesi ben de kardesini merak ediyordum..masAllah antikor seviyesi gayet iyi geldi bana.tabi bilgili de değilim bu konuda ama 400 500 antikora bile vaoov diyorlar çevremde. Allah saglikla kucagina almak nasip etsincok az kalmış teyzoş olmana ❤
misskokulumm miss canım gecmiş olsun.kıyamam paşama.. eksikligini hissediyoruz özletme kendini bu kadar ❤
BKGK SonsuzUmut demek kızlar süse düşkün haa benim kız çalıkuşu gibi yaâ abisiyle birlikte erkek oyunlari oynuyor toka bile takmıyor küpeyi nasil takicaz bilmem
D dilzar dilzarım naptın çözdünüz mü bakıcı işini canım..dualarımdasın
@Umudum- umudum ailen nasıl oldu? Aklımda ve dualarımdasınız canım
@Zeyay1420 zeyayım o çayı içerken ki mutluluğun hep içinde bir yerlerde olsun❤ hic bozulmasın ❤
Jadesi aman jadem cok da yorma kendini asya hanımın pesinde bütün gün koşarken kendine dinlenme molaları vermeyi ihmal etme
Şaka demi buBeşiği odada başka yere aldım.. sadece baska yereoda moda değiştirmedik yani..amann Allahım ne yadırgadi ne yadırgadı..gece uyanıp aaaa aaaa bagirarak sasiriyor ve ağlıyor..isaret parmagı sabit besigin eski yerini isaret ediyor ziplaya ziplaya agliyir..su anda da direniyor..gunduz de direndi bakalim kim kazanacak
Gecmiş olsun dünürüm iyi etmissiniz doktora götürmekle, ilaçlarla daha çabuk toparlar kuzum.İyi akşamlar kızlar
Okusam da yazamıyorum ya uyuyakalıyorum ya bi iş çıkıyor. Şükür 2 haftayı kazasız belasız atlattık. Sınıflardan vaka sayıları geliyor uzaktan eğitime geçiyorlar kısım kısım benimkilerde bir şey yok şimdilik gidip geliyoruz.
Göktuğ daha iyi alıştı gibi bizim gidip gelmelerimize anne okuuu bayy bayy maamma diyor mama getirecekmişim okula gidip1 haftadır ateş, hafif öksürük vs vardı geçer mi ki diye bekledik biraz ateş bitti ama öksürük ve iştahsızlık kalınca götürdük doktora bademcikleri şişmiş dedi antibiyotik başladı neyse buna şükür.
Bu hafta sonu evi boşaltıyorlar pazartesi de tadilata başlanacak inşallah 1 hafta sürer diye düşünüyorum bakalım uzamaz da biran önce taşınırız sağsağlim.
Bizden haberler böyle
Anasına bak kızını al demişler. Sende birseye taktımı takıyorsun kendini üzüyorsun. Elif'imizde kendini uzmekten geri kalmamış. 3 gune unutur eski seklini inşallahta, uzmez kendini kuzum.Beşiği odada başka yere aldım.. sadece baska yereoda moda değiştirmedik yani..amann Allahım ne yadırgadi ne yadırgadı..gece uyanıp aaaa aaaa bagirarak sasiriyor ve ağlıyor..isaret parmagı sabit besigin eski yerini isaret ediyor ziplaya ziplaya agliyir..su anda da direniyor..gunduz de direndi bakalim kim kazanacak
jadem, inşallah daha iyi, hep iyi olur küçük fasulyemiz, sana da kocaman bir maşallah, meme işini de hallettin say. çabucak unutur inşallah Asya kusumuz da.Yoğunlukta beni de unutmamışbüyük kuzum memeyi günde 2 ye sadece uykuya dalma aşamasında alıyordu artık yarın tamamen bırakcam kısmetse sabırtaşı aldım bana sabırlar versin allah geçen memesiz uyutaom dedim 1.5 saatte beceri uyuyamadı
Küçük kuzumun kalp atışları iyi yerinde ama ödemi devam ediyor ibşallah oda geçince daha iyi olacak tekrar bu kalp atışı dinleme görme heyecanına hala alışamadım tuhaf geliyor
Hallettim sayılmaz kuzum bugün ilk uyanma aşaması harici akşama kadar hiç vermedim dışardaydık arabasında uyudu öğlen uykusunu şimdi de sabır taşı sürdüm cokur cokur emdi vallajadem, inşallah daha iyi, hep iyi olur küçük fasulyemiz, sana da kocaman bir maşallah, meme işini de hallettin say. çabucak unutur inşallah Asya kusumuz da.
Evet bacıııı sorma ye iç kudur ancak bizimkilerBen bi benim kızı sanıyordum yavaştembel anam bunlar bizde 8. Yeni çıkarıyoruz
Bizimd e 7 yeni patladı 8.de az kalmışEvet bacıııı sorma ye iç kudur ancak bizimkilerdağa yeni uyudu düşün
Oh maşallah kuzuma ya ne güzelBizimd e 7 yeni patladı 8.de az kalmış
Annesi de durmuyor yerinde şimdi kıza bir şey denmezEvet bacıııı sorma ye iç kudur ancak bizimkilerdağa yeni uyudu düşün
Eee 2 çocuk babası olacak kolay mı yardım etsin bi zahmetVeriyorum canım uyurken dinleniyorum temizlik tek yapmıyorum eşim sağolsun adam bıktı 2 senedir temizlik yapmaktanşimdi yine kaldım hamile tam kurtulcam sanıyordu
Bazen oturmalı oyunbazen dans etme koşma kovalama bazen çizgifilm açıp molalar verme bazendışarı çıkma derken gün bitiveriyor
Her çocuk başka oluyor jadem.. ben Aliyi doğuma 2 3 ay kala ayırdıydım.sorunsuz olmuştu. Tek sorun gece aglamalarinda ses ayarıni arttırmasi olmuştu..kendince duyurmak için.. koca göbeģimle kosa kosa gidiyordum yanina. Panikliyordum uyku haliyle. Sen oyle yapma pesin pesin uyarayim sadece duyurmak icin bi tık fazla bağırıyorlar.o da diş vs çıkıyorsa. Nornalde uyur insAllahŞaka demi buyapma şekerparem yatak bakıyorum oda ayırcam ben mecbur deme öyle deme
Ya denk mi geldi bi rahatsizligi mi var yoksa hala oda degisikligine mi yapiyor her sabah 5 de ayaktayizAnasına bak kızını al demişler. Sende birseye taktımı takıyorsun kendini üzüyorsun. Elif'imizde kendini uzmekten geri kalmamış. 3 gune unutur eski seklini inşallahta, uzmez kendini kuzum.
Benim kızda ayni anasi, vurdum duymaz pasaklı. Kıskanç, inatçı sinirli. Ne kadarda bana benziyor. Birde umutun hic cizgi filmle isi olmadı, karakterleri hic tanimiyordum. Kizla ogrencem heralde. Pepenin bebeğini aldılar hediye. Gece uyaninca anne diye seslenecegine, yatıyor kalkıyor pepe pepeeee diye bağırıyor. Aşık oldu sanirim sureklide iç çekiyor.
Burası bir kaç gündür biraz sessiz gibi. İyilik sağlık ev iş koşturmaca devam. Benim konserveleri sağolsun annem yapıyor ama buzluğa sebze koydum ben de peyderpey. Bereketle yeriz inşallahKızlaaaaarrrrrr napıyosunuuuuzzanlatın bakalım kim nerede ne yapıyor nasıl ben büyük temizlik yaptım bitti şimdi kışlık konserve falan yapcam haydocum bırakırsa rahat yaptınız mı siz de
Dış güçlerBurası bir kaç gündür biraz sessiz gibi. İyilik sağlık ev iş koşturmaca devam. Benim konserveleri sağolsun annem yapıyor ama buzluğa sebze koydum ben de peyderpey. Bereketle yeriz inşallahEline sağlık. Öyle bir temizlik bana da lazım. Öncelikle atılacak düzenlenecek dekore edilecek şeyler yerler var ama enerjim de yok zamanım da yok. Tamirat işleri var eşimden hayır yok. Bakalım böyle dış güçlerin gelip yapmasını bekliyorum
Haydonun yemek yemesini gördüm bugün hepsi birbirinden alemler bu ara2 yaş bizi elinde sopasıyla bekliyor sanırım nerden geldiğimizi şaşırtacak