2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah valla bende sıkıldım kendim çıkarım 3 4 aya diyordum kaldım yine evde aman 2 si bir çıksın aradan sonra yine bakarım önüme
Hamilelik güzel canım şükür unutuyorum çoğu zaman ilk hamilelikte kendini dinleyecek çok zAmanın oluyor şimdi küçük bebek iş güç ev derken karnımdaki bebeği unuttuğum oluyor

Miss ne güzel alışmasınaçok sevindim göktuğ paşa ya o zaten hep büyük akıllı maşallah geçmiş olsun kuzuma bu arada
Ev işi de hemen hallolur düzenini bilirsin inşallah

Jadesi sen nasılsın canım kuzular nasıl
Yoğunlukta beni de unutmamış büyük kuzum memeyi günde 2 ye sadece uykuya dalma aşamasında alıyordu artık yarın tamamen bırakcam kısmetse sabırtaşı aldım bana sabırlar versin allah geçen memesiz uyutaom dedim 1.5 saatte beceri uyuyamadı
Küçük kuzumun kalp atışları iyi yerinde ama ödemi devam ediyor ibşallah oda geçince daha iyi olacak tekrar bu kalp atışı dinleme görme heyecanına hala alışamadım tuhaf geliyor

Veriyorum canım uyurken dinleniyorum temizlik tek yapmıyorum eşim sağolsun adam bıktı 2 senedir temizlik yapmaktan şimdi yine kaldım hamile tam kurtulcam sanıyordu
Bazen oturmalı oyunbazen dans etme koşma kovalama bazen çizgifilm açıp molalar verme bazendışarı çıkma derken gün bitiveriyor

Şaka demi bu yapma şekerparem yatak bakıyorum oda ayırcam ben mecbur deme öyle deme

Gecmiş olsun dünürüm iyi etmissiniz doktora götürmekle, ilaçlarla daha çabuk toparlar kuzum.
Tasinmaniza az kalmiş güle güle, saglikla oturmak nasip etsin rabbim. Zaten yoğunsun birde tasinma var, kolay gelsin sana.

Anasına bak kızını al demişler. Sende birseye taktımı takıyorsun kendini üzüyorsun. Elif'imizde kendini uzmekten geri kalmamış. 3 gune unutur eski seklini inşallahta, uzmez kendini kuzum.
Benim kızda ayni anasi, vurdum duymaz pasaklı. Kıskanç, inatçı sinirli. Ne kadarda bana benziyor. Birde umutun hic cizgi filmle isi olmadı, karakterleri hic tanimiyordum. Kizla ogrencem heralde. Pepenin bebeğini aldılar hediye. Gece uyaninca anne diye seslenecegine, yatıyor kalkıyor pepe pepeeee diye bağırıyor. Aşık oldu sanirim sureklide iç çekiyor.

jadem, inşallah daha iyi, hep iyi olur küçük fasulyemiz, sana da kocaman bir maşallah, meme işini de hallettin say. çabucak unutur inşallah Asya kusumuz da.

jadem, inşallah daha iyi, hep iyi olur küçük fasulyemiz, sana da kocaman bir maşallah, meme işini de hallettin say. çabucak unutur inşallah Asya kusumuz da.
Hallettim sayılmaz kuzum bugün ilk uyanma aşaması harici akşama kadar hiç vermedim dışardaydık arabasında uyudu öğlen uykusunu şimdi de sabır taşı sürdüm cokur cokur emdi valla neyse gece vermemeye çalışcam bakalım ay ama baya yol kat ettik uyku işini çözsek tamam

Eee 2 çocuk babası olacak kolay mı yardım etsin bi zahmet ben de eşime dua ediyorum Allah razı olsun çok yardim ettin Allahım seni en güzel cennetine koysun başına da huri diye beni versin başka huri vermesin kıskanırım diyorum bak yaa orda bile ne düşünüyor diyor şaka maka eşim bu hastalıkta çok yardım ettı Allah razı olsun ❤ eşler söylensek de tam destek Allah bin kere razı olsun enişte beydenden de
Şaka demi bu yapma şekerparem yatak bakıyorum oda ayırcam ben mecbur deme öyle deme
Her çocuk başka oluyor jadem.. ben Aliyi doğuma 2 3 ay kala ayırdıydım.sorunsuz olmuştu. Tek sorun gece aglamalarinda ses ayarıni arttırmasi olmuştu..kendince duyurmak için.. koca göbeģimle kosa kosa gidiyordum yanina. Panikliyordum uyku haliyle. Sen oyle yapma pesin pesin uyarayim sadece duyurmak icin bi tık fazla bağırıyorlar.o da diş vs çıkıyorsa. Nornalde uyur insAllah sakin sakin git.. bi de tavsiyem besigi ile ayır odasına baştan. Sonra yatak al. Ben òyle yaptim daha kolay oldu.buyuk degisiklikten daha kolay olur adım adım degisiklik.kızlar daha uyumlu oluyor.sen bakma benim cadıya
.bahar da demis anasına bak kızını al diye
Ya denk mi geldi bi rahatsizligi mi var yoksa hala oda degisikligine mi yapiyor her sabah 5 de ayaktayiz bi mızmız bi mızırtı biseye takti mi kendimi üzmekte üstüme yoķtur dogru dedin aman kizim o yönüyle bana benzemesin

Demek pepeye vuruldu haaa misskokulumm goktuğ duymasın kıskanır bak sonra bizim kız da umuta benziyor aabisi tv bakiyor ama ervanin umru degil ancak muzikli bisi cikarsa bakiyor oynamaya basliyor hahahah

Kızlaaaaarrrrrr napıyosunuuuuzz anlatın bakalım kim nerede ne yapıyor nasıl ben büyük temizlik yaptım bitti şimdi kışlık konserve falan yapcam haydocum bırakırsa rahat yaptınız mı siz de
Burası bir kaç gündür biraz sessiz gibi. İyilik sağlık ev iş koşturmaca devam. Benim konserveleri sağolsun annem yapıyor ama buzluğa sebze koydum ben de peyderpey. Bereketle yeriz inşallah Eline sağlık. Öyle bir temizlik bana da lazım. Öncelikle atılacak düzenlenecek dekore edilecek şeyler yerler var ama enerjim de yok zamanım da yok. Tamirat işleri var eşimden hayır yok. Bakalım böyle dış güçlerin gelip yapmasını bekliyorum

Haydonun yemek yemesini gördüm bugün hepsi birbirinden alemler bu ara 2 yaş bizi elinde sopasıyla bekliyor sanırım nerden geldiğimizi şaşırtacak

Selam canlar benimkide herseye yapisiyor buzdolabi kapağına sardı yine birde bizim buzluk altta surekli acıyor kilitle dayanmıyor bir asılıyor kilit kopuyor
Eşimle tartışıyoruz bu sefer ben izin veriyormusum dun iki kez çektim aldim baya agladi bu seferde üzülüyorum.
Yemek yapicam simdide elektrik kesildi çok bunaldim
Siz neler yapıyorsunuz?

Dış güçler enerji bende de yok sıfır hepsini tüketti sıpalar Aynen canım 2 yaş gümbür gümbür geliyo hunileri çıkarmamıştık zaten bu süre daha kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…