2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çekmeceli ise dert etme canım nasılsa çekmeceleri açamaz. Biraz hevesini alsın bırakır sonra. Bunun için ağlatma çocuğu boşver. Bizimki de ben açınca hemen orda bitiyor açamıyor kendi de. Bazen eline bir poşet alıp kaçırıyor. Bişey değil buzlu olduğu için sert bir yeri acıyacak diye korkuyorum. Bişeye daldırıp alıyorum elinden. Şeffaf çekerek açılan kilitler çıkmıyor. Onları tavsiye ederim.

2 gündür kısa kısa arttırarak gidiyoruz. şükür hala hevesli. bugün hiç telefon açmadık ✌✌✌ umarım usanmaz okuldan da böyle devam eder. civan da evde abisini arıyor ama az o da annesiyle tek vakit geçirsin onun da hakkı
çok zor çok. Allah iyi insanlar çıkarsın karşına canim. paşamın da seveceği tatlı bi ablası olur umarim.
Kızlaaaaarrrrrr napıyosunuuuuzz anlatın bakalım kim nerede ne yapıyor nasıl ben büyük temizlik yaptım bitti şimdi kışlık konserve falan yapcam haydocum bırakırsa rahat yaptınız mı siz de
biz yaptik domates fasulye konservesi biber salçası. buzluğa da atıyoruz birşeyler. sagolsun ablam bi yandan kv bi yandan tamamliyor. ilk defa bu sene yardim ettim ben. cok zormus ama ya
merakli gelinim. ne Tatli tatli is yapiyordu bugun. arel ve civan icin dolap mini market. civan şiya diyor nedense arada kavga gurultu olur ya sıkma canını ✌

Çekmeceli canm cok fena orayida aciyordu en son ben kizinca cekindi. çekmecelerde oluşan buharı elliyor flan dün artik dayanamadım 15 20 dk oraya sardı dolap ötüyor kapatip tekrar açıyor dolaptanda gectim havalar soğuyor hasta olacak.
Seffaf kilit demek bir bakayim bende.
Valla neye yapma dersem onu yapiyor bu aralar yolda yürüyoruz biz saga gideceksek o sola gidiyor birde bay bay yapip gülüp gidiyor hic tınlamıyor bizi:)

Oyy oyy canim valla aksama kadar idare ediyorum ama aksam olunca bana bir geliyorlar artik yemek bir dert mutfaktan çıkamıyorum kizda hep ayağımın altında zaten esimde dogru durust ilgilenmiyor elinde telefon kizla ilgilen dediğimde surekli ya kızı opuyor yada opturuyor. Dogru duzgun oyun oynatamıyor. 5 dk oynatiyor 10 dk tv ye bakiyor mesela bende başlıyorum susmuyorum bu sefer sonrada üzülüyorum

Çok haklısın canım akşama kadar birebir ilgilendikten sonra akşam da bi yemek yapacak kadar vakit tanıması lazım sana. Bazı insanlar da oyun oynamayı beceremiyor maalesef ben bunu çocukken onlarla da oynanmayışına bağlıyorum. İnsan bilmediği şeyi yapamaz en mantıklısı yakalamaca saklambaç falan oynasınlar. Babalar genelde böyle oyunları temsil eder yani kaba motor becerileri geliştirecek şeyler. Yatakta yuvarlanmak zıplamak hoplamak koşmak top kovalamak vs gibi. Çocuklar da çok sever genelde tabi karakter meselesi hiç hoşlanmama ihtimali de var ama geneli sever. Bizimki hep bunları yapıyor bana epey zaman tanıyor. Tabi kovalamaca sırasında gelip bacaklarıma yapıştığı da oluyor. Ama olsun çok eğleniyor kahkahalar atıyor.

Ya bizim de 16. geliyor şu ana kadar çıkan 15 de çok büyük sıkıntılar yaşamadık ama şimdi bu gelen 16. köpek diş acaba çok mu zorluyor anlayamadım, üç gecedir inanılmaz isyanlarda, sürekli ağlayarak uyanıyor, sabahlıyoruz resmen, sonra gündüz normale geçiyor. Hiç anlayamadım.

hiç oynayamiyorsa alsın bir yürüyüşe çıkarsın canim sende rahatla karya da. hiçbirşey yapmayıp bi de kavga etmesin yani. zor yani yaptığımız. haklısın ve sessiz kalmamak lazim. anlat soyle ama kavga etme sanki o kavganin enerjisi hem bize hem cocuga cok yansiyor
evet tam meme bagimlisi oldu 16. yla. guya gece kesecektim su anda h8c firsat tanımıyor. esim komple kes diyor. onu da yapamam. arel okula ali-şir da tam gün giderse uyku eğitimini deniyeyim tekrar diyorum

Ya inan canim yemeğimi bile karya gunduz uyurken yapmaya calsiiyorum aksam esim geliyor 6 bucuk 7 gibi zaten bir duşa giriyor saat 8 oluyor e karya 10 10 bucuk gibi uyuyor toplamda ilgileneceği cok az bir vakit onu da bazen beceriyor çoğu zaman beceremiyor. Kiz ona bakıyor surekli o ya telefona ya tv ye sonra oynuyor 5 dk oturamıyorum bende patliyorum bazen.

Anlatiyorumda anlamıyor cocuk gibi oda. Disari bende çıkıyorum genelde hava almak icin ama isim varken birkac sefer yaptim. Bakayim bunda sonrada gerekirse yapayim ama oda isten geliyor ac oluyor duşu zaten 1 saat i geciyor amann neyse saglik olsunda anlattkca gıcık oluyorum

Covid sözde geçti gitti ama hala hasta gibiyiz.. Baş ağrısı oluyor sinüzit benzeri bir ağrı burnum bile ağrıyor.. Kalp çarpıntıları hortladı..baş dönmesi güçsüzlük..ne zaman tam geçer acaba

Kış hazırlığı buzluk koydum..o da bi dert bana.. Buzluğa domates koyarken covid mişim.. Şimdi ya onları çıkarımca covid olursal diye korkuyorum buzlukta yaşıyor falan diyorlar ya.. Tarhana kesme erişte yufka falan hiiç yapamadım turşu yapayım diyorum ama gücüm yok bakalım

Erkekler isteyince güzel ilgileniyor canım..bilmiyorum lafı bahaneleri onların. Ben sana götsereyim de ve üçünüz birlikte oynayın.bilmiyorum dediğinde de göstermiştim ya dersin haa baktın hala oynamıyor o zaman o ev işi yapsın sen karya ile ilgilen ben böyle çözdüm

Valla sekerparem bilmiyorum flan yok ona kalsa o en iyisini biliyor. Aksam konuşayım dedim tamam sessiz ol diyor sanki ne konuşuyorum cocukla ilgilen akşamları 1 saatıni ayır dedim. Bakalim yarin aksam ne yapacak etkinlik yapacakmış
Yat0arkende yine söylendim ama elimde değil kac kez dedim eve birsey alırken doldurma çöp oluyor diye. Az uzum ve çilek istemiştim birde salatalik zaten dolap tıka basa dolu gecen gitmis balkabaki almis tatli yaptim cay yaptim oturduk yedik içtik karya uyuyorken getirdikleri kapı ağzındaydı onları dolaba yerlestireyim dedim 3 kg uzum 3 4 kg salata incir seftali ve birsuru fazla fazla şey almis. Bak su saat oldu yrni kafam o yastığa koydum sonrada mama yapacam daha. Sonrada benim buzdolabı duzenim yokmus Baya söylendim durdum gitti yatti. Birbirimizi cok seviyoruz ama bir turlu su konularda anlaşamadık..

Birde üzerine ay basi oldum nasil agrım var anlatamam. Babasi köyden fasulye yollamış bana diyor ki beyefendi bol bol fasulye yap çöp olmasin yada konserve yap. Bende aksama kadar evde keyif yapiyorum sanki oyle gıcık ediyorki beni.
Birde sanki özel asistanım her şeyini bana yaptırıyor suraya para yatirdinmi şunu hallettin mi gıcık adam gıcık birde haklıymış gibi gitti yatti. Dedim bir daha fazla alırsa çöpe atacagim diye

Ohh biraz.rahatladim

Yaa temizlik ve kışluk olayını annemle hallettim ben çok şükür turşu da kurmuştu annem onlar da tamam bi kurutmalık patlıcan biber düşünüyordum ama hanımağa hasta olmuştu kaldı onlar artık da rahat kurumaz damla damla yağmur düşüyor arada
Bu aralar kafam taktığım bizim kız pek konuşmuyor bir ara baya cümle kuruyordu şuan hiç yok ara ara anlamadığım bir şeyler satıyor ama ha birde annı annııııı seslenişleri var ama her şeyi anlıyor hanımefendi şu ara çok şımardı bir şeye hayır desem eti kopmuşçasına ağlıyor hiç oturtmuyor beni sürekli elimi tutup dışarı diyor bazengpnde 4-5 kere in çık yapıyoruz dılarıbşrfe 13. Kat asansör derdi geriyor beni ama mecbur götürüyorum sıkılmasın diye
Bu arada kızlar grip aşısı yapalım diyor eşim biz geçen sene yaptırmıştık çok iyi gelmişti çünkü eşim özellikle sık olurdu bu sene zarama da yaptıralım dedik doktor pek gerek görmedi ama yapılacaksa 2 doz dedi aslında bende gerek görmüyorum ama eşim beni bayıyor hasta olunca falan saymasın diye yaptırayım mı kararsız kaldım

Birde geçen yaşadığım bir şeyi anlatayım yine hanımağa dışarı için ağlıyordu bende hızlıca üzerimi değişip inecektim açtın dolabı giyindim Dalan o ara yemek ocaktaydı falan gidip kapadım geldim giyindim falan arıyorum benim kız yok ama cidden yok evin içinde bağırıyorum artık Zara diye balkonlar falan kapalı açık olsa düşüncesi bile krize sokardı beni aklımı yiyecektim yatağa bakıyorum dolaplara bakıyorum en son baktım yatak odasında ses geliyor açtım dolabı elbisesinin arkasında önünde de çanta ayakları göremiyorum o da hiç ses etmiyor valla poposuna. Vurmamak için zor tuttum sürekli saklambaç oynuyoruz evde çok seviyor ve çok iyi de saklanıyor gerçekten kolay kolay bulamıyorum işte öyle garip bir korku yaşattı bana

Aferin ona bak bu yaşta saklambaçı ne güzel oynuyor tam layıkıyla

Hahahaha çok güldüm ya , nasıl akıllı bunlar resmen oyun kurmuş saklanmış ya :) cimcime

amin helincigim.amin.

BKGK . Ayy benim babam böyleydi..rahmetli canım babam.. Bişey istedi mi doldururdu kp de böyle.. Baba az al diyoruz utanırım diyor eşim de tam tersi az ve sık alır taze olsun diye. Geçen sene kovid den dolayı karantina olunca kp ve kv evden çıkamadı eşim aldı hep yiyeceklerini. Kayınbabam çok söylendi sayıyla elma mı alınıt diye halbuki hiç meyvesiz bırakmadık ama taze olsun diye az ve 2 günlük aldıydık eşime söyledim böyle diyorlar diye adam şok olmuştu.gitti 3 kilo elma 3 kilo portakal aldı ne mutlu olmuşlardu boşver eve getiren adam iyidir kırma kalbini ama inşAllah o da kavrar zamanla az alması gerektiğini demek etkinlik yapacakmış valla merak ettğm.. Fasulyeleri de doğra buzlupa at canım. Hiç upraşma konserve ile. Çocukla çok zor.kendini de böyle yıpratma güzel anne her ailede ufak tefek anlaşmazlıklar oluyor normal bence bunlar tatlı atışmalar sevginiz daim olsun

Hahahahah Ali bana yapmıştı bunu ağlamaya başladım.. Bulamıyorum diye. Kv den yardım istedim o sıra kaynım duymuş geldiydi.sıpam amcası seslendiği gibi çıktıydı. Neden çıkmadın dediğimde koooğktum sen baırıyordun dediydi. Oğlum sana sesleniyorum dediydim. Sonra anneme anlattım.çocuklar evde saklanınca buldum seni diyerek gülerek ara o illa bi yerde kıkırdar duyarsın demişti.dil meselesi bizde de gene geriledi. Mehter takımızı gibi gidiyoruz. Dert etme tv den uzal tut.

Haklısın canım güzel taktik vermiş annen deneyeceğim bir daha saklanırsa
günde yarımsaat40dk falan izletiyorum her gün dışarıyada çıkarıyorum ama pek konuşmuyor şu ara maalesef

Dönemsel demek ki almila da aşırı düşkünleşti bana yükselen zekanın 16-24 ay etkinlik kitabını aldım çok güzel yapıyor sizde almak isterseniz beğendim intgramdan atarım sayfalarını . Konuşma kitaplarla bastırıyorum bende çok istekli değil ama günlük 2 saat kesin etkinlik ile geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…