- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
1 Haziran dan sonra gideceğim , biraz da dişil enerji yüklenmem lazım dansın da etkisi olurZumba çok eğlenceli negatif enerjini atıp bir kendine geliyorsun şu virüs bitse de gidebilsek keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 Haziran dan sonra gideceğim , biraz da dişil enerji yüklenmem lazım dansın da etkisi olurZumba çok eğlenceli negatif enerjini atıp bir kendine geliyorsun şu virüs bitse de gidebilsek keşke
Geçmiş olsun sena kuzusuna en korktuğum şey sokakta dışarda düşmesi bi de koşuyorlar artık. Eninde sonunda olacak ama inşallah hafif düzeyde olur.Çok şükür ben de uyuttum Sena yı . Nasıl bir gündü Parkta bir posta düştü burnu kanadı. Beni de kan tutuyor , bayılıyordum nerdeyse eve geldik , dikkat edeyim ağlamasın diyorum , ağlayınca kusuyor da . Bir sakarlık bir sakarlık . Kaç kere düştü üstüne . Her düşmede ağla ağla içi çıktı . Şükür uyudu ben de daha yeni kendime geliyorum .
baharım bugün bir fire verdik onun dışında herşey olması gerektiği gibi oldu. valla rahatladım biraz. bezi gece takmaya devam ediyorum. tam emin olana kadar. gündüz herşey normallesince bırakırım. zaten o da kuru bez veriyor. arelim ya saf kuzum bez olsa da anne çiş diye geldi sabahSenin adina sevindim senin içinde Arel içinde iyi olur. Evlere kapanıp kaldık bence sosyalleşmesi çok güzel. Bakma sen civanda tek başına at kostursun, itilmeden düşmeden oda biraz keyif alır. Hem yigeninde oradaymış denemekte fayda var. Bak tuvalet eğitimine çok ümitli değildin. Gordunmu çocuklar biz ne verirsek ona bir zaman sonra isteseler de istemeseler de alışıyor. Tebrik ederim seni çabalarının mükâfatını aldın
Bilmiyorum ki getirdim doktora hasta değil boğazlar çok hafif kizarik yemesi e engel olacak bir durum değil, büyük ihtimal diş dedi. Damaklarini gösterdi ama göremedim yarılmış dedi. Lokma yemiyor su bile içmiyor sadece emiyor.
nasıl anlamaz anlarlar. baba aski bir başka oluyor. tez kavusmalar canimAyşe anlamıyor demiştim ama babayla görüntülü konuşuyorlar ve sürekli hıı hııı diyip parmağını sallıyor kuzum ya üzüldü babasıda anlıyor yani gittiğini de bide tepki gösteriyor kuzum. Neyse ki sınav yapacaklarmış okuldan çağırdılar çarşamba dönüyor eşim
Saol canım. Zeynep çok çabuk ve güzel konuştu Ayşe henüz ıhhh ıhhlarla götürüyor işini ama o çat pat dedikleri o kadar tatlı ki büyüyor kuzular
Ne oldu güzelliğe geçmişler olsun dişte yapabilir sadece emiyorsa
Ben de bıraktım artık sağmayı neyse ki eski nazaran daha güzel bilinçli isteyerek emiyor ama dediğin gibi doyumluk değil. Sütü sağdıkça yerine gelir ama sağmıyorsan vucut artık o saatlerde süt ihtiyacı olmadığı mesajını alır ve o zaman ki sütün azalır akşam ve gece emzirmeye devam ettikçe bir sıkıntı olacağını sanmıyorum artıkta zaten şifa niyetine emiyorlar
Bence çok doğru bir karar canım hazır tanıdıktan varken hepinize iyi gelecektir eminim Arel için arkadaş çevresi sosyallik olur sen kendine ve vivana daha çok vakit ayırabilirsin inş gönlünce olsun bakalım
ilan gelmedi aklıma. hep tanıdık olsa diye düşündüm sanirim. neyse kısmet. aşı umarım gelir canim . diger turlu zor. aclik oyunlari gibiAşı bize biraz zor sıra gelecek gibi ama gelirse de olurum. Ben de zaten 2 yaşa kadar emzirmek istiyorum. Çok uğraştım emsin diye kendi bırakmadığı sürece bırakmam. Antikor çok önemli inşallah bendeki bağışıklık geçmiştir ben pek hasta olmam çok şükür eşim çok sık hastalanır. Şu ana kadar ipekte de hiç bişey olmadı ama bakalım kreşe falan başlayınca asıl hastalıklar başlıyor.
Aslında ilanla falan da bulabilirdin nasılsa sen evdesin. Yabancı falan deme çok iyi oluyor ben işe başlamadan 1 ay önce başlatmıştım ya bakıcıyı o bir ayda ay çocuk ne güzel şeymiş dedim öncesinde akşama kadar nefesimi tutup akşam eşim gelince bırakıyor gibiydim
Yemek yemiyorsa diştir zaten ateş de çok yüksek değil sen boğazlar kızarmış deyince başka bir hastalık sandım ben
inşallah komşum. cuma deneme amaçlı gidecez. inan severÇok geçmiş olsun canım benim çok geçmiş olsunKıyamam Haydoma
Günlük yürüyoruz atayla o arabasında ben sürüyorum kaç kilometre yaptığınızı bilmiyorum ama Yeterli olmuyor işte bölgesel hareket çalışmak lazım hazırda hoca da var ama terzi kendi söküğünü dikemiyor işte
Geçmiş olsun duruma ya çocuklar hastalanmasınvallahi gül gibi soluyorlar Sen iyileştirirsin evelallah çiçeğimi . Aynen anne hissiyat ile uyandım vallahi allahtan gece uykuları böyle küçük boyun uyanıyor gece uykusunda ağlıyor huzursuz yatıyor niye böyle oluyor anlamıyorum
Bir tur ne demek gelsin kankalari oğlumun beraber sürsünler
Aral için çok iyi olur hem atmosfer değişir hem sosyalleşir sen de Civanda daha rahat daha kaliteli zaman geçirebilirsin bence değerlendir derim kuzum
biz de de diş var ama nasil sinir yapti cocuga. çığlık la uyaniyor ve surekli bagris aglama moduBu dişler perişan etti kuzuları ne zaman tam anlamıyla bitecek rahatlayacaklar da bu sıkıntılar gidecek bilemiyorum Allah’tan emiyor çok şükür şifa olsun her bir zerresi
Allah kavuştursun kuzum anlamazlar mı anlıyorlar da biliyorlarda her şeyi biliyorlar
Şükür atanın da bu zamana kadar ciddi bir rahatsızlığı olmadı ama eylülde kreşe başlatmayı düşünüyorum eve bakıcı eşimde girip çıktığı için çok olmayacak gibi görünüyor komşulardan bakmak isteyen var ama onlarda çocuklar daha çok zarar verebilirler ve çok da fazla öğretecekleri bir şey yokmuş gibi geliyor artık yarım gün babası bakar yarım gün kreşe gider diye düşünüyorum inşallah orda da sağlıkla huzurla bakılır keşke üç yaşına kadar kesintisiz kendimiz bakabilseydik
bencede. arelimin çok şeye ilgisi varken mısır döngüye düştük ve benim yetişememem onu kotu etkiliyorBence çok iyi fikir baya faydasını görürsün çocuk çocuktan büyükten aldığı şeylerden daha fazla şey alıyor
tamam demeyelim baharim. gercekten yeni birsey çıkıveriyor. insallah cabuk atlatir bunudaDoktor dis dedi bakalım çabuk geçse bari. Gece çok kalkıyor memeye doğru düzgün uykusu yok. Umutunda uykusu bozuldu kızın sesinden. Kızı yanıma alsam umutta geliyor,almasam sesiyle uyandırıyor. Ne zaman tamam artık rahatladım desem ertesi gün bozuluyor
oyyy gelinimmm nazara gelmiştir kesin geçmiş olsun canjmÇok şükür ben de uyuttum Sena yı . Nasıl bir gündü Parkta bir posta düştü burnu kanadı. Beni de kan tutuyor , bayılıyordum nerdeyse eve geldik , dikkat edeyim ağlamasın diyorum , ağlayınca kusuyor da . Bir sakarlık bir sakarlık . Kaç kere düştü üstüne . Her düşmede ağla ağla içi çıktı . Şükür uyudu ben de daha yeni kendime geliyorum .
dişil mi o ne ki bana da yolla ama yok ya yollama 3. felan olur.1 Haziran dan sonra gideceğim , biraz da dişil enerji yüklenmem lazım dansın da etkisi olur
Ben de çok korkuyordum , babada düşmüş nasıl düştüğünü bile görmemiş Kendinden büyük çocuklar tekerleklere girip çıkıyorlar kendi de onu yapmak istemiş sanırım düşmüş . Zarar görmemiştir herhalde burnu ne yapacağımı bilemedim benGeçmiş olsun sena kuzusuna en korktuğum şey sokakta dışarda düşmesi bi de koşuyorlar artık. Eninde sonunda olacak ama inşallah hafif düzeyde olur.
Bizim arkadaşlar bunun için eğitim bile almayı düşünüyorlar ne diyorsun sen online eğitimleri varmış . Hiç duymamıştım neyse dans da yükseltiyormuş belki az da olsa etkisi olurdişil mi o ne ki bana da yolla ama yok ya yollama 3. felan olur.
bende duymadım valla.hic. zaten bu ara ne duyabiliriz ki biz ya bu bebelerleBen de çok korkuyordum , babada düşmüş nasıl düştüğünü bile görmemiş Kendinden büyük çocuklar tekerleklere girip çıkıyorlar kendi de onu yapmak istemiş sanırım düşmüş . Zarar görmemiştir herhalde burnu ne yapacağımı bilemedim ben
Bizim arkadaşlar bunun için eğitim bile almayı düşünüyorlar ne diyorsun sen online eğitimleri varmış . Hiç duymamıştım neyse dans da yükseltiyormuş belki az da olsa etkisi olur
Sağol canım size de geçmiş olsun , Allah korumuş . Büyük en azından derdini anlatıyor da çocuklara bir şey olmasın .anne baba ya da olmasın tabi .gecmis olsun canim ya
Maşallah diyelim Arel'imize o zaman. Bak baya öğrenmiş. Ben zaten Arel'den emindim hazır olduğunu biliyordum, senin hazır olmanı bekledi benim akıllı kuzum.baharım bugün bir fire verdik onun dışında herşey olması gerektiği gibi oldu. valla rahatladım biraz. bezi gece takmaya devam ediyorum. tam emin olana kadar. gündüz herşey normallesince bırakırım. zaten o da kuru bez veriyor. arelim ya saf kuzum bez olsa da anne çiş diye geldi sabah
nasıl anlamaz anlarlar. baba aski bir başka oluyor. tez kavusmalar canim
ilan gelmedi aklıma. hep tanıdık olsa diye düşündüm sanirim. neyse kısmet. aşı umarım gelir canim . diger turlu zor. aclik oyunlari gibi
inşallah komşum. cuma deneme amaçlı gidecez. inan sever
biz de de diş var ama nasil sinir yapti cocuga. çığlık la uyaniyor ve surekli bagris aglama modu
bencede. arelimin çok şeye ilgisi varken mısır döngüye düştük ve benim yetişememem onu kotu etkiliyor
tamam demeyelim baharim. gercekten yeni birsey çıkıveriyor. insallah cabuk atlatir bunuda
oyyy gelinimmm nazara gelmiştir kesin geçmiş olsun canjm
dişil mi o ne ki bana da yolla ama yok ya yollama 3. felan olur.
falıma baktı geçen biri 3 çocuk düşünüyorsun kızın olacak ne planlisin dedi civan bile sürpriz yumurta nerde bende plan
Geçmiş olsun kuzuma. ağlayınca kusmasida kötü. Öyle bir donemdelerki çok fazla ağlıyorlar. Allah yardımcınız olsun.Çok şükür ben de uyuttum Sena yı . Nasıl bir gündü Parkta bir posta düştü burnu kanadı. Beni de kan tutuyor , bayılıyordum nerdeyse eve geldik , dikkat edeyim ağlamasın diyorum , ağlayınca kusuyor da . Bir sakarlık bir sakarlık . Kaç kere düştü üstüne . Her düşmede ağla ağla içi çıktı . Şükür uyudu ben de daha yeni kendime geliyorum .
amin inşallah . Valla ağlamasın diye dört dönüyorum ne maymunluklar yapıyorum . Hayırlısı bakalım . Alışkanlık oldu sanırım bu unutması gerekGeçmiş olsun kuzuma. ağlayınca kusmasida kötü. Öyle bir donemdelerki çok fazla ağlıyorlar. Allah yardımcınız olsun.
Oyhh cok sukur suan yoldayz evime dönuyorum suan valla nasil rahatladim gic sorma burnu da oyle yapiyim bazen cok akiyor bazen de gecti diyorm anlayamadim bir turlu. Bol bol meyve yediriyorm iyi geliyor galibaYaaaa ayşemmm dillere de bak kuzum benim. Allahım ayırmasın anneli babalı büyüsünler
Kuzum burnuna yüzünü yıkarken elinle su çek sonra sil hafiften akar öylece. Kavgasız gürültüsüz dön bulaşma hiç birine Kadir’e şifalar dilerim
Saol kuzum . Teşekkür ederiz
Dil bağı nasıl anlaşılıyor bayağı sözcük söylüyormuş aslında
Çok yakışırlar elifimle sadakatli sevgili saygılı olmayı öğreteceğiz. İnsan olmayı. Birinci görevimiz. Dil bağı nasıl anlaşılıyor bilemedim
Ya evet tam düzeldi diyoruz yine başka dişle düzen bozuluyor Allah yardımcımız olsunDoktor dis dedi bakalım çabuk geçse bari. Gece çok kalkıyor memeye doğru düzgün uykusu yok. Umutunda uykusu bozuldu kızın sesinden. Kızı yanıma alsam umutta geliyor,almasam sesiyle uyandırıyor. Ne zaman tamam artık rahatladım desem ertesi gün bozuluyor
Ay ne kötü olmuş ya aksilik üst üste gelmiş resmenÇok şükür ben de uyuttum Sena yı . Nasıl bir gündü Parkta bir posta düştü burnu kanadı. Beni de kan tutuyor , bayılıyordum nerdeyse eve geldik , dikkat edeyim ağlamasın diyorum , ağlayınca kusuyor da . Bir sakarlık bir sakarlık . Kaç kere düştü üstüne . Her düşmede ağla ağla içi çıktı . Şükür uyudu ben de daha yeni kendime geliyorum .
Dişil enerji kısmına sesli güldüm affet1 Haziran dan sonra gideceğim , biraz da dişil enerji yüklenmem lazım dansın da etkisi olur
Ya ben komşunun çocugu ile oynuyor diye bile inanılmaz mutluyum Burak bakıcıyı kreş en iyisi valla neler öğrenecek görürsünbaharım bugün bir fire verdik onun dışında herşey olması gerektiği gibi oldu. valla rahatladım biraz. bezi gece takmaya devam ediyorum. tam emin olana kadar. gündüz herşey normallesince bırakırım. zaten o da kuru bez veriyor. arelim ya saf kuzum bez olsa da anne çiş diye geldi sabah
nasıl anlamaz anlarlar. baba aski bir başka oluyor. tez kavusmalar canim
ilan gelmedi aklıma. hep tanıdık olsa diye düşündüm sanirim. neyse kısmet. aşı umarım gelir canim . diger turlu zor. aclik oyunlari gibi
inşallah komşum. cuma deneme amaçlı gidecez. inan sever
biz de de diş var ama nasil sinir yapti cocuga. çığlık la uyaniyor ve surekli bagris aglama modu
bencede. arelimin çok şeye ilgisi varken mısır döngüye düştük ve benim yetişememem onu kotu etkiliyor
tamam demeyelim baharim. gercekten yeni birsey çıkıveriyor. insallah cabuk atlatir bunuda
oyyy gelinimmm nazara gelmiştir kesin geçmiş olsun canjm
dişil mi o ne ki bana da yolla ama yok ya yollama 3. felan olur.
falıma baktı geçen biri 3 çocuk düşünüyorsun kızın olacak ne planlisin dedi civan bile sürpriz yumurta nerde bende plan
Ah dalgınlık çok fena ya iyiki karya yanmamış eşine de geçmişler olsunSelam kizlar
Helinnnnn arelin beze alismasina cok sevindim
Umudum- gecmis olsun canim ya
N Nehir8077 oyy gecmis olsun durucum insallah hemen toparlar
Bizde dün esim yine cayi yanına koymuş tv ye dalmış ben 2 dk mutfaga girmemle oluyor Karyada caya yönelmiş yine bu seferde esim yandı cok şükür karya ya birsey olmadi. Eşiminse bacağı su topladı doktora gitti bugun pansuman vs yaptılar.
sağol canim. size de çok geçmiş olsun. şükür ki gelinime denk gelmemişSelam kizlar
Helinnnnn arelin beze alismasina cok sevindim
Umudum- gecmis olsun canim ya
N Nehir8077 oyy gecmis olsun durucum insallah hemen toparlar
Bizde dün esim yine cayi yanına koymuş tv ye dalmış ben 2 dk mutfaga girmemle oluyor Karyada caya yönelmiş yine bu seferde esim yandı cok şükür karya ya birsey olmadi. Eşiminse bacağı su topladı doktora gitti bugun pansuman vs yaptılar.
sağol canim desteğin için. valla seni de sıktım belki stresimleMaşallah diyelim Arel'imize o zaman. Bak baya öğrenmiş. Ben zaten Arel'den emindim hazır olduğunu biliyordum, senin hazır olmanı bekledi benim akıllı kuzum.
bende kuzeniyle abileriyle oynayınca mutlu oluyorum . arel cok sosyal. eminim sevecektir. yeğenim de orda ya yalnız hissetmez.Ya ben komşunun çocugu ile oynuyor diye bile inanılmaz mutluyum Burak bakıcıyı kreş en iyisi valla neler öğrenecek görürsün
Aynen öyle Ayşe Zeynebin gözünün içine bakıyor o ne yasada yapsam diye emeklemeye yürümeye hep zeynebi izleyerek başladı Zeynep el sallamayı öpücük atmayı öğretti onu öyle model alıyor kiKardeşleri olan bebeklere gelsin çok şanlılar
Eki Görüntüle 2856408
Bu da bir sonraki sayfası bizi de bilgilendir diyenler için
Eki Görüntüle 2856410
Ahhh kuzum ya geçmiş olsun Sena kuşa tam hareketli zamanları düşe kalka büyüyecekler Rabbim beterinden korusunÇok şükür ben de uyuttum Sena yı . Nasıl bir gündü Parkta bir posta düştü burnu kanadı. Beni de kan tutuyor , bayılıyordum nerdeyse eve geldik , dikkat edeyim ağlamasın diyorum , ağlayınca kusuyor da . Bir sakarlık bir sakarlık . Kaç kere düştü üstüne . Her düşmede ağla ağla içi çıktı . Şükür uyudu ben de daha yeni kendime geliyorum .