2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bir sorum daha olacak doktor çok ilgisiz olunca bugün başka hastanede başka doktora gitsemmi dedim ama cihazlar arası ölçüm farkı çok mudur? Bi önceki ölçüme göre farklı çıkar mı
Çok endişeli ve tedirginsin bence git başka doktora da içinde biraz ferahlasın

Ben 7 senedir bekliyorum canım. Doktor hamile olduğuma zorlukla ikna edebildi.
Yarın kese için gideceğim doktora inş görebilirim ben de. Vitamin ve düşük önleyici progestan kullanıyorum.
Maşallah canım yarın mutlaka yaz o zaman bende vitamin progestan ve coraspin kullaniyorum doktor onlem olsun diye verdi

Merhaba hepinize benim dün geceden beri belimde hafif hafif bir ağrı var çok korkuyorum kanama lekelenme vs yok çok şükür. Cuma günü ilk doktor kontrolüm. Daha önce iki kez düşük yaptım haliyle en ufak bişey beni endişelendiriyor. Kızlar sizde de oluyor mu bel ağrısı Ara ara kesiliyor gibi sonra tekrar başlıyo

Beklenen günde adet olmuştum ama çamur gibi tuhaftı ve 8 gün sürdü. Adet oldum sandım ama 8 gün sürünce şüphelendim test yaptım çizgi çıktı kan verdim hemen. 2 gün sonra düşmeye başladı sonraki 2 günde düştü bhcg dr kimyasal dedi ama ben çok fenaydım kasığım böyle bıçak saplanmışta eşeleniyor gibiydi. Sonra tekrar kan verdim yükselmişti 2 gün daha bekledik 734ten 735 e yükselmişti dr kesin dış gebelik dedi. Ertesi gün müdahale edildi. Kendini boşuna korkutma bhcg değerlerini öğrendikçe yaz bize inşaallah sorunsuz bir şekilde sonuna gelirsiniz sağ salim kucağına alırsın banada dua et

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah.. Allah gönlündeki en hayırlsııyla versin inşallah. Teşekkür ediyorum desteklerin için. Benim için çok önemliydi.
İnşallahh tüm bekleyen anneler bebeklerini hayırlsııyla kucağına alır

Sağol canım o geçti gitti ama oğlumu kaybettim kaç aydır unutamadım.
Allah kimseyi evlat hasretiyle acısıyla imtihan etmesin çok zor çünkü

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm gerçekten.
Ne denir ki...
İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Amiinnn.. Unutulur muu tabi allah yardımcın olsun canımm onun yeri cennetmiş demekki. Rabbim ikinciyi nasip etmiş anladığım kadarıyla. Ona güzel sağlıklı yaşlar nasip etsin inşallah..
Bu arada ben de doktordan geldim. Sonuçlarım çıkmamıştı sen netten bak 2500 ile 6000 arasındaysa normal dedi. 6000 i geçmesin diye vurguladı özellikle. Tam eve dönüyorduk nete düştü bi baktım 6.168 olmuş hemen geri döndük. Alttan bakayım dedi ben de yok bi normal bakın dedim. Çünkü buralara yazmışlar 6000 üstünde gördük keseyi diye ultrasonla baktı gördü çok şükür keseyi. Daha ben demesem alttan bakacak. Bu doktorları anlamak mümkün değil sabahtan beri ağlatıyor beni.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Alttan bakınca ne oluyor ki bir sürü insan alttan baktırıyor doktorlar da hiçbir zararı yok diyor düşük tehlikesi yoksa alttan bakmasında bir beis yok diye biliyorum.

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm gerçekten.
Ne denir ki...
İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Amin amin inşaallah nerde isteyen bekleyen varsa Allah hepimize nasip etsin inşaallah hayırlı sağlıklı evlatlar

Hayırlı olsun bak demiştik işte.
Ben 2 hamilelik geçirdim biri dış gebelikti biride erken doğdu kaybettik. Yok yani yaşayan evlendikten 3.5yıl sonra hamile kaldım.geçen yıl 23 nisanda öğrendim 4 mayısta kürtaj oldum. 3 ay korunduk 5 eylülde hamile olduğumu öğrendim. 21 haftalıkken aralıkta kaybettim işte. Bu yıl mayısta doğacaktı bir sürü hayal kurdum plan yaptım nasip olmadı.
Evleneli 54 ay oldu ilk günden biri istiyoruz daha nasip olmadı.

Mümkün olduğunca yaptırmayın da diyorlar ama daha başları olduğu için ne olur ne olmaz.
Yok canım ya alttan bakınca daha net sonuçlar. Benim rahimağzı yetmezliğim var yani varmış oğlumu ondan kaybettim.
Hamile kalırsam rahimağzına dikiş atacak dr dikişleri kontrol etmek için alttan bakıcak mesela. Zararı yok öncede bakıyordu alttan.

Merhaba kızlar benim sat 5 temmuz kalp keseyi ne zaman görürüz kalp atışını ne zaman duyarız acaba

Ahh çok dua edeceğim sizin için. Rabbim en kısa zamanda en hayırlı şekilde bir evlat nasip etsin inşallah.. Zorlu bir süreç geçirmişsin ama eminim mükafatı güzel olacaktır. Sen sakın umudunu kaybetme Rabbimin vardır mutlaka güzel bir planı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…