Dur sana şimdi yüzünü güldürecek hikayemi anlatayim. O ugursuz amelyatimdan 5 ay sonra yine karnimda aciyla kivrilirken derste oturamadim. Hocam eşimi aradi ve beni hastaneye göturduler. Muayine testler falan bende 2 hafta sonuc bekledim. Ve sonuc hüsran ağir mikropum varmis. Tedavi yazdi doktorum. Ben de sordum adet olmazsam nolacak diye doktor adetsokucu verecem dedi. Gitdim. Içim rahat etmedi geri döndüm doktor ya hamileysem dedim hamile degilsin sonuclar negatif. Tedaviye basla dedi. Içime sinmedi. Ilaclari aldim geldim ama kullanmam dedim. 1 hafta da gecti eşim de kullan diyor ben de inat etdim. Saglik ocagina gitdim son umut. Idrar tahlilim pozitiff
yok olamaz dedim ben 2 hafta once baktirdim kanda muayenede cikmadi dedim. Kandan bakalim dediler ve sonuc pozitiff. Hemen doktorumu aradim yarin gel hastanede kan ver dedi. Verdim pozitif
doktor şokta. Muayine etdi kese var. Inanmadi. 1 haftaya yine gel dedi ve al sana bebek
adam nasil zipladi yerinden iyi ki,tedaviyi uygulamamişsin dedi. Işte içgüdüsel bu
sana da guzel süprizler dilerim inşAllah. Biliyorum uzun oldu ama morel olsun istedim