2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar benim psikolojim hiç iyi değil ya resmen oturup karaları bağlıyorum ağlama geliyo 😭 hiçbişeye yetişemiyorum gibi hissediyorum 😭 ev işleri gözümde büyüyo 😭 yemek yapmak gözümde büyüyo 😭 bulantı olduğu zaman berbat oluyorum 😓 geçecekmi bu psikolojim
Bende bişey yapmıyorum normalde fır dönerdim.bebişi düşünmekten enerhim kalmıyor rabbim saglıcakla kucagımıza aldırsın.sizin hersey daha zor küçük çocugun var.bebişin kalp atışını gidio dinleyelin o size enerji olcak.inş bu sefer gidince kaydetcem bende.eve doppler alanlar varmış ya bende düşünüyorum

kızlar merhaba ben pek giremiyorum inşallah iyisinizdir :KK68: testlerden açılmış muhabbet ben ilkinde 2li test yaptırdım doktor yazmıştı yapılsın madem dedim :KK48: ikincide hiç bir test yaptırmadım. şimdi bu üçüncü doktora bile gitmedim uzunca bir süre de gitmeyi düşünmüyorum :KK69: çok fazla ultrasona karşıyım.Bakalım hakkımızda hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :anneadayı::emir_bebek:

katılıyorum :KK48:

Ben de ilkinde hepsini yaptirmistim hatta şeker yüklemesi bile oldu ölüyordum resmen ikinci de hiçbirini yaptırmadım bu üçüncüde de düşünmüyorum doktora da ayda bir gideceğim

Öyle Rabbim bunu da yazmış bana 🙏 yapabileceğim bir şey yok maalesef.. en azından hamile kalabildiğimi gördüm diyerek kendimi teselli ediyorum 😢 ben seni dinledim doktora gittim vajinal muayene 'ye bile tamam dedim sen bir şey olmaz diyince.. ama nasibimiz değilmiş demek ki.. Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim için de hayırlı bir zaman yazmış olmasını dilemekten başka da çarem yok maalesef 😢
Çok geçmiş olsun arkadaşım.uzulme diyemem zordur senin icin elbette.rabbim tekrar sağlıklı bir bebek nasip etsin inşaallah en kısa sürede.bundada vardır bir hayır emin ol.tekrardan çok geçmiş olsun

Kızlar benim psikolojim hiç iyi değil ya resmen oturup karaları bağlıyorum ağlama geliyo 😭 hiçbişeye yetişemiyorum gibi hissediyorum 😭 ev işleri gözümde büyüyo 😭 yemek yapmak gözümde büyüyo 😭 bulantı olduğu zaman berbat oluyorum 😓 geçecekmi bu psikolojim
Insanin psikolojisi berbat oluyor bende hep sarhos gibiyim icimden hirbirsey yapmak gelmiyor zaten o enerjide yok bende herseye aliniyorum sinirli ve gerginim eşime aliniyorum devamli sanki istedigim ilgiyi gostermiuormus gibi geliyor devamli laf soluyorum tuhaf oldum 😕

Hayirlısi kuzum. Sana ilk gebeliyimi anlatayim. Biraz uzun ama sabrla oku. Her konu zamanina çeker derler. Demek evlendikten 2 ay sonra hamile kaldim. Her gun aci her gun dayanilmaz iztirab. Doktora gitdiyimde de biseyin yok 9 ay sonra kucağina verecem dedi. Neyse eylul 2 si yine agri icinde doktora gitdim. Kalbinin sesini dinletdi ve bak kut kut atiyor işte ne istiyon daha dedi. Ama bu kadar aci nedendir ki,dedim. Olur dedi. Ben itiraz etdim ve tip hastanesine gitmek istedigimi soyledim. Doktor kaynanama ne dese iyi bunu acil yetistirin. Biz aksam vakti hastaneye yetistik. 5 hekim bakti profösor dahil bisey anlamadilar. Sonda tüp bebek doktoru geldi ve bakti. Beben tam tuple rahim arasinda sinir üstunde tutunmuş ve bu sebepten aci veriyordu. Bu tipta kornual gebelik olarak geçiyordu ve bin kişide 1 ihtimal olacak bişeydi. Hemen ameliyat dedi doktor. Sabah amelyata gitdim. Ağliyordum. Ve herkes teselli ediyor daha yeni evlendin falan yine olur diye. Ama ben buna değil de doktorun rahmi alma ihtimalinin olduğunu soylemesine ağliyordum. Neyse Allaha penah girdim amelyata. 1 gun sonra uyandim narkozdan. Uyaninca bana ne dediler biliyormusun. Gözun aydin bebegin kalbi durdu. Ki,bu çok önemliydi bizim için. Yoksa riskli açik amelyat olacaktim. Şimdi demek istediğim şu ki,o gozun aydin kalbi durdu kelimesini duymak kadar zor bisey olabilirmi bir anne için? Ama Allah her acinin sabrini veriyor. Sen de şükr et ki,Rabbim seni acini buyutmeden hafifletsin. Guzel haberlerle gel inşAllah 😘
Şu an ağlayarak okudum, vardır Rabbimin bir bildiği ondan gelen her şeye eyvallah diyorum zaten. 🤲🏻 Tuvalete çıkmak istemiyorum inanki içim kaçıyor 😢 sevincimiz kursağımızda kaldı .. Allah'ım nasip ederse yeniden güneş doğar bizim evimize her şeyi ona bıraktım isyan etmiyorum neden ben demiyorum.. Allah sevdiği kulunu sınarmış diyorum. Çok şükür halimize biz eşimle de çok mutluyuz bir bebeğimiz olsun kalabalık olalım istedik, olmadı.
Nasip değilmiş ..

Çok geçmiş olsun arkadaşım.uzulme diyemem zordur senin icin elbette.rabbim tekrar sağlıklı bir bebek nasip etsin inşaallah en kısa sürede.bundada vardır bir hayır emin ol.tekrardan çok geçmiş olsun
Bende cok uzuldum, insallah tez zamanda hamile kalirsin bu gunlern geride kalir🤲

Şu an ağlayarak okudum, vardır Rabbimin bir bildiği ondan gelen her şeye eyvallah diyorum zaten. 🤲🏻 Tuvalete çıkmak istemiyorum inanki içim kaçıyor 😢 sevincimiz kursağımızda kaldı .. Allah'ım nasip ederse yeniden güneş doğar bizim evimize her şeyi ona bıraktım isyan etmiyorum neden ben demiyorum.. Allah sevdiği kulunu sınarmış diyorum. Çok şükür halimize biz eşimle de çok mutluyuz bir bebeğimiz olsun kalabalık olalım istedik, olmadı.
Nasip değilmiş ..
Ne güzel isyan etmemen cok güzel. Ben umudumu hicbirzaman uzmedim Rabbimden. Veren de O alan da O. Hep bu içimi ferhlatdı. InsAllah cok yakinda size de bu mutluluğu tatdiracak yeter ki,sen her daim şükr et kuzum 😘

Şu an ağlayarak okudum
Dur sana şimdi yüzünü güldürecek hikayemi anlatayim. O ugursuz amelyatimdan 5 ay sonra yine karnimda aciyla kivrilirken derste oturamadim. Hocam eşimi aradi ve beni hastaneye göturduler. Muayine testler falan bende 2 hafta sonuc bekledim. Ve sonuc hüsran ağir mikropum varmis. Tedavi yazdi doktorum. Ben de sordum adet olmazsam nolacak diye doktor adetsokucu verecem dedi. Gitdim. Içim rahat etmedi geri döndüm doktor ya hamileysem dedim hamile degilsin sonuclar negatif. Tedaviye basla dedi. Içime sinmedi. Ilaclari aldim geldim ama kullanmam dedim. 1 hafta da gecti eşim de kullan diyor ben de inat etdim. Saglik ocagina gitdim son umut. Idrar tahlilim pozitiff 😊 yok olamaz dedim ben 2 hafta once baktirdim kanda muayenede cikmadi dedim. Kandan bakalim dediler ve sonuc pozitiff. Hemen doktorumu aradim yarin gel hastanede kan ver dedi. Verdim pozitif 😊 doktor şokta. Muayine etdi kese var. Inanmadi. 1 haftaya yine gel dedi ve al sana bebek 😊 adam nasil zipladi yerinden iyi ki,tedaviyi uygulamamişsin dedi. Işte içgüdüsel bu 😊 sana da guzel süprizler dilerim inşAllah. Biliyorum uzun oldu ama morel olsun istedim 😘

Dur sana şimdi yüzünü güldürecek hikayemi anlatayim. O ugursuz amelyatimdan 5 ay sonra yine karnimda aciyla kivrilirken derste oturamadim. Hocam eşimi aradi ve beni hastaneye göturduler. Muayine testler falan bende 2 hafta sonuc bekledim. Ve sonuc hüsran ağir mikropum varmis. Tedavi yazdi doktorum. Ben de sordum adet olmazsam nolacak diye doktor adetsokucu verecem dedi. Gitdim. Içim rahat etmedi geri döndüm doktor ya hamileysem dedim hamile degilsin sonuclar negatif. Tedaviye basla dedi. Içime sinmedi. Ilaclari aldim geldim ama kullanmam dedim. 1 hafta da gecti eşim de kullan diyor ben de inat etdim. Saglik ocagina gitdim son umut. Idrar tahlilim pozitiff 😊 yok olamaz dedim ben 2 hafta once baktirdim kanda muayenede cikmadi dedim. Kandan bakalim dediler ve sonuc pozitiff. Hemen doktorumu aradim yarin gel hastanede kan ver dedi. Verdim pozitif 😊 doktor şokta. Muayine etdi kese var. Inanmadi. 1 haftaya yine gel dedi ve al sana bebek 😊 adam nasil zipladi yerinden iyi ki,tedaviyi uygulamamişsin dedi. Işte içgüdüsel bu 😊 sana da guzel süprizler dilerim inşAllah. Biliyorum uzun oldu ama morel olsun istedim 😘
Yaa yerim 🤗 gerçekten çok teşekkür ederim gülümsettin şimdi de.. 🤗 rabbim her zorluğun ardından bir kolaylık verir içim rahat şimdilik bu süreci atlatmayı bekliyorum. Yeniden olumlu haberler alırsam koşa koşa size söyleyeceğim ❤️

Kuzu noldu ya belki düzelir anlık bir sıçrayış yapar bi anlık böyle olmuştur doktor baktı mi birşey dedi mi

Kanamam var parçalar düşürüyorum, doktor düşük olabilir kanaman çok var dedi.. betam aynı laboratuvar da kan tahlili vermeme rağmen yeterli artmamış.. progestan bile durdurmadı kanamayı şelale gibiyim şu an çok afedersin 🤦🏻‍♀️ Hayırlısı böyleymiş ne diyebilirim ki.

Lekelenmem devam ediyor demiştim doktorla görüştük plesanta aşağıda olabilir belki geldiğinde kontrol ederiz dedi. Tekrar sordum hocam pazartesi yoktu böyle birşey diye 24. Haftada tanısı konuyor ilk aylarda fizyolojik durum dedi. Ne anlamalıyım bundan ?? Endişe mi edicem yoksa etmicem mi?

Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için az önce parça düştü çişimi yaparken zaten ped de parça düşmüştü.
Size hayırlı gebelikler diliyorum nasip değilmiş 🙏 buna da şükür 🙏
Kıyamam, en uygun, en kısa zamanda , sağlıkla , gönlünüzce olsun inşallah bebek dileğiniz 🙏 çok geçmiş olsun...

Kanamam var parçalar düşürüyorum, doktor düşük olabilir kanaman çok var dedi.. betam aynı laboratuvar da kan tahlili vermeme rağmen yeterli artmamış.. progestan bile durdurmadı kanamayı şelale gibiyim şu an çok afedersin 🤦🏻‍♀️ Hayırlısı böyleymiş ne diyebilirim ki.
Ya benim bir tanıdık çok fazla kanamam oldu şükür sağlıklı doğdu demişti ama Rabbim önce sana sonra hayırlısıyla bebeğine sağlık versin . Olmazsa da kabulü zor ama hamile kalabiliyorum umudu da güzel. Rabbim hayırlısı neyse onu güzel şekilde yaşatsın canım dua edelim arkadaşımıza güzel anneler 🤲

X