2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için az önce parça düştü çişimi yaparken zaten ped de parça düşmüştü.
Size hayırlı gebelikler diliyorum nasip değilmiş 🙏 buna da şükür 🙏
Hayirlısi kuzum. Sana ilk gebeliyimi anlatayim. Biraz uzun ama sabrla oku. Her konu zamanina çeker derler. Demek evlendikten 2 ay sonra hamile kaldim. Her gun aci her gun dayanilmaz iztirab. Doktora gitdiyimde de biseyin yok 9 ay sonra kucağina verecem dedi. Neyse eylul 2 si yine agri icinde doktora gitdim. Kalbinin sesini dinletdi ve bak kut kut atiyor işte ne istiyon daha dedi. Ama bu kadar aci nedendir ki,dedim. Olur dedi. Ben itiraz etdim ve tip hastanesine gitmek istedigimi soyledim. Doktor kaynanama ne dese iyi bunu acil yetistirin. Biz aksam vakti hastaneye yetistik. 5 hekim bakti profösor dahil bisey anlamadilar. Sonda tüp bebek doktoru geldi ve bakti. Beben tam tuple rahim arasinda sinir üstunde tutunmuş ve bu sebepten aci veriyordu. Bu tipta kornual gebelik olarak geçiyordu ve bin kişide 1 ihtimal olacak bişeydi. Hemen ameliyat dedi doktor. Sabah amelyata gitdim. Ağliyordum. Ve herkes teselli ediyor daha yeni evlendin falan yine olur diye. Ama ben buna değil de doktorun rahmi alma ihtimalinin olduğunu soylemesine ağliyordum. Neyse Allaha penah girdim amelyata. 1 gun sonra uyandim narkozdan. Uyaninca bana ne dediler biliyormusun. Gözun aydin bebegin kalbi durdu. Ki,bu çok önemliydi bizim için. Yoksa riskli açik amelyat olacaktim. Şimdi demek istediğim şu ki,o gozun aydin kalbi durdu kelimesini duymak kadar zor bisey olabilirmi bir anne için? Ama Allah her acinin sabrini veriyor. Sen de şükr et ki,Rabbim seni acini buyutmeden hafifletsin. Guzel haberlerle gel inşAllah 😘

şuan ki tek gündemim aman leke gelecek mi, aman helaya koşayım bir ıslaklık var, ay neden buram ağrıdı gibi şeyler.

henüz 2li 10lu 20li testlere düşünme aşamasına geçemedim.

yani leke gelecek korkusundan kalp atışını duyacak mıyım stresim bile gitti. sahi ben daha onu da duymadım halbuki.

:kızgın: :kızgın: :kızgın:
Duyarsin insAllah 😊

😊😊
dramamine diye bir ilaç. içinde de sadece sekiz tane var. az olunca hepten endişe ettim. acaba etken maddesi çok olup zararlı midir diye? 😥😥
Önceki hamilelğmde çok bulantım olmuştu nerdeyse 2 ay kullandım bu ilacı. Hemen kesiyodu bulantımı. Hiçbir sorun olmadı şükür

Merhaba kizlar , doktordan ciktim simdi. Cok sukur 9+5 olmusuz. Ultrason aleti bozukmus doktorun Kalp atis sesini duymadik goruntusunu gosterdi. Mide agrilarim icin ilac vermedi. 😁 probiyotik deneyebilirsin dedi. Bol su ic dedi. Vajinal akintim vardi. Fitil gibi 1 ilaclik birsey verdi. Ikili test icin 2 hafta sonraya randevu aldik. Simdilik bizden haberler boyle. He 2.8 cm olmus 😁 rabbim saglikla dogmalarini nasip etsin. 🤗

Merhaba kizlar , doktordan ciktim simdi. Cok sukur 9+5 olmusuz. Ultrason aleti bozukmus doktorun Kalp atis sesini duymadik goruntusunu gosterdi. Mide agrilarim icin ilac vermedi. 😁 probiyotik deneyebilirsin dedi. Bol su ic dedi. Vajinal akintim vardi. Fitil gibi 1 ilaclik birsey verdi. Ikili test icin 2 hafta sonraya randevu aldik. Simdilik bizden haberler boyle. He 2.8 cm olmus 😁 rabbim saglikla dogmalarini nasip etsin. 🤗
Cok sevindim masallah gozun aydin:)

Bebekmi kesemi sag ve sol olarak baza almaliyiz cunku kese cok belirgin bebek daha cizgu seklinde hangisine dikkat etmemiz lazim
Çizgiye dikkat etceksin canım kesenin sağında ise kız,solunda ise erkek tabi karından bakınca ultrason kağıdın karşındayken ama alttan bakıldıysa tam tersi

Hanımlar trombofili tahlili yaptıran var mı? Daha önce bi düşüğüm olduğu için doktorum baktırdı bu değere. Pıhtılaşma ile ilgili bi tahlil. Clexane (kan sulandırıcı iğne) kullanıyorum. Var mı kullanan?
Benim de daha önce bir düşüğüm olduğu için yapıldı . Oksapar kullanıyorum bende

X