2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa yerim 🤗 gerçekten çok teşekkür ederim gülümsettin şimdi de.. 🤗 rabbim her zorluğun ardından bir kolaylık verir içim rahat şimdilik bu süreci atlatmayı bekliyorum. Yeniden olumlu haberler alırsam koşa koşa size söyleyeceğim ❤️
Her zaman bekleriz 😊 Şimdilik ben de nisan adayiyım o yuzden bura yazarsan haberimiz olur senden 😊

Ya benim bir tanıdık çok fazla kanamam oldu şükür sağlıklı doğdu demişti ama Rabbim önce sana sonra hayırlısıyla bebeğine sağlık versin . Olmazsa da kabulü zor ama hamile kalabiliyorum umudu da güzel. Rabbim hayırlısı neyse onu güzel şekilde yaşatsın canım dua edelim arkadaşımıza güzel anneler 🤲
Hepinize her namazda dua ediyorum 🤗

Ii aksmlr kizlar. Ben bhcg ye en son 26 agustosta baktrmistm 404 cikmisti. Daha sonra hic baktrmdim. Simdi de en son dun yani 4 eyllde baktrdim 13.433 cikmis sizce ii bi artis mi yoksa cok mu. Ben en fazla 8 9 bin bekliodm. Simdiye kdar hep artti hic dusmedi. 3 eyllde ultrasnda dr kese var tam belli deil bastirinca goruyorm dedi . Sizce nasil

Kanamam var parçalar düşürüyorum, doktor düşük olabilir kanaman çok var dedi.. betam aynı laboratuvar da kan tahlili vermeme rağmen yeterli artmamış.. progestan bile durdurmadı kanamayı şelale gibiyim şu an çok afedersin 🤦🏻‍♀️ Hayırlısı böyleymiş ne diyebilirim ki.
çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

Kanamam var parçalar düşürüyorum, doktor düşük olabilir kanaman çok var dedi.. betam aynı laboratuvar da kan tahlili vermeme rağmen yeterli artmamış.. progestan bile durdurmadı kanamayı şelale gibiyim şu an çok afedersin 🤦🏻‍♀️ Hayırlısı böyleymiş ne diyebilirim ki.
Hayırlısı olsun canım üzülme nolur rabbim yine verir bak en azından hamile kalabiliyorsun 😔

Önceki hamilelğmde çok bulantım olmuştu nerdeyse 2 ay kullandım bu ilacı. Hemen kesiyodu bulantımı. Hiçbir sorun olmadı şükür
cok tesekkur ederim cevabiniz icin.prospektüsü okuduktan sonra ilaci bıraktım. bugün çok kötü oldum. bir de toplantıdaydım. eve zar zor geldim. bir de sıtma tuttu. titremekten bir hal oldum. şimdi daha iyiyim ama bacaklarım ağrıyor. galiba kendimi sıkmaktan oldu. insallah grip başlangıcı değildir. Allah yardimcimiz olsun. Rabbim sağlık kolaylık versin.

Ii aksmlr kizlar. Ben bhcg ye en son 26 agustosta baktrmistm 404 cikmisti. Daha sonra hic baktrmdim. Simdi de en son dun yani 4 eyllde baktrdim 13.433 cikmis sizce ii bi artis mi yoksa cok mu. Ben en fazla 8 9 bin bekliodm. Simdiye kdar hep artti hic dusmedi. 3 eyllde ultrasnda dr kese var tam belli deil bastirinca goruyorm dedi . Sizce nasil
Çok iyi canım🙏🙏🙏

Ah kuzumm geccek beterin beteri var bak bensabah 6 da ise gidip aksam 7de dönüyorum yeni bi hamileliğim var senin gibi zor bide ustune 1 yasinda kizim var ev isi yemeklerinide saymiyorum herşey düzelcek insallah 👏🤗
Oy işe gittiğimi düşünemiyorum :KK43: Allah yardımcın olsun inşaAllah canım

Bende bişey yapmıyorum normalde fır dönerdim.bebişi düşünmekten enerhim kalmıyor rabbim saglıcakla kucagımıza aldırsın.sizin hersey daha zor küçük çocugun var.bebişin kalp atışını gidio dinleyelin o size enerji olcak.inş bu sefer gidince kaydetcem bende.eve doppler alanlar varmış ya bende düşünüyorum
Sağlık ocağımızda var doppler orda rica etsem dinletir hemsire yarın gidicem kan için ozaman söyleyim inşaAllah iyi gelir ❤️

Insanin psikolojisi berbat oluyor bende hep sarhos gibiyim icimden hirbirsey yapmak gelmiyor zaten o enerjide yok bende herseye aliniyorum sinirli ve gerginim eşime aliniyorum devamli sanki istedigim ilgiyi gostermiuormus gibi geliyor devamli laf soluyorum tuhaf oldum 😕
Yazıyı ben yazdm sandım ☹️

Ya benim bir tanıdık çok fazla kanamam oldu şükür sağlıklı doğdu demişti ama Rabbim önce sana sonra hayırlısıyla bebeğine sağlık versin . Olmazsa da kabulü zor ama hamile kalabiliyorum umudu da güzel. Rabbim hayırlısı neyse onu güzel şekilde yaşatsın canım dua edelim arkadaşımıza güzel anneler 🤲
Ever canım , ben de umut içindeyim 🙏🙏 inşallah güzel haberler yazacak gibi geliyor.el mubdiu okuyorum bu gece de gecesi sanirim. Benim dini bilgim cok az. Bilen arkadaslar yonlendirirse béni sevinirim. El mubdiu icin. Dusukten korur diye biliyorum sadece.🙏

Kızlar rica etsem forumda bu konu baslıgına gidip, bu konuda bilgilerinizi paylaşır mısınız ? 🙏"Hamilelikte kullanılacak doğal ürünler nelerdir"

Bence biz fazla evham yapıyoruz doktorlarimiza guvenmeliyiz

Bebek kalp atışı, sağlıklı bir gebelikte 7. haftaya kadar kesin olarak duyulur. Eğer geç döllenme söz konusuysa, yani bebeğin 7. haftasında olarak değerlendirilmesine rağmen ultrasona göre daha küçük ölçülerde bir fetüs ise bir süre daha beklenir.
Fetüs 5 mm boyuna geldiğinde hala gebelikte kalp atışı duyulmadıysa sağlıklı bir fetüs olmadığına kararı verilir ve gebeliği sonlandırmak gerekir.
Söylemiş olalım, 7 hafta civarında bebeğinin kalp atış hızı dakikada 130-160 vuruş arasında olmalı.
Arkadaşlar dr kaan kocatepe bu haftalarda 80 altı olmadıkça tehlike yok diyor hafta hafta videoları var izleyin derim

Kızlara dün bende dün yazmıştım 2020 nisan annesi olucağımı inşallah aslında bir kaç sorum olacak ..
mide bulantısı 5 haftadan itibaren başladı şu iki gün azaldı gibi ama mide yanması oluyor geceleri zaten yatma yok gibi yarım saatte bir tuvalet gidiyorum :)) bunlar aslında çok güzel şeyler :KK36: :KK36: ama kafama takılan şu sıralar şey var doktorunuz sizede aynısını söledimi 1 ay sonra gel dedi ikili tarama yapılması için siz bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum .
Test size sadece ihtimal veriyor. Ama garanti birsey degil tabi. Sonuc iyi cikip kotu de gelebilir. O yuzden tamamen sizin tercihinize kalmis.

X