2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yani buyumesiyle ilgili bisey demedi kalp atislarini normalde duymamiz lazimdi belki daha kucuk ondandir falan dedi tabi bunlar benum aklima sonradan geldi kalp atisini duymamiz lazimdan sonra koptum insallah kucuk oldugundan duymamisizdir . Belirtilerin devammi diye sordu aslinda evet gogus agrim devam ediyo ama yinede korkuyorum surekli gogsumu eller oldum yarin ogrrncem gerci
Zaten 9 mm bebek görülmezki yolk sac belki gözükür bence gec döllenme senin

erken değil aslında. benim bulantılarım daha beklenen adete bir gün varken başladı. iki kızım var. eşime rekor bu fasulyede diyorum. çok nazlı olacak cooook.

Benm oğlumda hamilelğimi çok rahat geçirdim ama ilk hamileliğimde böyleydi çok zor geçmişti en son kan kusuyodm hastanelk olmuştum tam bitti rahatladm derken 12. Haftada kalbi durmuştu.
Yeter ki yaşasın da ölsem de çekerm bu bulantıları :)

ben de seminer dönemi başladı başlayalı sabah bulanti icin bir ilaç alıyorum. çok rahatladım. yani sıfırlamadı ama %70 daha iyiyim. ama bir taraftan da kötülük mu yapıyorum diyorum. ilacı doktor verdi. ama çok da tavsiye etmiyoruz dedi. yarın kullanmasam diyorum. ama okulda herkesin icnde kötü olmaktan çok korkuyorum acaba yarim mi alsam. çok kararsız kaldım çok
Öyle çok zararlı bşey olsa doktor hiç vermezdi seminer rahat geçsin dye içebilirsin bence . İyi hissediyosan içme tabi

Zaten 9 mm bebek görülmezki yolk sac belki gözükür bence gec döllenme senin
Yok degistirdim doktorumu bu gittigim yenisi de bilmiyorum embriyo var dedi sanki ay bilmiyom kafam cok karisik zaten artik elimden bisey gelmez atmiyosa kalbi 😪😭 yarin aksam belli olucak degerim artarsa

Kızlar annemle dün konuşmuştuk hamileliğimi söyleyip bana destek olmadığı için baya üzülmüştüm bugün teyzem ve kuzenim annemin yanına gitmişler annem teyzeme söylemiş şaşırdığını falan söylemiş teyzem bi güzel kızmış anneme söylenmiş ben de iyi yapmış dedim üzüldüğümü anlattım üzülme kızım ben soktaydim her şekilde allahın izniyle hallederiz dedi aglastik falan gönlümü aldı mutlu oldum

Ben de paylaşayım benim küçük melegimi 6+4 olarak görmüştü doktor vajinadan bakmıştı karından görülmemişti

Eklentiler

• 20190901_170230.jpg
    20190901_170230.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 62
Karar olarak bakma üzme kendini bence olayı yaşamadan iç güdüsel tepki bu sende fikrini söyleseydin
Bende fikrimi söyledim iyice sinirlendi benim fikrime önem vermiyor sanki bu cocuk ikimizin cocugu degil kendi bir karar vermis benim sanki söz hakkim yokmus gibi aşiri tepki verdiki bukadarini eşimden beklemezdim cok uzuldum kirildim beni bu tavri cok incitti.

Kızlar annemle dün konuşmuştuk hamileliğimi söyleyip bana destek olmadığı için baya üzülmüştüm bugün teyzem ve kuzenim annemin yanına gitmişler annem teyzeme söylemiş şaşırdığını falan söylemiş teyzem bi güzel kızmış anneme söylenmiş ben de iyi yapmış dedim üzüldüğümü anlattım üzülme kızım ben soktaydim her şekilde allahın izniyle hallederiz dedi aglastik falan gönlümü aldı mutlu oldum
Çoook sevindim ❤️

Bende fikrimi söyledim iyice sinirlendi benim fikrime önem vermiyor sanki bu cocuk ikimizin cocugu degil kendi bir karar vermis benim sanki söz hakkim yokmus gibi aşiri tepki verdiki bukadarini eşimden beklemezdim cok uzuldum kirildim beni bu tavri cok incitti.
Yaaaa şimdi vende üzüldüm bence biraz zaman geçsin konuşmayı dene ah bu erkekler bizim kadar inçe olamıyorlar maalesef :KK12:

X