2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen öyle canım her bebek her hamilelik farkli kese kiminde geç kiminde erken görülür kalp aynı şekilde. Bizden 1 hafta öncekinde görülür aman bende niye görülmedi diye 1 hafta kafayı yeriz stresle çocuğu boğuyoruz. En iyisi dua edip beklemek 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gideyim diyorum her daim sağlıklı olsunlar inşallah elimizden gelen dua edip stressizce beslenmeye dikkat ederek sürecin keyfini çıkarmak

Bende gittigimde 9+5 olucam ins hareketlendigini, elinin kolunun olustugunu gormek ne guzel olur.hayirlisiyla

Geçen kontrollerimde hiçbir şey anlamıyordum ultrasonda göremiyordum zavallı doktorumda ufacık bir noktayı görmem için çabalıyordu. Bu sefer hemen gördüm kocamandı. Çok güzel bir duygu böyle büyüdüğünü görmek. 2 hafta sonra hareketlenir de inş onları da izlerim.

Ayniymis hemen hemen
21 de 31
23 de 88
26 da 404 cikmisti ben de bi daha baktrmdim. Yarin baklm kac cikicak
İnşallah Allah'ın izninle alıcaz bebişleri kucağımıza Rabbim ol dedi oldu nasip ederse de alırız kucağımıza beta belli seviyelere geldiğinde 2 katı artmıyormuş sakın kan sonucuna göre moralini falan da bozma.. iyi haberlerini bekliyorum bende hiç kan tahlili yaptırmadım 3'üncüden sonra hakkımızda hayırlısı

Ben öyleyim işte kendi kendimi yedim kesenin içinde beyaz bişi var kendi kendime yorumluyorum artık doktorlar da kalp atışı görmeden heves ettirmek istemiyor sanırım bilmiyorum bekleyebildiğin kadar bekle bence

Erkek kadın ne farkeder doktor diil mi sonuçta hem sen suçu bize at ben bilmiyordum dersin
Aticam valla acimicam
Kiz belki arkamizdan konusuolrdir bugun bi hasta geldi bole bole diye ayy rezalet
Hadi yaaa bilmiodm.. saolsn cnm alicaz insllhh hayrlisiylaaa

Benim de aynı sağlık ocağınkinr tek baktı bizde bunları yapacaz dedi ama 12-14 haftalarda gel dedi sizin tüp bebek mi prosesten iğne kullanıyorsunuz yoksa kanaman falan mı oldu her gün mü iğne kullanıyorsun

Anlıyorum seni fikrini söylediğim icin teşekkur ederim

Anlıyorum seni sadece bunlari konusmak icin cok erken aklima bile getirmek istemezken ben eşimin bu emri vaki konusmasi beni cok uzdu rabbim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Anlıyorum seni sadece bunlari konusmak icin cok erken aklima bile getirmek istemezken ben eşimin bu emri vaki konusmasi beni cok uzdu rabbim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Bir çok doktor ikili testin gereksiz olduğunu söylüyor, çok yanıltıcı olabiliyormuş.. Allah tabii hiç kötü haberlere rast getirmesin

Hİç sormayın. Artık görüp düşünmemeye üzerinde durmamaya çalışıyorum bu tarz haberlerin.
İnsanın içi yanmaz mı?
Neler söylemek geliyor içimden ama sadece dua ediyorum Allah bu tarz insanlara evlat vermesin diye

Selaaam kızlar ben de 2020 Nisan annesi olacağım inşallah ❣❣❣

Aramıza hoş geldiniz :)

Alttan neden baktırmıyorsun canım?
Kese silikte olsa goruluyor ya goruntu kalitesi kötü yada idarar cok sıkışık degilsin ben dun kalp atisini duymak icin gittim doktor benim gazimdan keseyi bulamadi dusun yani zor bana diyoki nekadar gazin var göruntu alamiyorum sonra ugrasti epey bastirdi oyle buldu kalp atisini duyduk şükür bu yuzden hemen moralini bozma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…