Aynen öyle canım her bebek her hamilelik farkli kese kiminde geç kiminde erken görülür kalp aynı şekilde. Bizden 1 hafta öncekinde görülür aman bende niye görülmedi diye 1 hafta kafayı yeriz stresle çocuğu boğuyoruz. En iyisi dua edip beklemek 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gideyim diyorum her daim sağlıklı olsunlar inşallah elimizden gelen dua edip stressizce beslenmeye dikkat ederek sürecin keyfini çıkarmakAnnem dediki biz regl gecikince hamileyim der 3. Ay sonra hastaneye giderdik siz hem erken öğrenip hem de hep negatif şeyler düşünüyorsunuz. Bizde böyle beta hcgler ultrasonlar da yoktu diyor aslında çok erken gidip stres yaratıyoruz kendimize gerçekten
Bende gittigimde 9+5 olucam inshareketlendigini, elinin kolunun olustugunu gormek ne guzel olur.hayirlisiyla
Erkek kadın ne farkeder doktor diil mi sonuçta hem sen suçu bize at ben bilmiyordum dersinKarsidakinin erkk oldgunu unutrsam solerimkizlr bana cisini tut ole baktr dediler derim artk
İnşallah Allah'ın izninle alıcaz bebişleri kucağımızaAyniymis hemen hemen
21 de 31
23 de 88
26 da 404 cikmisti ben de bi daha baktrmdim. Yarin baklm kac cikicak
Aynen öyle canım her bebek her hamilelik farkli kese kiminde geç kiminde erken görülür kalp aynı şekilde. Bizden 1 hafta öncekinde görülür aman bende niye görülmedi diye 1 hafta kafayı yeriz stresle çocuğu boğuyoruz. En iyisi dua edip beklemek 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gideyim diyorum her daim sağlıklı olsunlar inşallah elimizden gelen dua edip stressizce beslenmeye dikkat ederek sürecin keyfini çıkarmak
Persembe gunuSiz ne zaman gideceksiniz:)
Aticam valla acimicamErkek kadın ne farkeder doktor diil mi sonuçta hem sen suçu bize at ben bilmiyordum dersin
Hadi yaaa bilmiodm.. saolsn cnm alicaz insllhh hayrlisiylaaaİnşallah Allah'ın izninle alıcaz bebişleri kucağımızaRabbim ol dedi oldu nasip ederse de alırız kucağımıza beta belli seviyelere geldiğinde 2 katı artmıyormuş sakın kan sonucuna göre moralini falan da bozma.. iyi haberlerini bekliyorum bende hiç kan tahlili yaptırmadım 3'üncüden sonra hakkımızda hayırlısı ❤
Benim de aynı sağlık ocağınkinr tek baktı bizde bunları yapacaz dedi ama 12-14 haftalarda gel dedi sizin tüp bebek mi prosesten iğne kullanıyorsunuz yoksa kanaman falan mı oldu her gün mü iğne kullanıyorsunBenim bugün kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunca baya da büyümüş minnoş 2.5 cm olmuş bile. Kolu bacağı da çıkmış.Doktor her şey yolunda dedi ama Progestan iğneye her ihtimale karşı devam edecekmişim. İki hafta sonra bir sonraki randevum fakat benden herhangi bir tahlil istemedi. Sadece sağlık ocağına kayıt için gittiğimde yaptıkları tahlillere baktı her şey yolunda dedi. Tahlil yaptıran arkadaşlar kendiniz mi yaptırdınız yoksa doktor mu istedi? Sanırım benim doktor 12. haftayı bekliyor detaylı kontrolleri on ikinci haftada yaparız dedi.
Yaaaa cok az kalmisss benimde haftaya cuma veya cumartesi.. Gecen cumartesi gitmistik simdi de gunler gecmiyorPersembe gunu
beni de ekleler misiniz :) sat 24 temmuz tahmini doğum 29.04.2020 3. gebelik :_*Canım yaş kaç tahmini doğum tarihi
Hayırlı olsun canım yaşını da söyler misinbeni de ekleler misiniz :) sat 24 temmuz tahmini doğum 29.04.2020 3. gebelik :_*
Anlıyorum seni fikrini söylediğim icin teşekkur ederimCanım ben ikili testi yaptırmayı bile düşünmüyorum mesela çünkü çıksa da çıkmasa da doğuracağım Allahın izniyle ve o testler yüzde yüz doğruyu yansıtmıyor. Çocukta engel olacak deyip de sağlam doğan çok var ya da tam tersi.. Neden gebeliğimde boşuna stres yapayım ki.. Ama sen farklı düşünüyor olabilirsin tabi.. Yine de eşin de kendi fikrini söylemiş, şok olma o kadar
yaş 31Hayırlı olsun canım yaşını da söyler misin
Anlıyorum seni sadece bunlari konusmak icin cok erken aklima bile getirmek istemezken ben eşimin bu emri vaki konusmasi beni cok uzdu rabbim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsinBence daha şimdiden böyle bir konu için kendinizi de eşinizi de strese sokmayın. Eşiniz öyle düşünmüş demek ki ne gelirse Allah'tan diyor tabi biz anneler geleceklerini de düşünüyoruz. Allah korusun kötü bir durum olursa bunları o zaman konuşur birlikte karara varırsınız. Benim eşimde aynı şeyi söyledi bende ikili tarama yaptırmama kararı aldım. Sadece ultrason ile baktıracağım aksi bir durum olursa öğrenmek istemiyorum zaten bu testlerin hiçbiri kesin olmuyor.
Bir çok doktor ikili testin gereksiz olduğunu söylüyor, çok yanıltıcı olabiliyormuş.. Allah tabii hiç kötü haberlere rast getirmesinAnlıyorum seni sadece bunlari konusmak icin cok erken aklima bile getirmek istemezken ben eşimin bu emri vaki konusmasi beni cok uzdu rabbim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Umudunuzu yitirmeyin bence hersey yoluna girecek Allahin izniyleStressiz dua canım umutlagüzel şeyler olacak inan bebeğini sağlıcakla kucağina alacaksın inşallah bunları dusun
Ben şu anda çok kötü hissediyorum. Bu haberlerdeki ki yeni gördüm, küçük çocuk beni darmadağın etti. Allah nerede böyle niyette insanlar varsa şu anda taş kesilsinler inşallah. Akıl hastası veya madde kullanıcıları belli ki. Çocuk verilir mi ellerine. İçim çok acıyor.
Selaaam kızlar ben de 2020 Nisan annesi olacağım inşallah❣❣❣
AminBir çok doktor ikili testin gereksiz olduğunu söylüyor, çok yanıltıcı olabiliyormuş.. Allah tabii hiç kötü haberlere rast getirmesin
Kese silikte olsa goruluyor ya goruntu kalitesi kötü yada idarar cok sıkışık degilsin ben dun kalp atisini duymak icin gittim doktor benim gazimdan keseyi bulamadi dusun yani zor bana diyoki nekadar gazin var göruntu alamiyorum sonra ugrasti epey bastirdi oyle buldu kalp atisini duyduk şükür bu yuzden hemen moralini bozma..Alttan neden baktırmıyorsun canım?