Gelir canım belde ağrır kasıkta batar göğüste şişer karın gaz dolar mide bulanır baş döner baş ağrır ödem olur bilekler karpal tünel olur çatlaklar baslar lekeler olur ayaklar büyür yüzük takilmaz olur sac dökülür tekme atar canin yanar mantar olursun sonra müthiş bir çatı kemiği ağrısı olur eşine oranı ovalamasini istersin ağrısındanBel ağrısı olan var mı kızlar ? Hafif ama iğne batması gibi aralıklarla bel ağrısı geliyor geçiyor
Gelir canım belde ağrır kasıkta batar göğüste şişer karın gaz dolar mide bulanır baş döner baş ağrır ödem olur bilekler karpal tünel olur çatlaklar baslar lekeler olur ayaklar büyür yüzük takilmaz olur sac dökülür tekme atar canin yanar mantar olursun sonra müthiş bir çatı kemiği ağrısı olur eşine oranı ovalamasini istersin ağrısındansıcak basar soğuk basar neler neler hepsi anneliğe dahil hepsi normal hiiiç endise etmeyin dinlenin vitaminlerinizi alin . Annelik sabir işi ama seve seve bir sabir her hali sorumluluk her hali aşk onlar sağlıklı biz sağlıklı olalım inşallah.
Canim stres hamileligin en buyuk düşmanı . Sorun ne bilmiyorum ama bosvermis davran bencil ol kendini ve çocuğunu düşün. He de gitsin umursama . Umarım düzelir probleminiz.Hamileliğini üzüntü ve stresle geçiren var mı benim gibi? Eşimle boşanma noktasına geldim evi terk ettim vs şu an yanımda ama hala sorunları halledebilmiş değilim haftalardır çok stresliyim ve ağlıyorum bebeğime bir şey olur mu
Üzülme canım bak burda uzun süre lekeleri kanamayı yasayan arkadaşlar var şükür iyi bebekleri . Seninde öyledir. Yarın yine git doktora icin rahat etsin bize de haber et.Benim 2 gündür kahverengi lekelenmemde vardı cuma günü başladı başladığı gibide acile gittik bebek iyi durumdaydı ama şimdi belimde ağrıyor ay bebek iyi mi diye ağlıyorum 2 gündür. Yarın sabah gidecektim rapor için inşallah bebeğim iyidir.
Üzülme canım bak burda uzun süre lekeleri kanamayı yasayan arkadaşlar var şükür iyi bebekleri . Seninde öyledir. Yarın yine git doktora icin rahat etsin bize de haber et.
Buna şöyle bir cevap okudum geçen günlerde çok mantıklı buldum , özetle şunu anlatıyordu, belki biraz olsun rahatlık verir; "biz ya da sevdiklerimiz travmaya , üzüntüye, strese maruz kalabiliriz yaşam içinde. Önemli olan bunu nasıl absorbe edebildiğimiz, tedavi edebildiğimiz, doğru bir şekilde sarılan yaralar iyileşir" Önerim, içinize dönün bu mucizevi süreçte. Kimseyi duymayin. Aglasaniz bile toparlanıp daha karninizdayken biraz daha ilerde sizi duymaya başlayınca konuşun rahatlatin bebeğinizi ve kendinizi. İnanılmaz bir bağ oluşuyor. İsmi belli olunca ismiyle hitap edin. Tuhaf gelirse yalnızken yapin. Gücü ve güveni daha oralarda hissediyorlar. Ben öyle yaparak kendimi ve oğlumu sağlıkla bugünlere getirdim. 2. Bebek bile gelecek inşallah.Hamileliğini üzüntü ve stresle geçiren var mı benim gibi? Eşimle boşanma noktasına geldim evi terk ettim vs şu an yanımda ama hala sorunları halledebilmiş değilim haftalardır çok stresliyim ve ağlıyorum bebeğime bir şey olur mu
Bencede gidin umarim hersey yolundadir sizde önleminizi almis olursunuz bizide bilgilendirirsiniz.Doktoruma mesaj attım yarın gelin bakalım dedi. Sabahtan gitmeyi düşünüyorum.
Ne güzel çok şanslısın ben de öğretmenim 3. Sürpriz oldu ama bnm yanımda kimsem yok annemin evi üst kat ama sadece evi kendisi hep memlekette iki çocuğumu da toplasam bir sene bakmamıştır allah başımızdan eksik etmesin yine de bağ bahçe işlerine ekip dikip yapmaya satmaya çok meraklı çok da güzel yapar hatta 24 kilo tarhana yaptım mis gibi oldu satarım artık diyor ben onun yüzüne karşı pek söylemem ama içten içe de kırılırım gezmeye giderim pikniğe denize giderim amcamlarla dayimlarla eşleriyle anneme anlatitim ben de salça yaptım der ben de eline saglik derim ne yapayım 2. Kızımın bakıcısı da iyi ona bu sene de bakacak artik seneye ne yaparim bilmiyorumOglum 7 kizim 4 yasinda. Öğretmenim, Allahtan annem ve ablam yanimda bu bebegimide ablasi ve abisi gibi onlarla buyuturumcok sansliyim yoksa hem calisip hemde ucuncuye biraz zor cesaret ederdim
Üzmeyin kendinizi bebegi ve kendinizi dusunun hersey olucağina varir zamana birakin herseyi umarim hersey yoluna girerCanim stres hamileligin en buyuk düşmanı . Sorun ne bilmiyorum ama bosvermis davran bencil ol kendini ve çocuğunu düşün. He de gitsin umursama . Umarım düzelir probleminiz.
Araba yok maalesef, biraz daha yakınlarda olsa iyi olur. Şu an gittiğim doktorun da adını duymuştum ama belki başka tavsiyeler gelir diye sormak istedim .Ümraniye değil ama neresinde oldugunuzu bilmediğim için yine de çok iyi bir doktor önerisinde bulunmak istedim. Belki E-5'ten kolayca gelebileceginiz bir yerdir. Kozyatağı E-5'e yakın olan Central Hospital 'de Dr.Çetin Çom. Hastaneyi hiç sevmem ancak mesela Whatsapp üzerinden hasta ilişkilerinden mutlaka çok kolay randevu alınabilen bir sistemleri var hastanenin. Onun dışında hastaneyi önermiyorum. Ancak Dr.Çetin Çom çok sakin, bilgili, ilgili, dikkatli, beyefendi, işini çok büyük bir nezaketle çok iyi yapan bir hekimdir. Her Ultrasoundu detaylı ultrasound gibi okur. İlk aylarda biz gebeler başka ne isteriz.
Insallah her sey yolundadir pıt pitlari duyar ve görür gelirsinizBayanlar yarın bebeğimin kalp atışını duymaya gideceğiz dua edin lütfen herşey yolunda olsun
InsallahInsallah her sey yolundadir pıt pitlari duyar ve görür gelirsiniz
Kızlar nolur içimi rahatlatın aynı şeyleri yaşayan varsa. Dün hafif kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince geldi hafifte bel ağrım vardı hemen acile gittik doktor baktı kanama alanı var ama bebek iyi kalp atışı iyi dedi. Kendi doktoruma yazdım ilk 3 ayda olan pembe ve kahverengi lekelenme önemli değil benim için dedi. Bugün devam ediyor lekenlenmem ve beş ağrım akşama doğru miktarı arttı kahverengi akıntının. Nolur yaşayan ve bebeği sağlıklı olan var mı yazarsa sevinirim. 9+1 haftalığım bu arada
Evet ayniyiz, seninde 3.sanirim. Hadi bakalim herseyin hayirlisi olsunHayırlı olsun ayniyiz seninle
Kızlar istanbul ümraniyede olan var mı aranızda, doktor önerisi yapabilecek?
Bayanlar yarın bebeğimin kalp atışını duymaya gideceğiz dua edin lütfen herşey yolunda olsun
Allah bir yol gösterir emin ol, yeterki saglik olsun her sey yoluna giriyor zamanlaNe güzel çok şanslısın ben de öğretmenim 3. Sürpriz oldu ama bnm yanımda kimsem yok annemin evi üst kat ama sadece evi kendisi hep memlekette iki çocuğumu da toplasam bir sene bakmamıştır allah başımızdan eksik etmesin yine de bağ bahçe işlerine ekip dikip yapmaya satmaya çok meraklı çok da güzel yapar hatta 24 kilo tarhana yaptım mis gibi oldu satarım artık diyor ben onun yüzüne karşı pek söylemem ama içten içe de kırılırım gezmeye giderim pikniğe denize giderim amcamlarla dayimlarla eşleriyle anneme anlatitim ben de salça yaptım der ben de eline saglik derim ne yapayım 2. Kızımın bakıcısı da iyi ona bu sene de bakacak artik seneye ne yaparim bilmiyorum
Ben en son gittigimde bir gün geri çıktı. Ama okadar oynayabilir tabiBu arada son ultrason crl ölçümünüz kaç çıktı haftasıyla uyumlu mu önden giden var mı acaba