Birşey olmaz, eşin maksimum dikkatli olacaktır. Erkekler o konularda çok ihtimamli oluyor. Allah'a emanet olun ailece canım.Allah yardımcınız olsun hepimizin bebeği ona emanet. Çok sevdiğim birinin babası yanında olmak istiyorum bi yandan endişeleniyorum. Ben gitmesem eşim kesin gidecek yarın ve doktorlar durumu çok riskli demiş yarın komadan uyandırılacak eşim orda kalmak zorunda olabilir napsam bilemiyorum arabayla yavaş yavaş gider. Orda ailesine bir görünür kendi anneme geçer uzanırım belki
Çok teşekkür ederim pozitif yorumlar iyi geliyor. Siz de Allah a emanet olunBirşey olmaz, eşin maksimum dikkatli olacaktır. Erkekler o konularda çok ihtimamli oluyor. Allah'a emanet olun ailece canım.
geçmiş olsun. ben de geçenlerde bir oldum öyle kuru şeyler tüketin geçer inşallah. çok da takmayın. olur öyle şeyler.Hanımlar ben de ishal oldum.. Ama çok sık gitmiyorum fakat ishalim... Korkuyorum açıkçası ama nete baktığımda hormonlarla alakalı olabileceği yazıyor.. Beni rahatlatacak bir şeyler söyleyecek olan var mı? Var mı ishal olan benim gibi?
Teşekkür ederim.. Bir tatlı kaşığı türk kahvesine limon damlatıp içtim.. İnşllah geçer..geçmiş olsun. ben de geçenlerde bir oldum öyle kuru şeyler tüketin geçer inşallah. çok da takmayın. olur öyle şeyler.
neler gecmediki bunlarda gecer tabi yolun sonunda meleklerimiz gelince hepsi unutulcak
Siz de mi? Geçmesini umuyorum.. Az önce bir arkadaşımız neler geçmedi ki bu da geçer.. Sağlıkla gelsin bebeişlerimiz demiş.. Amin. Yürekten diliyorum hepimiz için..Demek sadece ben değilmişim ishal olan
Medipol universitesi hastanelerinde 7,24 uzman doktor var cok acil bir durumsa gidebilirsiniz, Nisa hastanesindede Gece uzaman kadin dogum doktoru varAz önce selpağa azıcık kahverengi kan geldi ne yapmam lazım bu saatte doktor bulabilir miyim acaba?
Yani sabit oturmak rahatsiz eder bel agrisinizi fazlalastirir yinede siz bilirsiniz cok yakin biriyse ve durumuda ciddiyse dişinizi sıkıp gidebilirisniz.Bir yakınımız rahatsız hastanede yatıyor 90 kmlik yola çıkmam gerekiyor. Ara ara olan şiddetsiz ama hissedilir bel ağrım var bir kaç gündür. Yola çıkmaya cesaret edemiyorum pek. Sizce bel ağrısı varken yolculuk kötü bi fikir mi?
Ishal varsa devam ediyorsa gidin,iki gun once bende ishal oldum doktoruma mesaj attim bana uzman bir dahiliye doktoruna git ve sivi kaybin coksa serum taktirabilirsin dedi ama ben haşlama patates muz ve kegir uclusuyle ishalimi kestim devam etseydi hastaneye gidicektim sizde ihmal etmeyin.Şimdi biraz okudum gerçekten kokulacak bir şey gibi görünmüyor. Vücut her açıdan etkileniyor. Biz hissetmesekte içerimizde bir fabrika çalışıyor şuan. Su alımını arttırman lazım sadece. İshal su kaybı yaşatıyor.
Yine de İçin rahat etmiyorsa tabi ki git kafan rahatlasın.
Ayni durumdayim bende genel olarak kabiz seyrekte ishal oluyorumAynı durumdayım. Normal buluyorum. Endişe etmeyin aşırı ve başka belirtiler eşlik etmiyorsa
Tebrik ederiz sizi maşallah diyelimya bisey dicem ilk hamilelik varya resmen prenseslikmis ilk cocugu olcaklar bu gunlerinizin kiymetini bilin ilk hamileligimde bende surekli arastirir kendimi dinlerdim oram agriyo buram agriyo yatayim dinleneyim hic bisey yapmazdim bebege bisey olcak diye surekli dusuk yapmakla ilgili kabuslar gorurdum canta bile tasimazdimm bide simdi bak 12 kglik oglum butun gun kucagimda kos oraya kos buraya butun gun ev isi cocuk derken bazen hamile oldugumu bile unutuyorum bi yerim agriyomu onu bile fark edemiyorum yogunluktan
Bende ara ara oluyor geneldede sabah uyandigimda ve cok ayakta durdugumde ve hamileligimin ilk haftasinda epey şiddetliydi.Bel ağrısı olan var mı kızlar ? Hafif ama iğne batması gibi aralıklarla bel ağrısı geliyor geçiyor
Çok üzüldüm sizin adınıza sakın canınızı sıkmayın rabbim rızkını verdiyse o ruh üflendiyse elbet sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Benimde ilk gebeliğim düşükle sonlandı en küçük şeyde bebeğime birşey oldu diye kendimi hırpalıyorum ama elden birşey gelmiyor rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz.Hamileliğini üzüntü ve stresle geçiren var mı benim gibi? Eşimle boşanma noktasına geldim evi terk ettim vs şu an yanımda ama hala sorunları halledebilmiş değilim haftalardır çok stresliyim ve ağlıyorum bebeğime bir şey olur mu
Ishal varsa devam ediyorsa gidin,iki gun once bende ishal oldum doktoruma mesaj attim bana uzman bir dahiliye doktoruna git ve sivi kaybin coksa serum taktirabilirsin dedi ama ben haşlama patates muz ve kegir uclusuyle ishalimi kestim devam etseydi hastaneye gidicektim sizde ihmal etmeyin.