2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Birşey olmaz, eşin maksimum dikkatli olacaktır. Erkekler o konularda çok ihtimamli oluyor. Allah'a emanet olun ailece canım.

geçmiş olsun. ben de geçenlerde bir oldum öyle kuru şeyler tüketin geçer inşallah. çok da takmayın. olur öyle şeyler.

geçmiş olsun. ben de geçenlerde bir oldum öyle kuru şeyler tüketin geçer inşallah. çok da takmayın. olur öyle şeyler.
Teşekkür ederim.. Bir tatlı kaşığı türk kahvesine limon damlatıp içtim.. İnşllah geçer..

Az önce selpağa azıcık kahverengi kan geldi ne yapmam lazım bu saatte doktor bulabilir miyim acaba?
Medipol universitesi hastanelerinde 7,24 uzman doktor var cok acil bir durumsa gidebilirsiniz, Nisa hastanesindede Gece uzaman kadin dogum doktoru var

Yani sabit oturmak rahatsiz eder bel agrisinizi fazlalastirir yinede siz bilirsiniz cok yakin biriyse ve durumuda ciddiyse dişinizi sıkıp gidebilirisniz.

Ishal varsa devam ediyorsa gidin,iki gun once bende ishal oldum doktoruma mesaj attim bana uzman bir dahiliye doktoruna git ve sivi kaybin coksa serum taktirabilirsin dedi ama ben haşlama patates muz ve kegir uclusuyle ishalimi kestim devam etseydi hastaneye gidicektim sizde ihmal etmeyin.

Tebrik ederiz sizi maşallah diyelim

Kızlar istanbul ümraniyede olan var mı aranızda, doktor önerisi yapabilecek?
[/QUOTE]
Tikkabilla
Ümraniye değil ama neresinde oldugunuzu bilmediğim için yine de çok iyi bir doktor önerisinde bulunmak istedim. Belki E-5'ten kolayca gelebileceginiz bir yerdir. Kozyatağı E-5'e yakın olan Central Hospital 'de Dr.Çetin Çom. Hastaneyi hiç sevmem ancak mesela Whatsapp üzerinden hasta ilişkilerinden mutlaka çok kolay randevu alınabilen bir sistemleri var hastanenin. Onun dışında hastaneyi önermiyorum. Ancak Dr.Çetin Çom çok sakin, bilgili, ilgili, dikkatli, beyefendi, işini çok büyük bir nezaketle çok iyi yapan bir hekimdir. Her Ultrasoundu detaylı ultrasound gibi okur. İlk aylarda biz gebeler başka ne isteriz.

Çok üzüldüm sizin adınıza sakın canınızı sıkmayın rabbim rızkını verdiyse o ruh üflendiyse elbet sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Benimde ilk gebeliğim düşükle sonlandı en küçük şeyde bebeğime birşey oldu diye kendimi hırpalıyorum ama elden birşey gelmiyor rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz.

Doktoruma mesaj attım yarın gelin bakalım dedi. Sabahtan gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…