2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar betam 25 cıkdı salı gunu bugun tekrar kan verdim emin olmak için idrar testide yaptım ve daha koyulasmış çizgi ve hemen bir dakkada cıkdı ikinci çizgi yinede diyorum ki ben hamilemiyim bar demi görüyormununuz

Şimdi oldu resimler gitmedi azönce

Eklentiler

• 5A5F2592-BC10-47F7-934F-EFE81272A443.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 63
  • 767F23FA-9181-4B7E-9200-24AF2BB5279B.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 60
  • 49D3C921-A413-4943-BF1E-9446CDC1E58E.jpeg
    96,1 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba kızlar bugun keseyı gördüm doktor 4+4 dedı adet tarihine göre ama 5+1 heralde normal bakın bızım mınık burda
Normal canım daha geriden gelen bebekler bile yakalıyor günlerini hayırlı olsun inşallah ben de görürüm en kısa zamanda

Normal canım daha geriden gelen bebekler bile yakalıyor günlerini hayırlı olsun inşallah ben de görürüm en kısa zamanda
İnşâllah canım bence senın de görünmesi lazım canım benım böyle gözüktüyse

İnşâllah canım bence senın de görünmesi lazım canım benım böyle gözüktüyse
Benim sata göre 4+3 bugün üstelik iki gün geç yumurtladım canım ama kan verdim sabah iki katına çıktıysa en az hafta içi gidicem inşallah görürüm ben de

Merhaba kızlar bugun keseyı gördüm doktor 4+4 dedı adet tarihine göre ama 5+1 heralde normal bakın bızım mınık burda

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inş.
Benim daha çok küçük cumartesi kontrolüm var ama anca haftaya görebilirim diye düşünüyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin.

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inş.
Benim daha çok küçük cumartesi kontrolüm var ama anca haftaya görebilirim diye düşünüyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Amin inşallah canım

Kalp atışı kaçıncı haftada belli olur kızlar belirtileriniz ne benim göğüs hassasiyetim fazlalasdi bide bas dönmem iştahım kapandı midem sabaha karşı hep ağrıyo bide acı ve ekşi yemek istiyom hep karnınız şişmi benimki şişdi ve sanki büyüdü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…