- 2 Mayıs 2019
- 522
- 590
Canım ben de sabah kan verdim yarın çıkacak inşallah güzelce artmıştır değerlerimizNaptın kuzum ben kan verdim bugün tekrardan sonuc yarın cıkcak artmısmıdır acaba hemen yarın olsun istiyom sen naptın sonucuu aldın mı
Görünüyor canım rahat olŞimdi oldu resimler gitmedi azönce
Normal canım daha geriden gelen bebekler bile yakalıyor günlerini hayırlı olsun inşallah ben de görürüm en kısa zamandaMerhaba kızlar bugun keseyı gördüm doktor 4+4 dedı adet tarihine göre ama 5+1 heralde normal bakın bızım mınık burda
İnşâllah canım bence senın de görünmesi lazım canım benım böyle gözüktüyseNormal canım daha geriden gelen bebekler bile yakalıyor günlerini hayırlı olsun inşallah ben de görürüm en kısa zamanda
Benim sata göre 4+3 bugün üstelik iki gün geç yumurtladım canım ama kan verdim sabah iki katına çıktıysa en az hafta içi gidicem inşallah görürüm ben deİnşâllah canım bence senın de görünmesi lazım canım benım böyle gözüktüyse
İnşâllah canım hayırlısı olsunBenim sata göre 4+3 bugün üstelik iki gün geç yumurtladım canım ama kan verdim sabah iki katına çıktıysa en az hafta içi gidicem inşallah görürüm ben de
Merhaba kızlar bugun keseyı gördüm doktor 4+4 dedı adet tarihine göre ama 5+1 heralde normal bakın bızım mınık burda
Amin inşallah canımHayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inş.
Benim daha çok küçük cumartesi kontrolüm var ama anca haftaya görebilirim diye düşünüyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
keseyi gördünüzmüMerhaba ben de inşaallah Nisan annesi olacağım sat 26 Hazirandı muhtemel doğum 1 Nisan görünüyor..hepimiz için hayırlısı olsun...
aa çok sevindim canım sağlıkla büyüsün inşallah ultrason kağıdında 5+1 yazıyor neden 4+4 dediMerhaba kızlar bugun keseyı gördüm doktor 4+4 dedı adet tarihine göre ama 5+1 heralde normal bakın bızım mınık burda
Sanırım adet tarihine göre öyle yazdı bilmem 4+4 dedı sag ol canm amınaa çok sevindim canım sağlıkla büyüsün inşallah ultrason kağıdında 5+1 yazıyor neden 4+4 dedi
Benimde 4+4 oluyo hesaplamama göre ama daha doktora gitmedim canım sen devlete mi gittinMerhaba kızlar bugun keseyı gördüm doktor 4+4 dedı adet tarihine göre ama 5+1 heralde normal bakın bızım mınık burda
canım gittin mi keseyi görmeye? :)Her gebelikte farklı oluyor. Ben oğlumda beta değerimi görünce bu kesin kimyasal demiştim o kadar düşüktü ama çok şükür oyle olmadı. Sabır etmek lazım :)
Sağlık ocağında mı verdin cnım kanı doktora pazartesi gitsek erken mi olur ki kese görünürmü acabaCanım ben de sabah kan verdim yarın çıkacak inşallah güzelce artmıştır değerlerimiz
Evet devlete gittim canımBenimde 4+4 oluyo hesaplamama göre ama daha doktora gitmedim canım sen devlete mi gittin