2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
üçüncü bebeğini bekleyenler İlk iki çocuklarin cinsiyetleri nedir. Şuan ki bebeğiniz için hissettiğiniz nedir
bnm iki kızım var şimdi erkek hissediyorum ama belki psikolojiktir eşim kız hissediyorum diyor büyük kızım erkek küçük kızım kız kardeş istiyor siz???

Kızlar dağa önce dış gebelik şüphesiyle uzulmustum.sonra doktor keseyi görünce bi rahatladım. Doktor duzensiz kese var ilaç yazalım dedi.31 ağustosta tekrar gelin dedi.biz bugün dayanamayıp şehir hastanesine gittik.malesef kalp atışını duymaya beklerken doktor kürtaj olabilirsin dedi.duzensiz bir kese gözüküyor dedi.dünyam yine yıkıldı yarın tam 8 haftalık olacaktık

Daha önce sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ssvd düşünen varmı ?
düşünüyorum ama doktorlar ona peksıcak bakmıyor . bide benim açılma sancı olmamıştı suniyle sadece su boşaldı . bebek sancıyla gelsin diye bekledik 41 hafta sonunda diye kakasını yapmıştı . hemen sezeryan oldum . yani normale pek yatkın değil vücudum sanırım kendimi ve bebeği de riske atmak istemiyorum da .

Sen nasıl rahat edeceksen öyle giyin bunun belli bir zamanı yoktur.. sen dar giyeceğine gebe kıyafeti giysen daha mantıklı zaten üstü kapanıyor belli olmuyor

U
tatlıö

Ben dün bir kadın çağırdım yaptırdım temizligimi cok da guvenmezdim bu temizlik yapanlara ama bu kadin bir başkaydı 15 günde bir almayı düşünüyorum kafama durmadan takacagima orası pis burası pis diye dusunecegime rahat olurum çocuklarımla ilgilenirim

Bende de aynı durum oldu . Bebeğin kalp atışları da düşünce acil sezeryana alindim

bnm iki kızım var şimdi erkek hissediyorum ama belki psikolojiktir eşim kız hissediyorum diyor büyük kızım erkek küçük kızım kız kardeş istiyor siz???
Benim ogullarimda Kız kardeş istiyorlar. Ben birşey hissetmek istemiyorum.ikisinide Kız hissettmistim ikiside erkek oldu.en iyisi hissetmemek
Rabbim en iyisini en güzelini verir bize kuşkusuz

Benim ogullarimda Kız kardeş istiyorlar. Ben birşey hissetmek istemiyorum.ikisinide Kız hissettmistim ikiside erkek oldu.en iyisi hissetmemek
Rabbim en iyisini en güzelini verir bize kuşkusuz
Sisin çocuklarınız kaç yaşında? Bu arada benim 3. Sürpriz oldu

Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…