Herşey gönlünce olsunBu erkeklere noluyor hamilelikte zaten anlamıyorum biz zor durumdayken yardımcı olup moral vermek yerine onlarda bunalıma giriyor. Bizim bulunduğumuz yer küçük bi yer ve ben çarşıya uzak oturuyorum pek sipariş getirmiyorlar benim evime. Ve ben ekmek arası vs ağır şeyler yediğim de midem çok kötü oluyor
Temizliği bi şekilde dinlene dinlene yaparım, eşim yarım eder, yardımcı alırım gerekirse pis durur. Böyle düşünüyorum ama uygulamak zor gerçekten heryer pis görüce bi anda kendimi kaybedip temizliğe kalkışmaktan korkuyorum artık.
En azından 3 ay dolana kadar sabredip sonra evime geçerim belkiSürekli Burda değilim arada evimde de kalıyorum zaten.
Ev sahibi evi satıyor çıkmak zorundayız. Ama belki bir mucize olur vazgeçer. Yada sattığı kişide kiraya vermek ister bilemiyorum. Ama taşınıcam gibi duruyor. Beni zor bi süreç bekliyor en fazla ne yapılacağını nasıl istediğimi söylerim onuda beni dinler yaparlarsa istediğim gibi yaparlar , yapmazlarsa doğumdan sonra kendi düzenimi kurucam artık. Yeterki bebeğim iyi olsun. Sizede çok teşekkür ederim moral oldu yazdıklarınız.
nerede yaşıyorsunuz :)Çok teşekkür ederim. Boşu boşuna sabah canına okundu. Neyseki geçti gitti. Zor bir süreç cidden hamilelik. Bakalım bu garip ilçede basıma daha neler gelecek hamilelikle ilgili
Aynen öncelik sağlıkli ve tüm azalari tam hayırlı bir evlat versin Rabbim inşaallahÖnce sağlıklı ve hayırlı olsun tabiki sonra da inş kız olur sizin için
Mide agrisi, uyku ve akintim var canim, bugunde kasik agrim oldu nedendir bilmiyorum8+... olan arkadaslar nasilsiniz? Neler hissediyorsunuz? Bulanti, bas agrisi, uyku vs.belirtileriniz nasil
Daha cok uyku ve bas agrisi var. Afedersin bugun wcye gittigimde kasiklarimda cok agrim oldu neden bilmiyorum ben de..Mide agrisi, uyku ve akintim var canim, bugunde kasik agrim oldu nedendir bilmiyorumsen nasilsin cnm.
Evet canım yazmıyorEki Görüntüle 2302447
Yazmıyor herhalde
Koku hassasiyetin ve bulantin var mi pekiMide agrisi, uyku ve akintim var canim, bugunde kasik agrim oldu nedendir bilmiyorumsen nasilsin cnm.
Bende kente gidiyomEki Görüntüle 2302447
Yazmıyor herhalde
8+... olan arkadaslar nasilsiniz? Neler hissediyorsunuz? Bulanti, bas agrisi, uyku vs.belirtileriniz nasil
Evett ilk kusmam hayirli ugurlu olsunaslinda genelde sabah olmuyomu bu kusmalar ?
Pozitif dusunun hamileliginiz ilk gunlerinde bukadar uzulmek iyi degil umarim hersey iyi olur sizin icinMerhaba ben de nisan annesi olacağım inşallah gecen hafta keseyi görünce kan verdim cvm kizamikcik toxoplasma degerlerim pozitif adivite ye de bakılıyor bu hafta onun sonucuna gore konuşalım dedi doktor ağlamaktan helak oldum 2. Gebeligim ilkinde bu testlerle ilgili hicbir sorun yaşamamıştım kan sulandirici oksapar ve coraspin oğlumda da kullanmıştım tekrar gebe kalinca yine kullanacağımi biliyordum ama bu deger yuksekligi hic hesapta yoktu ne dusunecegimi ne hissedecegimi hic bilmiyorumısrarla internette yazılanları okuma diyor doktorum ama elimde degil hic te guzel seyler yazmıyor zaten
Allah yardimcin olsun ya gecer insallah bunlarda.. ne gibi lekeler oluyor mesela. Bu sabah ben de yuzumde nokta kadar bir leke gordum mor gibiydi oyle mi oluyor kiYemek yemediğim sürece kusma durumum yok ama yediğim zaman midem felaket oluyor özellikle akşam yemeğinden sonra... Her şeyden iğrenir oldum. Kokular çok keskin keskin gelmeye başladı. Bir anda çok enerjikken bir anda öyle bir uyku bastırıyor ki sanki günlerdir uyumamışım akşam 10 dan sonra beni tutana aşk olsun zaten küt yatak. Çalışınca ayık kalmak daha zor oluyor. Çayı da sınırlı tüketiyorum bazen gözlerim kapanıyor. Onun dışında ağrım sızım yok çok şükür adetim yakınladığı için bazen adet ağrısı gibi hafif ağrılar oluyor o kadar. Eh tabi bir de sivilceler başladı. Ben de ekstradan gebelik lekeleri de çıktı cilt sorunları ne kadar süre devam ediyor acaba.
Mide bulantısı çok fenabende . Onun dışında baş ağrısı, arada hafif kasık ağrısı oluyor.8+... olan arkadaslar nasilsiniz? Neler hissediyorsunuz? Bulanti, bas agrisi, uyku vs.belirtileriniz nasil
Cilt lekesi derken nerede yüzde mi çıkıyor ve nasıl acabaYemek yemediğim sürece kusma durumum yok ama yediğim zaman midem felaket oluyor özellikle akşam yemeğinden sonra... Her şeyden iğrenir oldum. Kokular çok keskin keskin gelmeye başladı. Bir anda çok enerjikken bir anda öyle bir uyku bastırıyor ki sanki günlerdir uyumamışım akşam 10 dan sonra beni tutana aşk olsun zaten küt yatak. Çalışınca ayık kalmak daha zor oluyor. Çayı da sınırlı tüketiyorum bazen gözlerim kapanıyor. Onun dışında ağrım sızım yok çok şükür adetim yakınladığı için bazen adet ağrısı gibi hafif ağrılar oluyor o kadar. Eh tabi bir de sivilceler başladı. Ben de ekstradan gebelik lekeleri de çıktı cilt sorunları ne kadar süre devam ediyor acaba.
Herkesin farkli ilerliyor iste.. Allah yardimcimiz olsun:) bas agrisi uyumaktan mi oluyor acaba ben biraz fazla uyuyorum siz de mi oylesinizMide bulantısı çok fenabende . Onun dışında baş ağrısı, arada hafif kasık ağrısı oluyor.
Allah yardimcin olsun ya gecer insallah bunlarda.. ne gibi lekeler oluyor mesela. Bu sabah ben de yuzumde nokta kadar bir leke gordum mor gibiydi oyle mi oluyor ki
Cilt lekesi derken nerede yüzde mi çıkıyor ve nasıl acaba
Valla ben hep uykuluyum ama uykum çok bölünüyor tam alamıyorum sanırım ama çok uyuyunca da ağrı yapıyorHerkesin farkli ilerliyor iste.. Allah yardimcimiz olsun:) bas agrisi uyumaktan mi oluyor acaba ben biraz fazla uyuyorum siz de mi oylesiniz