2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Herşey gönlünce olsun

8+... olan arkadaslar nasilsiniz? Neler hissediyorsunuz? Bulanti, bas agrisi, uyku vs.belirtileriniz nasil

8+... olan arkadaslar nasilsiniz? Neler hissediyorsunuz? Bulanti, bas agrisi, uyku vs.belirtileriniz nasil

Yemek yemediğim sürece kusma durumum yok ama yediğim zaman midem felaket oluyor özellikle akşam yemeğinden sonra... Her şeyden iğrenir oldum. Kokular çok keskin keskin gelmeye başladı. Bir anda çok enerjikken bir anda öyle bir uyku bastırıyor ki sanki günlerdir uyumamışım akşam 10 dan sonra beni tutana aşk olsun zaten küt yatak. Çalışınca ayık kalmak daha zor oluyor. Çayı da sınırlı tüketiyorum bazen gözlerim kapanıyor. Onun dışında ağrım sızım yok çok şükür adetim yakınladığı için bazen adet ağrısı gibi hafif ağrılar oluyor o kadar. Eh tabi bir de sivilceler başladı. Ben de ekstradan gebelik lekeleri de çıktı cilt sorunları ne kadar süre devam ediyor acaba.

Pozitif dusunun hamileliginiz ilk gunlerinde bukadar uzulmek iyi degil umarim hersey iyi olur sizin icin

Allah yardimcin olsun ya gecer insallah bunlarda.. ne gibi lekeler oluyor mesela. Bu sabah ben de yuzumde nokta kadar bir leke gordum mor gibiydi oyle mi oluyor ki

Cilt lekesi derken nerede yüzde mi çıkıyor ve nasıl acaba

Allah yardimcin olsun ya gecer insallah bunlarda.. ne gibi lekeler oluyor mesela. Bu sabah ben de yuzumde nokta kadar bir leke gordum mor gibiydi oyle mi oluyor ki

Cilt lekesi derken nerede yüzde mi çıkıyor ve nasıl acaba

Çenemde ve dudak çevremde başladı. Kloazma deniyormuş internetten bakabilirsiniz hafif döküntülü kırmızımsı güneş lekesi gibi lekeler. Burnumun üzerinden yanaklarıma doğru yayılan hafif çillerim vardı onlar iyice belirginleşti ve yayıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…