Cnm benim 3. Hamileligim sürpriz oldu 6+3 um daha doktora bile gitmedimKızlar burada 2. Ya da 3. Bebeğini bekleyenler var. Biz ilkler olarak sizlerden biraz tiyo alsak hiç fena olmaz. Gebeliğinizde nelere dikkat ettiniz, neler yediniz. Yaşadığınız süreçlerden biraz bahsetseniz çok ğüzel olurdu.
Birde burada birbirimize faydalı olacak paylaşımlarda yapalım.
Mesela doğru yatış şeklinden tutunda, parfüm vs. Kullanmaya kadar aklımıza takılan her türlü şeyi paylaşabiliriz ne dersiniz :)
Geçti yolculuk da yapmak durumundaydım ve yaptım da. Çok şükür bir sorun kalmadı. Allaha emanet bebeklerimizBende öyle okudum hep netten ama senin söylediklerin içimi rahatlattı Perşembe belli olacak benimPeki senin geçtimi
Geçen hafta işe gittiğimde evin kapısını kilitlemeyi bırak kapatıp kapatmağımı hatırlamıyordumNot edip sorun diyorumkusura bakmayın benim aklım çok karışık olduğu için herşeyi not ediyorum. Normalde pratik zekalıyımdır son iki haftadır ufak tefek tuhaflıklar yaşıyorum. Bebeğimin çoraplarını farklı renk giydirmek, dolaba koşup ne alacağımı unutmak gibi. Umarım geçer
Aynen öyle canım allahımm sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahGeçti yolculuk da yapmak durumundaydım ve yaptım da. Çok şükür bir sorun kalmadı. Allaha emanet bebeklerimiz
O birden kalkınca bıçak saplanması bende de bu ara çok olmaya başladı. İnşallah rahim büyümesindendirCnm benim 3. Hamileligim sürpriz oldu 6+3 um daha doktora bile gitmedim
Yarın gideceğim nasipse öncelikle hamilelikte rahat olmak gerekiyor ben bunu kızlarım doğduktan sonra anladım 1. Hamileligimde çok rahattım çevremdeki insanlar bana öyle güzel davranıyorlardı ki hani arkadaşlar bahsetmiş yaa prenses dönemi diye aynen öyle prenses gibi ilgi vardı üzerimde ve kızım çok sakin bir bebekti
2. Hamileligim maalesef çok sıkıntılı geçti ve tatlı bir cadim oldu beni çok yordu hala da yoruyor
Belirtilerim azaldı acaba bebeğime bir şey mi oldu diye düşünmeyin allahın izniyle hicbir şey olmaz..
Ben bugün evimi temizlettim bir kadin çağırdım onunla birlikte ben de hiç durmadım arkasından büyük kızım istediği için avm ye gittik aklıma da kötü bir sey getirmedim
Bol bol su için
Badem ceviz tüketin
Sakın üst raflara uzanmayın
Aniden yerinizden kalkmayın hareketleriniz bir prenses edasıyla yavaş olsun ben yerimden kalkınca yavaş yavaş doğrulurum zaten kaşık sancim var hızlı kalkarsam ki öyle oluyor oraya sanki bıçak saplaniyor
Şimdi istediğiniz gibi yatın ki ben karnımın üstüne yatıyorum 1 ay sonra falan sol tarafınıza yatarsınız sonra bebeğin zaten tekmeleriyle senin yatış pozisyonunu belirleyecek 2. Kızımda sola doğru yatardım basardi tekmeyi sağa doğru yatardım sakinlesiŕdi
Uzun oldu kusura bakma evde herkes yatınca yazdım da yazdım
Çok tatlı anlatmışsınızCnm benim 3. Hamileligim sürpriz oldu 6+3 um daha doktora bile gitmedim
Yarın gideceğim nasipse öncelikle hamilelikte rahat olmak gerekiyor ben bunu kızlarım doğduktan sonra anladım 1. Hamileligimde çok rahattım çevremdeki insanlar bana öyle güzel davranıyorlardı ki hani arkadaşlar bahsetmiş yaa prenses dönemi diye aynen öyle prenses gibi ilgi vardı üzerimde ve kızım çok sakin bir bebekti
2. Hamileligim maalesef çok sıkıntılı geçti ve tatlı bir cadim oldu beni çok yordu hala da yoruyor
Belirtilerim azaldı acaba bebeğime bir şey mi oldu diye düşünmeyin allahın izniyle hicbir şey olmaz..
Ben bugün evimi temizlettim bir kadin çağırdım onunla birlikte ben de hiç durmadım arkasından büyük kızım istediği için avm ye gittik aklıma da kötü bir sey getirmedim
Bol bol su için
Badem ceviz tüketin
Sakın üst raflara uzanmayın
Aniden yerinizden kalkmayın hareketleriniz bir prenses edasıyla yavaş olsun ben yerimden kalkınca yavaş yavaş doğrulurum zaten kaşık sancim var hızlı kalkarsam ki öyle oluyor oraya sanki bıçak saplaniyor
Şimdi istediğiniz gibi yatın ki ben karnımın üstüne yatıyorum 1 ay sonra falan sol tarafınıza yatarsınız sonra bebeğin zaten tekmeleriyle senin yatış pozisyonunu belirleyecek 2. Kızımda sola doğru yatardım basardi tekmeyi sağa doğru yatardım sakinlesiŕdi
Uzun oldu kusura bakma evde herkes yatınca yazdım da yazdım
Yok hayır hiç beklemiyordum normal bir gebelik çünküAyy çok sevindim hayırlısı olsun sanırım beklemiyordun???
Inşallah ondandır yoksa dikkat etmezsem hastanelik olacağım diye korkuyorumO birden kalkınca bıçak saplanması bende de bu ara çok olmaya başladı. İnşallah rahim büyümesindendir
Amin aynı zamanda çok uykum geliyor resmen sızıp kalıyorum 2 kızıma rağmenÇok tatlı anlatmışsınızevet bu yatış pozisyonu meselesi var 1-2 ay sonra , allah hepimize kolaylık versin
Benim doktorum normal dedi. Gece yatakta dönerkenfe bıçak saplanıyor bazen. Ayrıca netten araştırdığım kadarıyla da 8-9-10 haftalarda yatakta dönerken yada kalkarken bıçak saplanması normal diyor. Ama insan korkuyor işteInşallah ondandır yoksa dikkat etmezsem hastanelik olacağım diye korkuyorum
İlk aylarda sıkıntı değilmiş beslenmek ben çok yememeye çalışıyorum hamur işi.Hergün tatlı yapardık eskiden şimdi meyve saatine döndük.Tembellikten bişey yapamıyorum zatenBen karbonhidrat agirlikli besleniyorumsandvic turu seyler istiyor canim daha cok. Ne yapacagim bilmiyorum ya
Gülüm benim 2. Cocuk olacak inşallah. Arkadaşların bahsettiği biraz doğru gibi gergin sıkıntıli hamilelik yaşadım oğlumda biraz öyleydi. Sukur asmaya başladık 2 yaşından sonra uyku düzeldi yemek yeme sorunu var o da napim doğana kadar düzelir inşallah:)Kızlar burada 2. Ya da 3. Bebeğini bekleyenler var. Biz ilkler olarak sizlerden biraz tiyo alsak hiç fena olmaz. Gebeliğinizde nelere dikkat ettiniz, neler yediniz. Yaşadığınız süreçlerden biraz bahsetseniz çok ğüzel olurdu.
Birde burada birbirimize faydalı olacak paylaşımlarda yapalım.
Mesela doğru yatış şeklinden tutunda, parfüm vs. Kullanmaya kadar aklımıza takılan her türlü şeyi paylaşabiliriz ne dersiniz :)
Problem su ki benim de birsey yapmaya halim olmuyor sandvic tost gecistirmeye calisiyorum. Kilo alicam diye de surekli dusunuyorum ama nafileİlk aylarda sıkıntı değilmiş beslenmek ben çok yememeye çalışıyorum hamur işi.Hergün tatlı yapardık eskiden şimdi meyve saatine döndük.Tembellikten bişey yapamıyorum zatenHep hamurişi yerken düşünüyorum doğum zor olcak kendime kilo alıcam bilmem sanada etki eder mi
En son kontrolde gelişimi iyi demişti banada. Vitaminlerime baktırmadım nisan ayında bakılmıştı hepsi iyiydi. Ben salata da yiyemiyorum ya çiğ herşey midemi yakıyolar domates biber vsBende içerikli bir vitamin aldım.çoğu düşük zaten benim.bebeğin boyuna baktı gecen kontrole göre öne geçmiş demekki güzel besleniyorum.abur cuburu çok severdim.meyve,süt,salata gibi hafif seylere bayılıyorum şu aralar.bebek kendi beslenme düzenini ta hamilelik döneminde gösterirmiş diyo bir ablamız
Doktor bu haftadan sonra vücut alışcak yorgunluğun kalmıycak dedi.O zaman toparlarız inşProblem su ki benim de birsey yapmaya halim olmuyor sandvic tost gecistirmeye calisiyorum. Kilo alicam diye de surekli dusunuyorum ama nafile
Neden oluyor acaba kıyamam ya gecer inş.ben abartıyorum galiba gebelik programlarımda su hafta bunu yiyin diyoya ben hemen yiyorumEn son kontrolde gelişimi iyi demişti banada. Vitaminlerime baktırmadım nisan ayında bakılmıştı hepsi iyiydi. Ben salata da yiyemiyorum ya çiğ herşey midemi yakıyolar domates biber vs
Ne güzel yiyebiliyorsan vitamin olur bebişeNeden oluyor acaba kıyamam ya gecer inş.ben abartıyorum galiba gebelik programlarımda su hafta bunu yiyin diyoya ben hemen yiyorumne güzel iyiymiş gelişimi benim b12,d vitamini falan çok fenaydı toparlanır herhalde
Aynı sat tarihlerimiz benim vajinadan bakıldı bu hafta keseyi ve bebeği gördük çok sukurMerhaba kizlar benimde 6+2 ,5 haftalikken gorduk kessyi yolk falan 3 hafta sonra gel dedi kaldi 2 hafta
Sat 14 temmuz